Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
basta sljezove boje wrote:
nemas razloga biti tuzan, jaba, jednostavno forget it
ne kontam ako si htio samo sex i nista vise, sto ti smeta ako je sponzorusa
ako si pratila temu mogla si procitati da mu je djevojka ponudila da se zabavljaju i da ju je on odbio. Nakon toga mu je ona predlozila "vezu bez obaveza" o kojoj je razmisljao i zbog koje je otvorio temu. Na kraju se ispostavilo da djevojku vode iskljucivo materijalisticki motivi sto je poprilicno odvratno i to ga je rastuzilo. Mislim da treba biti sretan sto nije s njom nista imao i sto ju je upoznao u startu - bilo kakav kontakt bi vodio sve vecem razocarenju. Njemu zelim malo vise hrabrosti da sam prilazi i upoznaje djevojke, mozda nadje prijatelja za cijeli zivot, a mozda i idealnu zenu
sve sam ja dobro shvatila, ali opet mi nije jasno...
ako je veza bez obaveza, ne misli s njom nista ozbiljno, sta ga ima razocarati sto je sponzorusa...
lolita_xx wrote:
ne kontam ako si htio samo sex i nista vise, sto ti smeta ako je sponzorusa
ako si pratila temu mogla si procitati da mu je djevojka ponudila da se zabavljaju i da ju je on odbio. Nakon toga mu je ona predlozila "vezu bez obaveza" o kojoj je razmisljao i zbog koje je otvorio temu. Na kraju se ispostavilo da djevojku vode iskljucivo materijalisticki motivi sto je poprilicno odvratno i to ga je rastuzilo. Mislim da treba biti sretan sto nije s njom nista imao i sto ju je upoznao u startu - bilo kakav kontakt bi vodio sve vecem razocarenju. Njemu zelim malo vise hrabrosti da sam prilazi i upoznaje djevojke, mozda nadje prijatelja za cijeli zivot, a mozda i idealnu zenu
ako je veza bez obaveza, ne misli s njom nista ozbiljno, sta ga ima razocarati sto je sponzorusa...
Ja dolazim Nedeljom na posao da bi se sa vama druzio jer ste mi super raja ja inace neman Interneta kod kuce. Ja sam se razocarao sto ima takvih ljudi kao sto je ona. Da nisam tip koji je senzibilan i primjeti koje kakve igre drugih osoba nadrljao bi u zivotu. Zato sam razocaran.A imam srecu da stalno srecem takve osobe ipak idem dalje sa nadom kroz zivot. A ovakvo nesto sam sad prvi puta uradio i nikad vise.
basta sljezove boje wrote:
Ja dolazim Nedeljom na posao da bi se sa vama druzio jer ste mi super raja ja inace neman Interneta kod kuce. Ja sam se razocarao sto ima takvih ljudi kao sto je ona. Da nisam tip koji je senzibilan i primjeti koje kakve igre drugih osoba nadrljao bi u zivotu. Zato sam razocaran.A imam srecu da stalno srecem takve osobe ipak idem dalje sa nadom kroz zivot. A ovakvo nesto sam sad prvi puta uradio i nikad vise.
Drago mi je da toliko cijeniš raju s foruma, i u pravi si, ima tu super raje. Ali, za tvoje dobro, moj savjet bi ti bio da ipak malo više pažnje posvetiš stvarnom životu, stvarnim ljudima iz tvog okruženja, ali onim koji tu pažnju zaslužuju, a siguran sam da ih ima. Dakle pusti se forumanja nedeljom i iskoriti bolje ovo vrijeme, izađi s rajom, druži se, možda ti se i posreći pa nađeš ono što tražiš ... a na forum naleti kad si ionako na poslu... neka tebe i ovdje ali postavi prioritete ...
veza bez obaveza je nesto kao odlazak psihijatru,ocisti ti misli od svega,provedes par sati sa nekom osobom,sa kojom ti je dobro,malo se zezas,smijes,uzivas..i odes svojim putem,svjestan da te niko nece nazvati i zahtjevati da polazes racune.
lolita_xx wrote:
mozda se potajno nadao da je fina...
mozda ipak osjeca nesto prema njoj i htio je vjerovatno vise od sexa...
Ma on bi da ima žena ko 'arapi'.
ako nastavi ovako nece imati ni jednu
A jeste navalile na momka,dosadno danas pa na njega prebacujete
Kud je sreca pa se on ne javlja nikako ,mislim da nece da prizna izgleda da stavlja obloge,nazuljkio ga sinoc...
Amazonka27 wrote:Da,ali se i psihic placa...i to podebelo...a ja ne kontam sta je lola htjeo... ona sponzorusa...zato sto je htjela da joj neko finansira izlazak? Pa gdje su granice vise tih sponzorusa? Zar nije sponzorusa koja se lozi na jaaaaako skupo auto a ne samo auto, koja se lozi na jaaaaaako atraktivna mjesta a ne na obicne izlaske, zar nije sponzorusa ona koja hoce da ide u Afriku na ljetovanje a ne ona koja te zamoli da samo odete do bazena. Vama je sponzorusa i ona kojoj platite sok umjesto kafe...bem ti vise muski materijalizam...ma gult' vas sve treba redom...jos vam onu vojsku ukidose, disat se nece moci od maminih maza...krampu ba u ruke i zaradi sebi za plasticne lutke, a zivi ljudski rod ZENE ostavi za one koji znaju da ih cijene. Sta si ti konkretno uradio u zivotu pa da ti neko da eto onako bez obaveze? Metilju jedan. Vi ste muskarci 6 puta vece sponzoruse od nas zena. To potvrdzuje i cinjenica koliko se cesto zenite sa curama koje imaju vise love li ciji su starci imucni...da ne spominjem kako idete u lov na papire. Fuj.
De mi bogati reci ko tebe od muskaraca iz*eba u zivotu da tako mislis o nama? Kakav materializam ja sam joj placao sve dosad jos me je nekoliko puta zvala:
1. Da joj kupim Bon za Mob.
2. Zaboravila pare kod kuce da joj posudim za izlaska
Ja imam zesci dobar posao i dobru platu a dosad me je kostala sigurno pola plate i otkud sam ja sad sponzorusa????
Metilj je parazit a ja od svoje 17. godine nisam od staraca ni feninga uzeo jer necu da budem ni od koga ovisan. A sto se tice tih papira ja neidem iz svoje bosne kad bi mi neko davao citavo bogastvo. Neznam odakle si ali vi dijasporke mislite samo kako vas muskarci hoce zbog papira. Ja mogu uvjek dobit vizu za njemacku jer moja firma intezivno radi sa njemackom a ja sam kontakt sa njemackom ispred firme tako da meni netrebaju ti papiri.
Izvini ali nisi u pravu .
Amazonka27 wrote:Kako je samo bezobrazna...pola plate te cak kostala....cccc
Nisam dijasporka.
A odkud mi takvo mišljenje o vama - muskarcima (te vrste)...pa to je danas svakodnevnica...i iz vlastitog iskustva, i iskutva djevojaka koje poznajem...ne moze se naci normalna veza (rijetko...rijetko) zbog likova poput tebe...koji zenu dozivljava kao trosak...jos ako ti ponudi "vezu bez obaveze"...dobro proracunas koliko ce te ta "sponzorusa" stajati shushki...ti bi sve za dzabe jelde? Imas one skupe rospije, jeftine pogane rospije...al gospodin bi besplatne...nako jaranski....ccccc
Upravu sam itekako.
Amazonka27 wrote:Kako je samo bezobrazna...pola plate te cak kostala....cccc
Nisam dijasporka.
A odkud mi takvo mišljenje o vama - muskarcima (te vrste)...pa to je danas svakodnevnica...i iz vlastitog iskustva, i iskutva djevojaka koje poznajem...ne moze se naci normalna veza (rijetko...rijetko) zbog likova poput tebe...koji zenu dozivljava kao trosak...jos ako ti ponudi "vezu bez obaveze"...dobro proracunas koliko ce te ta "sponzorusa" stajati shushki...ti bi sve za dzabe jelde? Imas one skupe rospije, jeftine pogane rospije...al gospodin bi besplatne...nako jaranski....ccccc
Upravu sam itekako.
Haj ne kaki Amazonka, i pusti se generalizacije. Mogao bih ti ja iz iskustva navesti i primjere za žene ... govno je govno, bilo ono muško ili žensko, a ima ih i jednih i drugih.
Kad bi malo bolje citala tekstove znala bi tacno o cemu se radi. ONA je prva stupila u kontakt samnom i ponudila vezu. Ja posto sam imao odbijanja od djevojaka(kao i svako) i nekad me to rastuzi nisam je htjeo odbit pa sam joj ponudio prijateljstvo nakon par izazaka na kafi mi je ona sama ponudila tu "Vezu" i zato sam se obratio Vama kako bi Vas pitao sta mislite o tome. U petak kad smo izasli prvi put navecer "nasamo" ona provodi cijelo vece sa svojim jaranicama a ja smijem na kraju platit racun. JEBO TE JESAM JA GAD. Ma kakvi muskarci su uvjek krivi. Mozda sam ti trebao sve nacrtat da skontas.
jaba wrote:Kad bi malo bolje citala tekstove znala bi tacno o cemu se radi. ONA je prva stupila u kontakt samnom i ponudila vezu. Ja posto sam imao odbijanja od djevojaka(kao i svako) i nekad me to rastuzi nisam je htjeo odbit pa sam joj ponudio prijateljstvo nakon par izazaka na kafi mi je ona sama ponudila tu "Vezu" i zato sam se obratio Vama kako bi Vas pitao sta mislite o tome. U petak kad smo izasli prvi put navecer "nasamo" ona provodi cijelo vece sa svojim jaranicama a ja smijem na kraju platit racun. JEBO TE JESAM JA GAD. Ma kakvi muskarci su uvjek krivi. Mozda sam ti trebao sve nacrtat da skontas.
jaba wrote:Kad bi malo bolje citala tekstove znala bi tacno o cemu se radi. ONA je prva stupila u kontakt samnom i ponudila vezu. Ja posto sam imao odbijanja od djevojaka(kao i svako) i nekad me to rastuzi nisam je htjeo odbit pa sam joj ponudio prijateljstvo nakon par izazaka na kafi mi je ona sama ponudila tu "Vezu" i zato sam se obratio Vama kako bi Vas pitao sta mislite o tome. U petak kad smo izasli prvi put navecer "nasamo" ona provodi cijelo vece sa svojim jaranicama a ja smijem na kraju platit racun. JEBO TE JESAM JA GAD. Ma kakvi muskarci su uvjek krivi. Mozda sam ti trebao sve nacrtat da skontas.
Evo ja sam tebi nacrtala, pa lezi potrbuske i dobro razmisli.
E vala Amazonka..... i ti ga znas pretjerat... sta je momak sad pogrijesio? u mojim ocima nije nista! Cuj nema nista dzaba... nego sta? onda odmah moze otic u javnu kucu i tamo platit za uslugu... ako ona vec
hoce vezu bez obaveza, ne znam sto bi on sada trebao placat njene racune, zaista...?! I dajte vise, "ne mislis na njene osjecaje" balbalbalba.... valjda ona treba da razmisli prije nego sto da takvu ponudu, kako stoji sa svojim osjecajima - i kako ce se eventualno osijecat poslje toga. Ne vidim sto on treba da se brine o tome?!?!?!!?
Punani wrote:E vala Amazonka..... i ti ga znas pretjerat... sta je momak sad pogrijesio? u mojim ocima nije nista! Cuj nema nista dzaba... nego sta? onda odmah moze otic u javnu kucu i tamo platit za uslugu... ako ona vec
hoce vezu bez obaveza, ne znam sto bi on sada trebao placat njene racune, zaista...?! I dajte vise, "ne mislis na njene osjecaje" balbalbalba.... valjda ona treba da razmisli prije nego sto da takvu ponudu, kako stoji sa svojim osjecajima - i kako ce se eventualno osijecat poslje toga. Ne vidim sto on treba da se brine o tome?!?!?!!?
Potpisujem
Cuj veza bez obaveza, ali da on placa pica njoj i da je izvodi... cccccc
Punani wrote:E vala Amazonka..... i ti ga znas pretjerat... sta je momak sad pogrijesio? u mojim ocima nije nista! Cuj nema nista dzaba... nego sta? onda odmah moze otic u javnu kucu i tamo platit za uslugu... ako ona vec
Potpisujem
Cuj veza bez obaveza, ali da on placa pica njoj i da je izvodi... cccccc
ne samo njoj vec i njenim jaranicma
neka te mali, nisi budala...naici ce bolja uvijek ima bolja...samo malo bolje trazi...ne mora biti ljepotica...
Amazonka27 wrote:Da,ali se i psihic placa...i to podebelo...a ja ne kontam sta je lola htjeo... ona sponzorusa...zato sto je htjela da joj neko finansira izlazak? Pa gdje su granice vise tih sponzorusa? Zar nije sponzorusa koja se lozi na jaaaaako skupo auto a ne samo auto, koja se lozi na jaaaaaako atraktivna mjesta a ne na obicne izlaske, zar nije sponzorusa ona koja hoce da ide u Afriku na ljetovanje a ne ona koja te zamoli da samo odete do bazena. Vama je sponzorusa i ona kojoj platite sok umjesto kafe...bem ti vise muski materijalizam...ma gult' vas sve treba redom...jos vam onu vojsku ukidose, disat se nece moci od maminih maza...krampu ba u ruke i zaradi sebi za plasticne lutke, a zivi ljudski rod ZENE ostavi za one koji znaju da ih cijene. Sta si ti konkretno uradio u zivotu pa da ti neko da eto onako bez obaveze? Metilju jedan. Vi ste muskarci 6 puta vece sponzoruse od nas zena. To potvrdzuje i cinjenica koliko se cesto zenite sa curama koje imaju vise love li ciji su starci imucni...da ne spominjem kako idete u lov na papire. Fuj.
ma . pretjerujes ... decko je mislio da mu vezu nudi zbog njegovog izgleda i duse... i razocarao se kad je skonto... da to ocito ne igra neku ulogu.
nego... ja ne shvatam sto nekoga tangira ta pragmaticnost u ljubavi
neko voli pare neko familiju a neko obrazovanje... (sto kaze Ginno .. haj kceri moja jebala te ljubav bez para...)
a i vi zene... da je cojk napiso da ima dobre fonse ... sad bi ga ovdje napadali da gleda samo fizicki izgled.
da je reko da mu je dusa vazna... smijali bi mu se iza ledja, s parolom... nasla levata pa ga voza....
Po kojoj logici bi taj lik, ili bilo ko drugi, trebao 'finansirati' izlaske, ili bilo sta drugo nekom? Po kojoj to 'teoriji' ta zena, ili neka druga, za vezu, kakvu god vezu ona trazila, treba naplatiti to?
Silno se trudimo da se 'izjednacimo' s muskarcima, ali se ocekuje da oni finansiraju i tu kafu?
Ta veza bez obaveza je sex, za jednu vece ili za nekakav duzi period, ali je ipak samo sex.. kako god to mi definisali.
A ko ce platiti kad su vani, ko ce kome posuditi pare.. to je nesto drugo.
Ali osudjivati covjeka koji ne zeli finansirati izlaske nekom, a da bi zauzvrat dobio sex, koji mu je ona ponudila.. Da, bas je to u ovoj prici ono sto treba osuditi
_dulcela_ wrote:Po kojoj logici bi taj lik, ili bilo ko drugi, trebao 'finansirati' izlaske, ili bilo sta drugo nekom? Po kojoj to 'teoriji' ta zena, ili neka druga, za vezu, kakvu god vezu ona trazila, treba naplatiti to?
Silno se trudimo da se 'izjednacimo' s muskarcima, ali se ocekuje da oni finansiraju i tu kafu?
Ta veza bez obaveza je sex, za jednu vece ili za nekakav duzi period, ali je ipak samo sex.. kako god to mi definisali.
A ko ce platiti kad su vani, ko ce kome posuditi pare.. to je nesto drugo.
Ali osudjivati covjeka koji ne zeli finansirati izlaske nekom, a da bi zauzvrat dobio sex, koji mu je ona ponudila.. Da, bas je to u ovoj prici ono sto treba osuditi