Pitam za vet. zbog prevoza jer mi je najblizi ?
Hvala
Moderator: anex
Besplatne sterilizacije se rade preko udruženjaSofija89 wrote:Mislila sam na besplatne sterilizacije napustenih pasa ,nisam se dobro izrazila.
<luna09 wrote:Besplatne sterilizacije se rade preko udruženjaSofija89 wrote:Mislila sam na besplatne sterilizacije napustenih pasa ,nisam se dobro izrazila.![]()
![]()
.Na FB imaš stranicu av-mau pa stupi s njima u kontakt.Sretno
HvalaFriesian wrote:sad bi trebala krenuti akcija sterilizacija na fakultetu.. idi u pon pa pitaj kad se pocinje s tim, ako je vec pocelo dogovori detalje..
sretno..
I ako može napiši ovdje, da i ostali kojima bi eventualno trebalo vide!Sofija89 wrote:HvalaFriesian wrote:sad bi trebala krenuti akcija sterilizacija na fakultetu.. idi u pon pa pitaj kad se pocinje s tim, ako je vec pocelo dogovori detalje..
sretno..
Friesian wrote:ne pricaj gluposti molim te.. tu studenti jedino sta urade je priprema pacijenta.. a to podrazumjeva brijanje operacionog polja, dezinfekcija, .. prema tome nekad se bolje ne petljati tamo gdje ti nije mjesto..
jer dole nema dezura niti dezurnih veterinara..MADMalice wrote:kako bi se dezurni veterinar bavio time.