Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kada smo vec kod aerobika, zove me jedna teta, gara, onako nesto ala Beyonce, da me poducava aerobiku.
Ona je ko trener, a ja jos se zalio kako sam lijen, kako ne idem u teretanu, ovo-ono, pa mi teta ponudila da me poucava.
Da li da prihvatim ponudu, ili da iskuliram?!
Kada smo vec kod aerobika, zove me jedna teta, gara, onako nesto ala Beyonce, da me poducava aerobiku.
Ona je ko trener, a ja jos se zalio kako sam lijen, kako ne idem u teretanu, ovo-ono, pa mi teta ponudila da me poucava.
Pčelica Maja
Ah da, ovim putem pozdravljam Pcelicu Maju i zelim da joj pojasnim da je moja namjera da od sexsualne zvijeri postanem seksualni atleta, a kazu da je aerobik odlican za te stvari, i tako to...
eto
Gara je gara al pčelica je pčelica
Brena je Brena, al' dvaput je dvaput
edit: a Mourinho je Mourinho
Last edited by hadzinicasa on 22/05/2010 22:20, edited 1 time in total.
javni mu se kada stignes, mozda i bude sta od vas dvoje!
toliko hrabra nisam, a jos sam k tomu ipak samo jedna neemancipovana balkanska seljanka - konzerva kojoj ipak muskarac prvi prilazi pa taman jela carsaf pod sobom. sta's... u ovim godinama kasno je da se mijenjam. pa i za Mourinha