"Veza bez obaveza"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Big Ang
#201 Re: "Veza bez obaveza"
Kako ce ba imati pojma? Nit je, ocito, bio u takvoj vezi nit je zensko
. I on sad zna kako se zena osjeca i kako je tretiraju. Fantazira frajer.
-
REALISTA77
#202 Re: "Veza bez obaveza"
Zene sto se vise bore za svoju ravnopravost sve vise je gube samo to ne shvataju,i sve im je teze,samo na sebe stavljaju vise posla i obaveza,i gube status privilegovane (dame)i postaju "ravnopravne"...Hej npr one kontaju sto se vise skidaju,sexaju,sto su lakse,modernije u sexu,pristaju na sve,da su cool i da muskarcima time recimo fursate-skode,hahahaha,ne kontam stvarno,stvarno nas stavljaju u uzasnu poziciju
ogorceni smo 
-
senainter
#203 Re: "Veza bez obaveza"
REALISTA77 wrote:Kako god obrni okreni muskarcima je UVJEK puno bolje u takvim vezama,zene ga u svakom slucaju PUSE u takvim vezama
-
senainter
#204 Re: "Veza bez obaveza"
JThomas wrote:ni bombonu u životu ne možeš uzeti bez obaveza. šta ima bez obaveza.
- Big Ang
#205 Re: "Veza bez obaveza"
Citala sam do ovog :ne do Bog". Dalje nisam. Niti cu. A ti ides na foe listu gdje i svi papci. Pozzz 
- dale cooper
#206 Re: "Veza bez obaveza"
Haman su i tebe jarane žestoko guzili.REALISTA77 wrote:Naravno da nisam zensko,nedo bog,ali sam zivo bice,i znam da se bilo koje zivo bice bez obzira na spol (normalno)u vezi u kojoj je "naguzen"ne moze osjecati dobro,ili mozda moze,obzirom da zene vole biti naguzeneBig Ang wrote:Kako ce ba imati pojma? Nit je, ocito, bio u takvoj vezi nit je zensko. I on sad zna kako se zena osjeca i kako je tretiraju. Fantazira frajer.
-
REALISTA77
#207 Re: "Veza bez obaveza"
Samo realan,i posten,mani se te united states zenske blesave emancipacije,budi normalna zena,u svakom smislu,pravi zivot nije sex and city,pozzzBig Ang wrote:Citala sam do ovog :ne do Bog". Dalje nisam. Niti cu. A ti ides na foe listu gdje i svi papci. Pozzz
Last edited by REALISTA77 on 24/05/2014 11:28, edited 2 times in total.
-
senainter
#208 Re: "Veza bez obaveza"
Kako zaboraviti vezu bez obaveze, pa lijepo, nadjes novu vezu bez obaveze gdje si ti glavni hihihih
Evolucija 
- dale cooper
#209 Re: "Veza bez obaveza"
Ili ne ulaziti u iste ako ne znaš šta znače i šta ti mogu donijeti. Ako je ljubav ono što želiš, "veza bez obaveze"senainter wrote:Kako zaboraviti vezu bez obaveze, pa lijepo, nadjes novu vezu bez obaveze gdje si ti glavni hihihihEvolucija
nije mjesto gdje bi je trebala tražiti.
- Big Ang
#211 Re: "Veza bez obaveza"
dale cooper wrote:Ili ne ulaziti u iste ako ne znaš šta znače i šta ti mogu donijeti. Ako je ljubav ono što želiš, "veza bez obaveze"senainter wrote:Kako zaboraviti vezu bez obaveze, pa lijepo, nadjes novu vezu bez obaveze gdje si ti glavni hihihihEvolucija
nije mjesto gdje bi je trebala tražiti.
-
REALISTA77
#212 Re: "Veza bez obaveza"
Mene niko druze,uvjek jadale cooper wrote:Haman su i tebe jarane žestoko guzili.REALISTA77 wrote:Naravno da nisam zensko,nedo bog,ali sam zivo bice,i znam da se bilo koje zivo bice bez obzira na spol (normalno)u vezi u kojoj je "naguzen"ne moze osjecati dobro,ili mozda moze,obzirom da zene vole biti naguzeneBig Ang wrote:Kako ce ba imati pojma? Nit je, ocito, bio u takvoj vezi nit je zensko. I on sad zna kako se zena osjeca i kako je tretiraju. Fantazira frajer.
Npr ja nikada ne bih volio imati curu (ozbiljna veza) ili za braka onu koja je zeljna ili bila u ovakvim vezama,ali ja sam samo primitivac sa balkana zar ne,uzmimo mi sve moderno iz raja (zapadna evropa,us,),ali prava istina je da uzimamo samo lose stvari,a dobre,neka mi neko nabroji koje smo uzeli
- sarajlija80
#213 Re: "Veza bez obaveza"
ma kaki veza bez obaveza ,nemeres u halu otic bez obaveze a kamol ovo. 
-
REALISTA77
#214 Re: "Veza bez obaveza"
btw,sto bi rekli ovi pola bosanci-ameri,lijepo je jel da kada ti
neku u takvoj vezi,ali neznam kako bi se osjeco/ali kada bi ti tvoja/moja cura/zena rekla da je bila u takvoj
vezi Poz svima,nema ljutnje,samo tako stvari bukvalno stoje,nema sivo,samo CRNO/BIJELO 
- dale cooper
#216 Re: "Veza bez obaveza"
Ja jedino što vidim u tvojim postovima je ogorčenost na žene i stavljanje krivnje na nešto što zovešREALISTA77 wrote:dale cooper wrote: Mene niko druze,uvjek ja,a to sto svi vole uljepsavati stvari,praviti romantiku tamo gdje je nema
,niko ne voli cuti istinu u lice,i to bas onakvu kakva je prljava
svako neka radi kako zeli i kako se njemu svidja,ali mora znati da ce ga drugi ljudi gledati onakvog KAKAV JE a ne kakav on misli da je
![]()
Npr ja nikada ne bih volio imati curu (ozbiljna veza) ili za braka onu koja je zeljna ili bila u ovakvim vezama,ali ja sam samo primitivac sa balkana zar ne,uzmimo mi sve moderno iz raja (zapadna evropa,us,),ali prava istina je da uzimamo samo lose stvari,a dobre,neka mi neko nabroji koje smo uzeli
emancipacijom sa zapada, a kao primjer toga uzimaš seks i grad. Sa ljudima koji tako misle se nema
šta puno pričati. Ugodan dan.
-
REALISTA77
#217 Re: "Veza bez obaveza"
BIG ANG to sto se tebi ne svidja sto cujes i procitas,ne mora da znaci da nije tako...Big Ang wrote:
-
REALISTA77
#218 Re: "Veza bez obaveza"
Ti mora da zivis na zapadu...Ne stavljam ja krivicu na zene,vec na osobe bilo kojeg spola druze,a uvjek ce biti musko/zensko prica jer zene su te koje biraju,one su te koje igraju igru ljubavi,dok one ne mahnu repom,muskarac moze godinama oblijecati zar ne,a jos jedna stvar,bez obzira na emancipaciju musko ce uvjek biti musko,koliko god to nekome smetalo,dale cooper wrote:Ja jedino što vidim u tvojim postovima je ogorčenost na žene i stavljanje krivnje na nešto što zovešREALISTA77 wrote:dale cooper wrote: Mene niko druze,uvjek ja,a to sto svi vole uljepsavati stvari,praviti romantiku tamo gdje je nema
,niko ne voli cuti istinu u lice,i to bas onakvu kakva je prljava
svako neka radi kako zeli i kako se njemu svidja,ali mora znati da ce ga drugi ljudi gledati onakvog KAKAV JE a ne kakav on misli da je
![]()
emancipacijom sa zapada, a kao primjer toga uzimaš seks i grad. Sa ljudima koji tako misle se nema
šta puno pričati. Ugodan dan.
-
senainter
#219 Re: "Veza bez obaveza"
Realista nemoj se ljutiti nista, al bilo ih koji su meni govorili vaki naki zajebani i to sve, pa ih ja opet zajebala.
Ja bih voljela da je sve crno-bijelo, al nista nije. U ovom slucaju ja prihvatam odgovornost i ne trazim sazaljenje. Bilo je sta je bilo, sad treba naprijed.
Ako je neko upao u takvu vezu, ne znaci da nije vrijedan necije tudje ljubavi, ne tvoje ocigledno, al necije tudje da.
Pozz
Ja bih voljela da je sve crno-bijelo, al nista nije. U ovom slucaju ja prihvatam odgovornost i ne trazim sazaljenje. Bilo je sta je bilo, sad treba naprijed.
Ako je neko upao u takvu vezu, ne znaci da nije vrijedan necije tudje ljubavi, ne tvoje ocigledno, al necije tudje da.
Pozz
-
REALISTA77
#220 Re: "Veza bez obaveza"
Ja nisam na forumu da bi me neko volio ili ne volio,niti da stvaram prijateljstva,vec da izrazim svoje misljenje na postavljene teme,a ovdje vecina jedne druge na neki prilicno kulturan ali neiskren nacin supljira,jer tastatura trpi sve,a kada bi se licno upoznali kod vecine bi doslo do sukoba misljenja,jer jednostavno ljudi ne vole ulaziti u konflikte na osnovu svog misljenja i zato supljiraju,pozzz
-
REALISTA77
#221 Re: "Veza bez obaveza"
Nisam ja ni rekao da nije,pogresno shvatas,ali pricamo samo posteno pa kako bude,vjerovatno svom buducem supruzniku neces reci istinu o takvoj vezi zar ne?sad ces odgovoriti da hoces,ali znamo da neces kao ni vecina,e sad se postavlja pitanje zasto to ne reci svom draganu,e zato jer u podsvjesti i sama znas da to nije bilo u redu,i da nije ni od koga u redu,eto zasto...Naravno ovo ne vazi za sve,jer nismo svi isti,ali za veliku vecinu da,a to je demokratija,vecina diktira sta je dobro a sta ne,hvala bogu pa je jos vecina koliko toliko normalna pa se znaju vrijednosti,iako za 100 godina nece to biti slucaj,nazalostsenainter wrote:Realista nemoj se ljutiti nista, al bilo ih koji su meni govorili vaki naki zajebani i to sve, pa ih ja opet zajebala.
Pozz
- cLo
#223 Re: "Veza bez obaveza"
Nažalost, realista je u pravu, žena je uvijek donja u takvim vezama. Jer, da je muškarac zaljubljen, to ne bi bila veza bez obaveza. Tačka. Žensko sam, ali opet je muškarac taj koji odlučuje koliko će veza biti ozbiljna ili neozbiljna. Svaka žena želi biti ozbiljno tretirana, mislim koja žena voli biti potrošna roba, realno?
-
REALISTA77
#224 Re: "Veza bez obaveza"
Realista (supak za sviju na forumu) je samo htio reci ovo sto si ti rekla,svaka ti castcLo wrote:Nažalost, realista je u pravu, žena je uvijek donja u takvim vezama. Jer, da je muškarac zaljubljen, to ne bi bila veza bez obaveza. Tačka. Žensko sam, ali opet je muškarac taj koji odlučuje koliko će veza biti ozbiljna ili neozbiljna. Svaka žena želi biti ozbiljno tretirana, mislim koja žena voli biti potrošna roba, realno?
- JThomas
#225 Re: "Veza bez obaveza"
donji je onaj ko je donji i ko se slabije postavio, a danas sve češće to može biti i muškarac.