veslo - sprava za vjezbanje

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
photo

#1 veslo - sprava za vjezbanje

Post by photo »

gdje u sarajevu se moze kupiti sprava za vjezbanje poznata kao veslo i ako znate po kojoj cijeni? treba mi samo veslo, ne neka sprava koja ima jos opcija a da je ova tehnika vjezbanja jedna od njih.

hvala.
Glas

#2 Re: veslo - sprava za vjezbanje

Post by Glas »

photo wrote:gdje u sarajevu se moze kupiti sprava za vjezbanje poznata kao veslo i ako znate po kojoj cijeni? treba mi samo veslo, ne neka sprava koja ima jos opcija a da je ova tehnika vjezbanja jedna od njih.

hvala.

Kako pravilno koristiti tu spravu ?
Glas

#3 Re: veslo - sprava za vjezbanje

Post by Glas »

Zna li neko ? :D
mrtva kokoš

#4 Re: veslo - sprava za vjezbanje

Post by mrtva kokoš »

ja sam je nekad vidjao u intersportu. probaj tamo...
Ujedam

#5 Re: veslo - sprava za vjezbanje

Post by Ujedam »

photo wrote:gdje u sarajevu se moze kupiti sprava za vjezbanje poznata kao veslo i ako znate po kojoj cijeni? treba mi samo veslo, ne neka sprava koja ima jos opcija a da je ova tehnika vjezbanja jedna od njih.

hvala.
Sprava košta oko 250-800KM, bila je kod nas u Sarajevu u Intersportu jedno vrijeme. Sprava se koristi za razvoj gornjeg dijela tijela. Ja sam protiv aparata i sprava, bolje ti je ukoliko imaš zdravstvenih problema otići na vježbe, masažu, fizikalne terapije. :)
Glas

#6 Re: veslo - sprava za vjezbanje

Post by Glas »

Ujedam wrote:

hvala.
Sprava košta oko 250-800KM, bila je kod nas u Sarajevu u Intersportu jedno vrijeme. Sprava se koristi za razvoj gornjeg dijela tijela. Ja sam protiv aparata i sprava, bolje ti je ukoliko imaš zdravstvenih problema otići na vježbe, masažu, fizikalne terapije. :)

A ako nema zdravstvenih problema ? :) Dođe ga kao veslanje u prirodi. :)
Ujedam

#7 Re: veslo - sprava za vjezbanje

Post by Ujedam »

A ako nema zdravstvenih problema ? :) Dođe ga kao veslanje u prirodi. :)[/quote]

Pa baš i ne dođe. :-) :D
Onda neka trči, vozi bicikl, šeta, manite se ljudi aparata! :)
Glas

#8 Re: veslo - sprava za vjezbanje

Post by Glas »

Ujedam wrote:A ako nema zdravstvenih problema ? :) Dođe ga kao veslanje u prirodi. :)
Pa baš i ne dođe. :-) :D
Onda neka trči, vozi bicikl, šeta, manite se ljudi aparata! :)[/quote]

Uključujući i kompjutere ?! :-)
Ujedam

#9 Re: veslo - sprava za vjezbanje

Post by Ujedam »

Kompjuter samo po potrebi :D
Post Reply