šta mislite o vezama ili brakovima koji se dese na radnom mjestu? Ne znam da li je već bila slična tema, ali ako nije, očekujem vaše odgovore i iskustva. Da li takav brak može opstati? Da li je to za vas poželjna situacija ili apsolutno nepoželjna? Da li želite da sa svojim životnim saputnikom dijelite istu firmu, ili čak i kancelariju ili svoj posao smatrate samo svojim terenom, bez ikakve želje za uplitanjem partnera u taj dio vašeg života?? Da li isključivo na poslu tražite nova poznanstva, jer tu provodite najviše vremena pa vam druga mjesta i nisu neka opcija?
Kako se odupirete znatiželjnom mahalanju ili uticaju vaših radnih kolega na tu vezu ili brak (pitanje za one koji imaju to iskustvo)?
Meni nikad ne bi bila poželjna situacija da radim isti posao u istoj firmi kao moj muž. Teško bi razdvajali probleme s posla od onih u kući, ili bi zaboravljali šta gdje pripada. A vala, iskreno rečeno, koliko god se voljeli, da li je zdravo biti s nekim stalno 24 sata dnevno, 7 dana sedmicno, 12 mjeseci godišnje...NON STOP... Ustanes skupa s tom osobom, ides na posao skupa s tom osobom, budes na poslu skupa s tom osobom, ides na pauzu skupa s tom istom osobom, vracas se s posla skupa s opet tom istom osobom, liježeš u krevet s (hehe) tom istom osobom. Pa ne bih sebe mogla gledati 24/7...
p.s. ako je u pitanju samo veza, a ne brak, pa ta veza jednog dana pukne, valja vam skupa nastaviti raditi i saradjivati bez unošenja lične komponente u rad