"Veza bez obaveza"

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

nema dzabe ni kod stare babe :oops: :D :D ...meni cisto drago kad vidim kakvi se sve problemi rode iz ljudske gluposti...neka, neka, patite (ko god da pati u ovoj prici :zloco: :D :D )
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

...
Last edited by Amazonka27 on 28/06/2010 13:21, edited 1 time in total.
obuca

Post by obuca »

htjeo je da ga pristavi, a zenska izvede drustvo na njegov racun. eeeee moj arapine :lol: :lol: :lol: :lol:
kaokakao

Post by kaokakao »

zena21 wrote:
kaokakao wrote:
zena21 wrote: kaces ti poceti slusati :D
on vec slusa! :D ;-) :P
jel dok plovi po jablanickom :P :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol:
Phia

Post by Phia »

obuca wrote:htjeo je da ga pristavi, a zenska izvede drustvo na njegov racun. eeeee moj arapine :lol: :lol: :lol: :lol:
Tačno.A bio bi zadovoljan da je dobio ono čemu se nadao - sex bez plaćanja iliti vezu bez obaveza.. :roll:
jaba
Location: grad izmedju dvije rijeke na ravnici u zemlji oblika srca

Post by jaba »

Amazonka27 wrote:
Punani wrote:E vala Amazonka..... i ti ga znas pretjerat... sta je momak sad pogrijesio? u mojim ocima nije nista! Cuj nema nista dzaba... nego sta? onda odmah moze otic u javnu kucu i tamo platit za uslugu... ako ona vec
hoce vezu bez obaveza, ne znam sto bi on sada trebao placat njene racune, zaista...?! I dajte vise, "ne mislis na njene osjecaje" balbalbalba.... valjda ona treba da razmisli prije nego sto da takvu ponudu, kako stoji sa svojim osjecajima - i kako ce se eventualno osijecat poslje toga. Ne vidim sto on treba da se brine o tome?!?!?!!? :?
Pa o tome ja i govorim...ako ce se vec prekontavat koliko je ona potrosila i sta je popila...onda on nju stavlja na rang ispod tih javnih dama, jer mu je "isplatnije" otici u javnu kucu. Mnogo komentara je bilo ovdje da dobro sagleda jel ona zeli samo vezu bez obaveza ili ima neki drugi cilj...i svi su nekako naginjali na tu neku emotivnu vezu...niko mu nije rekao...pasha pazi potrosit ces se dobro. A on je mogao fino reci...izlazimo ja i ti sami,ili da on nju negdje odvede...nego et iznervira me to...jebo te ona hoce da joj placam piceeee, ona hoce bon za mobitel...ona hoce da joj posudim paraaa...a ja sam samo htjeo eto da joj izadzem u susreti da joj ga metnem. Hajd... nerviram se bezze...daleko mu kuca moje. Ne kazem da su sve zene svetice, ima i dobrih i losih...al me nervira kad se zena tretira ko komad mesa...
Draga moja ona je bila iniciator svega toga a to placanje bona i pozajmnice sam radio sto bi svakom prijatelju uradio cak sam znao da tu pozajmnicu nikad necu dobit vraceno. Sto se tice priateljica nije ni bilo rijeci o tome kad smo se dogovarali za izlazak rekla je da izlazimo sami. A sigurno nisam jedini koji je tako kod nje prosao tako da se ona sama tretirala kaokomad mesa. Ja sam se u svemu tome omisljao zato sam vas i pitao o svemu tome i ne tretiram djevojke ili zene kao komad mesa. Uprkos tome sto su mi djevojke cesto zabijale noz u srce i dalje ih postujem. Nemam vise volje da ikome polazem racune mislite sta hocete ja znam svoje..... :music:
anais_nin

Post by anais_nin »

jaba wrote: Draga moja ona je bila iniciator svega toga a to placanje bona i pozajmnice sam radio sto bi svakom prijatelju uradio cak sam znao da tu pozajmnicu nikad necu dobit vraceno. Sto se tice priateljica nije ni bilo rijeci o tome kad smo se dogovarali za izlazak rekla je da izlazimo sami. A sigurno nisam jedini koji je tako kod nje prosao tako da se ona sama tretirala kaokomad mesa. Ja sam se u svemu tome omisljao zato sam vas i pitao o svemu tome i ne tretiram djevojke ili zene kao komad mesa. Uprkos tome sto su mi djevojke cesto zabijale noz u srce i dalje ih postujem. Nemam vise volje da ikome polazem racune mislite sta hocete ja znam svoje..... :music:
probao, nije ispalo onako kako si ti mislio da ce biti, zivotna skola, ocigledno "veze bez obaveza" nisu bas tvoj fol :D trazi sebi nesto prikladnije :D
talijan

Post by talijan »

obuca wrote:htjeo je da ga pristavi, a zenska izvede drustvo na njegov racun. eeeee moj arapine :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
senainter

#184 Re: "Veza bez obaveza"

Post by senainter »

Vidim da je ovaj topic malo zastario pa da osvjezim :-D
Ukratko, ne bih preporucila nikome narocito ne curama jer se obicno zenska strana zaljubi. Probala, sama pala sama se ubila, zavrsila.
Nisam vidjela neke stvari, iako su mi neke stvari bile poprilicno jasno recene, al dzaba glupo zensko. :-)
Uglavnom, muskarci ono budite iskreni i recite lijepo direktno i bez uvijanja da zelite samo seks, da to nije to da nikad nece biti to i da doticna cura nije materijal za vezu. Da je bar meni receno na taj nacin, ja bih mozda pristala i hladno, mozda i ne bih ne znam, al znam da se sad ne bih nalazila u ovoj situaciji.
Takve veze uvijek zavrse raskidom, jer ona strana koja manje voli, tj. ne voli razjebe sve to, ili cura, kao u mom slucaju, se sabere i prekine sve to.
Uglavnom, sta ja znam, ne bih vise nikad "nedefinisan odnos" i "nesto sto nije preozbiljno". Jebes to, il cekaj da se neko pravi pojavi, il radje sebi kupi lutku na napuhavanje.
Problem je sto su muskarci hladni i prirodni lovci, pa vole da love ukusne obroke, a kad su zaista gladni, onda i oni manje ukusni mogu doc u obzir. :zoka:
To je veza bez veze, tj. veza bezveze, tako bih ja to okarakterisala. Iznad svega, neka se NIKO ne nada da ce tu biti neka ljubav ovo-ono i ne ucitavajte stvari tamo gdje ih nema. Budite jasni iskreni od pocetka, bez laznih zavaravanja i igranja sa tudjim emocijama. Samo tako ja vidim da se ovo moze biti neki dugotrajan odnos gdje su obje strane hlade, i svjesne svega, i jasno im je da je to u biti samo kres-sema, i to je to.
Good luck to everyone outhere.
REALISTA77

#185 Re: "Veza bez obaveza"

Post by REALISTA77 »

Svaka zena koja pristane na sex bez obaveza,treba da ocekuje da je muskarac smatra komadom mesa,jer ona to i jeste,i sama je pristala na to,i svaki muskarac ce je smatrati lakom rupom,i to je to,postovanje nikada nece imati,najlaksi nacin da to shvati je da snimi njihov sexulani odnos,i iz tog videa ce vidjeti kako se njen partner ponasa prema njoj(drugacije nego zaljubljen muskarac sa svojm zenom)jako drugacije,i svaka zena koja pristaje na to je jadnica,jer prava zena treba da bude nesto sasvim drugo,dama,cvijet, koju ce postovati svaki muskarac jer ce ga ona "natjerati" svojim ponasanjem,na zalost okruzeni smo zenskim korovom u 80% slucajeva,ovo je samo moje misljenje :thumbup:
senainter

#186 Re: "Veza bez obaveza"

Post by senainter »

Realista, kad ti emocije zamagle perspektivu tesko je to uvidjeti. Meni je pomogao drug, znaci muskarac da se izvucem iz svega toga, i to sto sam ga vidjela sa mamom u gradu a on se napravio da me ne vidi i prosao pored mene s njom. Eto, ima i takvih koji izvode mame na kafu, veceru i cvijece, i cuju se sa mamom po 5 puta dnevno :)
Znas sta, neki ljudi su kraljevi supljiranja, a jebiga a neke cure i ne zele da vide neke stvari. Ja uopste nit ne krivim njega, vec samo sebe, jer se dicim svojom inteligencijom a eto opet ispala sam tako glupa.
Ono, jebi me kad nisam bolje zasluzila. :lol:
I necu da ulazim vala dalje ni u kakve detalje, samo velim ovo, da veza ako ne pocne pravo kako treba, nece ni zavrsiti na pravi nacin. Ako hoda i prica kao patka, onda to i jest patka. :D Nek se niko ne uvjerava u nesto drugo. :-)
REALISTA77

#187 Re: "Veza bez obaveza"

Post by REALISTA77 »

Ja sam muskarac,ali niko te ne moze natjerati na ono sto ti NE ZELIS,znaci da osoba to podsvjesno NE ZELI,to se ne bi ni desilo,znas ono ako ne zelis sebe ni ne dovedes u takvu situaciju,sva izvlacenja posle su samo suplja vjeruj mi,TI SI TO..Svi moji prijatelji su npr isli u javne kuce,ja nisam nikada,znas zasto,zato jer nisam taj tip,ali jos je bitnije STO NIKADA NISAM NITI NA PICE OTISAO UNUTRA,a mnogi su navaljivali,ali bas,jer znam da kada ti unutra udjes a puna prodavnica svega,e onda moras nesto kupiti,a posto ja to prvenstveno NE ZELIM,onda se nisam niti doveo u tu situaciju,pred skoro svrsen cin,znaci ako sto radio,radila,onda si TO TI,ponosio/la se sa tim ili ne jbg takav-va si :mrgreen: pomiri se sa tim,svidjalo ti se ili ne
senainter

#188 Re: "Veza bez obaveza"

Post by senainter »

Dobro, sva krivica nije bas na meni, al ja krivim sebe jer sam ispala glupa. Sreca sto je to i kratko trajalo, i sto sam se na vrijeme izvukla iz tog. :run: Paaaaa, nije to bilo samo tako mi smo izlazili i na kafe, vecere i setnje, neka romantika, koja iz ove perspektive sada vidim bila samo da on ubije vrijeme s nekim ko mu nije toliko mrzak a nije bas nesto ni drag. A pricao je i o bivsoj koju je bas kao volio, i ono, cuj nije je prebolio, ja sam bila most do sljedece veze. :) SAD znam, al tad to nije bilo tako jasno, cak mi je bilo i smijesno.
Ne mozes bas porediti javnu kucu koja je ono ne znam bas nesto bezveze i prljavo cak i za muski mentalitet, sa necim sto je opet varljivo i nije tako jasno u blatu kao javna kuca.
Ja sam cula prica da je tu bilo i zaljubljivanja, ono on se zaljubi dolazi non-stop placa, hoce da je zeni :D
ElDzidziIbnDzo

#189 Re: "Veza bez obaveza"

Post by ElDzidziIbnDzo »

Pa i ja bih ti prič'o kako ću da te ženim :lol: :lol:
REALISTA77

#190 Re: "Veza bez obaveza"

Post by REALISTA77 »

Moj nick govori sve,sto na umu to na drumu,tako je kako je bez laznog uljepsavanja sve u zivotu i vjeruj da svi tako rade bilo bi sve bolje,pa i onaj ko je pogrijesio prije bi shvatio stvari kakve su realno pa ako zeli mozda se i mjenjao,a ne ono:
nije kurva-zaljubljive prirode,nije lopov-nego omaklo mu se,nije ubica-nego prenjelo ga,kako danas ljudi sve prevode,nekada su se stvari sve nazivale pravim imenom pa ih je manje bilo,ili su se krile al je tada taj bar zanao da radi lose stvari,al jbg takav je...ne kazem ja za tebe nego generalno tako stvari stoje,i DZABA nalazis objasnjenja za ono STO JE TAKVO KAKO JE,prihvati to i izvuci pouke to je moj savjet svima,nesto kao srbi za rat (uvjek objasnjenja)i zato nema moralne katarze,prihvati ONO STO JESTE,objasnjenja su samo izgovor da sebi zamazes oci da nisi onakav kakav bi se htjeo predstavit drugima :thumbup: :stidljiva1: :ruza:
JThomas

#191 Re: "Veza bez obaveza"

Post by JThomas »

ni bombonu u životu ne možeš uzeti bez obaveza. šta ima bez obaveza.
tendzera

#192 Re: "Veza bez obaveza"

Post by tendzera »

Ja ne merem imati tak'u vezu, jer se žene nAmah zaljube u mene :roll: ebiga, to ti je danak nas neodoljivih :oops:
Big Ang

#193 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Big Ang »

Pojma nemate. :D
tendzera

#194 Re: "Veza bez obaveza"

Post by tendzera »

Big Ang wrote:Pojma nemate. :D
Prosvijetli ih :mrgreen: :razz:
senainter

#195 Re: "Veza bez obaveza"

Post by senainter »

I ja sam za realnost, ma kakva ona bila. Al ljudi vole da lazu i zamazuju, da bi postigli razne ciljeve. Nego nisam tu da kukumacem, vec da prenesem svoje iskustvo i preporuku.

Tendzera, nemoji ti u to, ipak ne zelis da se neko zaljubi u tebe i da te voli. Fuj 8)
REALISTA77

#196 Re: "Veza bez obaveza"

Post by REALISTA77 »

Kako god obrni okreni muskarcima je UVJEK puno bolje u takvim vezama,zene ga u svakom slucaju PUSE u takvim vezama :izet:
Last edited by REALISTA77 on 24/05/2014 11:04, edited 1 time in total.
tendzera

#197 Re: "Veza bez obaveza"

Post by tendzera »

senainter wrote:Tendzera, nemoji ti u to, ipak ne zelis da se neko zaljubi u tebe i da te voli. Fuj 8)
Neću, nijesam ja od tog posla :oops:
Big Ang

#198 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Big Ang »

REALISTA77 wrote:Kako god obrni okreni muskarcima je UVJEK puno bolje u takvim vezama,zena ga u svakom slucaju PUSE u takvim vezama :izet:

Pojma nemas :lol: :lol:
tendzera

#199 Re: "Veza bez obaveza"

Post by tendzera »

Big Ang wrote:
REALISTA77 wrote:Kako god obrni okreni muskarcima je UVJEK puno bolje u takvim vezama,zena ga u svakom slucaju PUSE u takvim vezama :izet:

Baš ima :oops: :lol:
REALISTA77

#200 Re: "Veza bez obaveza"

Post by REALISTA77 »

Big Ang wrote:

Opet zensko zavaravanje :-D :izet:
Post Reply