Veterinarski fakultet
-
ŽFC
#1 Veterinarski fakultet
Kakva je perspektiva sa ovim fakultetom ? Vidim da se najmanje prica o njemu, cak i ne znam gdje diplomirani veterinar moze naci posao u BiH i kakvoj plati se nadati ? Sto se tice samog fakulteta, zanima me misljenje nekog studenta (ako takav postoji na forumu) o samim predmetima i fakultetu.
- Edin1921
#2 Re: Veterinarski fakultet
ma tesko da mozes naci posao, ima vise veterinara nego stokeŽFC wrote:Kakva je perspektiva sa ovim fakultetom ? Vidim da se najmanje prica o njemu, cak i ne znam gdje diplomirani veterinar moze naci posao u BiH i kakvoj plati se nadati ? Sto se tice samog fakulteta, zanima me misljenje nekog studenta (ako takav postoji na forumu) o samim predmetima i fakultetu.
- Friesian
#3 Re: Veterinarski fakultet
ko trazi taj i nadje, vjeruj mi..
a sam fakultet, k'o fakultet.. meni je sasvim ok bilo dok sam studirao.. kao i svugdje ima prednosti i mane ali iskreno, ako se stvarno potrudis, nece te niko sikanirati.. iako ces cuti dosta od studenata komentara tipa: "Ja ssve znao, on-a me oborio.." i po tome mozes skontati samo neke stvari o studentu.. prema mom iskustvu maksimalno sto neko moze da ti uradi ako si se ozbiljno potrudio i naucio je da ti da neodgovarajucu ocjenu, ostalo je ok..
a sam fakultet, k'o fakultet.. meni je sasvim ok bilo dok sam studirao.. kao i svugdje ima prednosti i mane ali iskreno, ako se stvarno potrudis, nece te niko sikanirati.. iako ces cuti dosta od studenata komentara tipa: "Ja ssve znao, on-a me oborio.." i po tome mozes skontati samo neke stvari o studentu.. prema mom iskustvu maksimalno sto neko moze da ti uradi ako si se ozbiljno potrudio i naucio je da ti da neodgovarajucu ocjenu, ostalo je ok..