Kad stavim veš, stavim ovaj 'mod' na 95' cotton i stavim prašak i upalim, ali neće da primi taj prašak već voda dolazi ovamo u ovu zadnju sa desna pregradu. Pomagajte

Mala pregrada sa desne strane je za pretpranje tj. kada otkuhavas ves (bijeli). srednja za omeksivac rublja a velika za pranje. To znaci ako otkuhavas sve tri mora da su pune. Ako samo peres (sareno ili crno) onda samo velika i ako stavljas omeksivas i srednja.IkaIJ wrote:Ako stavim prašak u desnoj to je malo, ona kutijica prva sa lijeve strane je taman kao ona posuda iz praška za veš u kutiji, izvadio sam dvije šipke čim sam kupio
edit: ona je i otkuhala veš ali nije uzela iz lijeve
A user manual za tvoju bas nigdje nema opisa za ovo, nigdje veze.-
Adding washing and softening agents
(see Tips for washing and energy saving)• pre-wash compartment• main wash compartment• softener compartment If you do not apply the program which includes the pre-wash feature, you may add washing detergent directly into the drum,using the measuring vessel.
nek se oženiNorm wrote:..naruke ti to...
Nisi drug odabrala pred pranje.A to ćeš učiniti ovim redoslijedomIkaIJ wrote:Ako stavim prašak u desnoj to je malo, ona kutijica prva sa lijeve strane je taman kao ona posuda iz praška za veš u kutiji, izvadio sam dvije šipke čim sam kupio
edit: ona je i otkuhala veš ali nije uzela iz lijeve

kurcred evil wrote:Šta znači kurz?![]()