Veterinarski fakultet

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
ŽFC

#1 Veterinarski fakultet

Post by ŽFC »

Kakva je perspektiva sa ovim fakultetom ? Vidim da se najmanje prica o njemu, cak i ne znam gdje diplomirani veterinar moze naci posao u BiH i kakvoj plati se nadati ? Sto se tice samog fakulteta, zanima me misljenje nekog studenta (ako takav postoji na forumu) o samim predmetima i fakultetu.
Edin1921

#2 Re: Veterinarski fakultet

Post by Edin1921 »

ŽFC wrote:Kakva je perspektiva sa ovim fakultetom ? Vidim da se najmanje prica o njemu, cak i ne znam gdje diplomirani veterinar moze naci posao u BiH i kakvoj plati se nadati ? Sto se tice samog fakulteta, zanima me misljenje nekog studenta (ako takav postoji na forumu) o samim predmetima i fakultetu.
ma tesko da mozes naci posao, ima vise veterinara nego stoke :-D
Friesian

#3 Re: Veterinarski fakultet

Post by Friesian »

ko trazi taj i nadje, vjeruj mi..
a sam fakultet, k'o fakultet.. meni je sasvim ok bilo dok sam studirao.. kao i svugdje ima prednosti i mane ali iskreno, ako se stvarno potrudis, nece te niko sikanirati.. iako ces cuti dosta od studenata komentara tipa: "Ja ssve znao, on-a me oborio.." i po tome mozes skontati samo neke stvari o studentu.. prema mom iskustvu maksimalno sto neko moze da ti uradi ako si se ozbiljno potrudio i naucio je da ti da neodgovarajucu ocjenu, ostalo je ok..
Post Reply