Vesele teme

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ghetter_exe

#1 Vesele teme

Post by ghetter_exe »

Kako je 99 % odsto tema, osim u podforumu bez cenzure, politicko (tuznog tipa) ili se tice nekih problema, odlucih da pokrenem jednu temu gdje bi bilo ljepo da se pisu vesele stvari, smijesne dogadjaje, itd .... - dobro bi bilo da se covjek malo i nasmije.
Dakle, mozete i napisati nesto sto vas je razveselio ili sto bi se reklo usrecilo :)
Evo da pocnem:
Kako sam trenutno na nekih mjesec dana u austriji i kako radim na nekom projektu cesto se krecem gradom gradskim prevozom. Eh, sada tu ne bi bilo nista cudno da jutros nisam usao u autobus SLB-a i onako vidno iznerviran sto nemam gdje da sjedem (jer se vozim 10 stanica), nego sam morao da camim stajeci nervozan rekao "A od vas se ni sjesti ne moze (mislim na austrijance), majku vam okupatorsku jeb..em (mislio sam na austrougarski period)".
Nakon toga dize se omalo veci lik i prema meni direktno (ima jedno 2.05 visine sigurno), nabildan i tako to i kaze mi:
"Hajde buraz sta se bunis sjedi na moje mjesto (na nasem)".
Ja se da prostite sje..bem i sjedem. Sta cu :)
Kaze meni lik: "Pa ne mozes buraz moj tako ovdje, ovdje je punk qurac nasih ljudi, a vecina austrijanaca zna sta znaci kada psusjes". Upoznamo se, kad ono lik iz Sarajeva, radi na bausteli negdje kod stadiona. Nakon toga tokom price sa ovim, dobaci mi jedan cica koji fakat lici na austrijnca (al nije) "Ej sine, sine, pa ovo ti je druga bosna, nemoj da se brines, niti da se bojis, a bogami nije lijepo ni da psujes ... i ....nasmija se glasno, a sa njim jos jedno pet sest njih". Skontam ja da je malte ne pola autobusa porijeklom iz bih ili drugih zemalja ex jugoslavije, malo mi bi neugodni, pa kontam nesto: "Pa imal na dunjaluku mjestu gdje nema nasih ....i gdje covjek moze da opsuje kada je nervozan, a da niko ne zna smisao".
Prozor

#2 Re: Vesele teme

Post by Prozor »

neka ti kad psujes
pitt

#3 Re: Vesele teme

Post by pitt »

trebao te je taj 'rmpalija jos i za uho potegnuti :D
d2

#4 Re: Vesele teme

Post by d2 »

lol
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#5 Re: Vesele teme

Post by ladyblue18 »

dobar,dobar :D
Iduci put psuj u sebi :mrgreen:
ghetter_exe

#6 Re: Vesele teme

Post by ghetter_exe »

Ma necu vise ni da pricam nas. Dosdlo vrijeme svi ga znaju :)
irfan2

#7 Re: Vesele teme

Post by irfan2 »

dobar dobar :D ..odlican :D ..
Tesssa

#8 Re: Vesele teme

Post by Tesssa »

Setamo mama i ja Budimpestom prije nekoliko godina, neki sandrpc nas puko :D Ide covjek sa nekim cudnim ogromnim brkovima.I moja mama ce (misleci da je covjek ne razumije) : "Jao sto su vam slatki ti brcici", a on ce hladno: "Hvala gospodjo" :lol: :lol: :lol: :lol:
RIZVA

#9 Re: Vesele teme

Post by RIZVA »

ko je ovo prno,dajte malo obzira :P
Dori

#10 Re: Vesele teme

Post by Dori »

Tesssa wrote:Setamo mama i ja Budimpestom prije nekoliko godina, neki sandrpc nas puko :D Ide covjek sa nekim cudnim ogromnim brkovima.I moja mama ce (misleci da je covjek ne razumije) : "Jao sto su vam slatki ti brcici", a on ce hladno: "Hvala gospodjo" :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

Ma i ja sam imala tih provala sa konobarima, prodavacima......Fakat nas ima svugdje :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#11 Re: Vesele teme

Post by ladyblue18 »

besana wrote:Molim da se promjeni naslov u "Vesela dijaspora" :-)
Al ima tema o nasim u dijaspori u podforumu odgovarajucem za to mozda da se ovo prekopira tamo:D
Al hajd i nekako shvatit kad sretnes nase ljude tako iznenada, al kad odes u Afriku i tunizaninu opsujes socno a on tebi uzvrati na cistom bosanskom :shock: :-) Ako ko planira putovati tamo pravite se njemi, znaju bosanski ko maternji :roll: :D
ghetter_exe

#12 Re: Vesele teme

Post by ghetter_exe »

Tesssa wrote:Setamo mama i ja Budimpestom prije nekoliko godina, neki sandrpc nas puko :D Ide covjek sa nekim cudnim ogromnim brkovima.I moja mama ce (misleci da je covjek ne razumije) : "Jao sto su vam slatki ti brcici", a on ce hladno: "Hvala gospodjo" :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
x0z0y0

#13 Re: Vesele teme

Post by x0z0y0 »

situacija
bila utakmica domaci igrali za prvaka
ulica puna prepuna
jaran se kroz guzvu probija prema ekranu i "nalijece" na frajera sa bebom u kolicima
jaran: "ja ovih shvaba budala , djecu na ovakva mjesta i guzve dovode"
frajer: "sto..imas sta protiv? "
Dori

#14 Re: Vesele teme

Post by Dori »

Mi bili na nekom seminaru u Briselu. Na pauzi izasli svi ispred zgrade na pus-pauzu.
Idem ja prema svojoj raji da pitam ko ce od njih kafu, a malo dalje stoji ogroman crnac, Holandjanin i gleda nesto.
Ja ga pogledam, kad ce on meni: "Sta ima?" :lol:
Post Reply