Pozdrav Ivi, suzdrzavam se da ucestvujem na Forumu zbog nicka ( ljudi ce shvatiti da se reklamiram

), ali na ovo tvoje pitanje jednostavno MORAM da odgovorim.
Veliki sam zaljubljenik u Vespe. Medjutim, ja nista sto nije Piaggio, ne smatram Vespom, to su za mene sve skuteri i bedne kopije.
Prva Vespa koju sam kupio davne 1995. godine je bila Piaggio GS, cuvena Dziesica. Godina proizvodje 1965.

Isla ko zmaj, a kad sam dao u oglas da je prodajem, prvi dan mi se javilo oko 30 ljudi, tako da sam naredna 4 dana iskljucio telefon.
Druga Vespa mi je bila Piaggio PX 200. Kupio je 1997, a godina proizvodje joj je bila 1985. Takodje sve pohvale, isla ko zmaj.... najbolje beogradske ribice sam pokupio sa njom. Hvala joj ko coveku.
Treca je Piaggio PK 125 XL. Samo 125 kubika, a juri ko zmaj. Sve jugice sam ostavljao po gradu. Trosi, manje od fildzana na 100 km, tj kada dodjem na pumpu sipaju mi pipetom.
Znaci, OBAVEZNO kupi Piaggio Vespu. Nema veze sto je 12 godina stara. To je za Vespu nista. Nula. Moja prva je bila 30 godina stara i isla ko zmaj. Izbegavaj ta korejska i kineska g#vanca. To za mene nije Vespa.
Obavezno polozi A kategoriju, jer si sa PSP/om ( Poznavanje Saobracajnih Propisa ) ogranicena na skutercice do 50 kubika.
Razmisli gde ces Vespu drzati. To je mnogo bitno. Ja bih je sada kupio ali nemam gde da je drzim.
Takodje ovde u Srajevu je njesra sto je planinska klima pa je sezona voznje suzena. Sad je vec polovina sezone, i sacekaj jos metar dana, pasce im cena, a likovi koji prodaju ( uglavno po nepisanom pravilu ficfirichi, tatini i mamini sinovi ) spustaju cenu cim kisa padne.
Zelim ti lepu kupovinu.
Lep poz.