veza/brak cura sa djetetom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Kukuruz_Barbe-q
#26 Re: veza/brak cura sa djetetom
iz ove jame se ne čupaš ,a da usput ne povrijediš nekoga
-
Kukuruz_Barbe-q
#27 Re: veza/brak cura sa djetetom
nemoj jaro živ bio, sebi belaj praviti,donji si
-
Zoya
#28 Re: veza/brak cura sa djetetom
Ako nekome vec pises da ne cini nesto, moras potkrijepiti argumentima. Zasto da to ne cini?
- Ekspanzi
#29 Re: veza/brak cura sa djetetom
pa lijepo cojk napiso, upadas u jamu bez dnaZoya wrote:Ako nekome vec pises da ne cini nesto, moras potkrijepiti argumentima. Zasto da to ne cini?
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#30 Re: veza/brak cura sa djetetom
blizak prijatelj je bio u vezi gdje je ta žena zbog kćerkice održavala kontakte sa biološkim ocem
kad kažem kontakte mislim na osnovne dogovore oko npr. preuzimanja prilikom posjete curici
e sad pošto su se biološki otac i ona razišli jako ružno (on je prevario sa njenom drugaricom iz dijaspore) pri svakom kontaktu je bilo uvrijedljivih riječi
jednom prilikom je čak otac djeteta rekao "šta ti sereš vidi koga si ti našla" pred mojim prijateljem
nastalo štocanje u haustoru
iz njegovog iskustva ovo nikako ne funkcioniše
kad kažem kontakte mislim na osnovne dogovore oko npr. preuzimanja prilikom posjete curici
e sad pošto su se biološki otac i ona razišli jako ružno (on je prevario sa njenom drugaricom iz dijaspore) pri svakom kontaktu je bilo uvrijedljivih riječi
jednom prilikom je čak otac djeteta rekao "šta ti sereš vidi koga si ti našla" pred mojim prijateljem
nastalo štocanje u haustoru
iz njegovog iskustva ovo nikako ne funkcioniše
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#31 Re: veza/brak cura sa djetetom
- zeleno volim te
#32 Re: veza/brak cura sa djetetom
Muskarci-kukavice!!!!!! Sram vas bilo! 
- Ekspanzi
- weed
#34 Re: veza/brak cura sa djetetom
Ma, ako ti je s tom curom dobro i volite se, ne vidim razlog zasto bi djete bilo problem... dio je nje i ako ne mozes voliti to djete kao djete, onda ga barem kroz nju voli... ne vidim dje je problem u svemu ovome... 
-
damirm
#35 Re: veza/brak cura sa djetetom
Dijete je u tom smislu najmanji problem. Ono se da zavoliti kao svoje rodjeno, a o pazenju da ne govorim. Problem moze biti mentalna snaga djevojke/zene da se nosi sa situacijom u kojoj se svi neprirodno nalaze. Dijete - jer su prirodni otac i majka razdvojeni, djevojka - jer joj je daleko najvaznija stvar u zivotu zivi spomenik propaloj ljubavi koju mora vidjati svake sedmice, momak - jer se mora nositi s necim za sta nije ni kriv ni duzan.
Ako se ovi detalji zanemare i ako djevojka zeli imati jos djece, mislim da ne bi trebalo biti razloga da veza ne uspije.
Ako se ovi detalji zanemare i ako djevojka zeli imati jos djece, mislim da ne bi trebalo biti razloga da veza ne uspije.
- faye
#36 Re: veza/brak cura sa djetetom
damirm wrote: jer joj je daleko najvaznija stvar u zivotu zivi spomenik propaloj ljubavi koju mora vidjati svake sedmice, .
pa nisu sve situacije iste...
a osim toga, svaka iole normalna osoba rascisti sa sobom i osjecajima prema bivsim vezama prije nego stupi u neku novu, pogotovo ozbiljniju vezu
-
mojgrad
#37 Re: veza/brak cura sa djetetom
...
Last edited by mojgrad on 19/03/2010 11:44, edited 1 time in total.
-
damirm
#38 Re: veza/brak cura sa djetetom
Malo ih je koji vole pomisljati na bivsu vezu, pogotovu ako je razlog rastanka prevara ili sl. Zamisli situaciju u kojoj ti bivsi dolazi svako jutro da vodi vase dijete u skolu ili svaki drugi vikend dodje tata po svoje zlato. Nema tu vise osjecaja, postoji samo tupilo i povremeni bijes sto moras do kraja svog jeben.g zivota gledati nekoga koga bi najradije da nisi nikad sreo/la.faye wrote:damirm wrote: jer joj je daleko najvaznija stvar u zivotu zivi spomenik propaloj ljubavi koju mora vidjati svake sedmice, .![]()
pa nisu sve situacije iste...
a osim toga, svaka iole normalna osoba rascisti sa sobom i osjecajima prema bivsim vezama prije nego stupi u neku novu, pogotovo ozbiljniju vezu
-
cheap_melodrama
#39 Re: veza/brak cura sa djetetom
meni je to tako suludo komentirati i sama sam samohrana majka.. smeta mu dijete..hmm pa kako bi danas sutra imao svoju..mama brani..pa neka ostane uz maminu suknjicu citav zivot.Panthera wrote:dobro ali hajde bar teoretski stavi se u tu situaciju? a i vi cure moze se sutra desiti da ostanete same s djetetom..mislim sve su to realnosti danasnjice
-
detroit-mercy
#40 Re: veza/brak cura sa djetetom
Vazda je krava sa teletom bila skuplja od one bez, prema tome ne cjenkaj se nego odma uzimajPanthera wrote:hajde forumasi, bilo je nekoliko slicnih tema tipa odnosi drustva prema samohranim majkama, tipa mater neodobrava njegovu vezu sa zenom s djetetom, koja je slucajno zatrudnila rodila i eto tu je gdje je...evo recimo da ste suoceni sa takvom situacijom i svidja vam se cura ono pravo, pametna iskusna ispravna...i koje bi bile vasi problemi sa tim i da li bi vam to ista znacilo?? ovo pitanje prije svega ide Muskoj populaciji, ali i cure su dobro dosle sa komentarima.
Moj stav je otprilike indiferentan dok god je djevojka ok. E sad djete? Mislim djete ko djete, ko ga nebi volio..jeli neko imao iskustva???i sta mislite?
-
kodak
#41 Re: veza/brak cura sa djetetom
Da bi se ostvarila jedna ovakva veza/brak potrebno je:
1. Da dijete prihvati maminog izabranika
2. Da mamin izabranik prihvati i zavoli njeno dijete
3. Da se mamin bivsi muz drzi na distanci
Ukoliko izostane nesto od navedenog, ta veza ce biti osudjena na propast!
1. Da dijete prihvati maminog izabranika
2. Da mamin izabranik prihvati i zavoli njeno dijete
3. Da se mamin bivsi muz drzi na distanci
Ukoliko izostane nesto od navedenog, ta veza ce biti osudjena na propast!