Veritas Automotive d.o.o.

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...
Post Reply
User avatar
arnes_king
Posts: 4460
Joined: 01/03/2011 00:43
Location: Bosna
Has thanked: 27 times
Been thanked: 11 times

Veritas Automotive d.o.o.

Post by arnes_king » 20/04/2018 12:19

Pozdrav raja,

Zanima me vaše iskustvo sa firmom Veritas Automotive d.o.o. Do nedavno sam radio, skoro 3 godine u Prevent grupaciji, u pocetku sam bio zadovoljan, kasnije su uslovi bili sve gori tako da sam krajem prosle godine napustio.

Trenutno radim od kuce, za jednom njemca, super mi je, dobri uslovi, dobra plata sve top. Medjutim, prijavljivao sam se ranije u ovu Veritas firmu na oglas, slicna pozicija koju sam radio u preventu. Od kolege sam cuo samo najbolje o toj firmi, kao da su plate i opcenito uslovi rada daleko bolji nego u preventu.

Pozvan sam na razgovor, otici cu svakako da vidim sta kazu, ali nisam siguran da bih poceo kod njih cak i da mi ponude bolje uslove nego sto sada imam, iako je to tesko, jer ipak radim od kuce.

Svakako tu ponudu ne zelim tek tako odbaciti, jer je mozda dobra prilika za dalju karijeru, pa sam odlucio da vidim ima li neko iskustva sa tom firmom, da je radio kod njih? Ukoliko ima, molim vas da napisete da li ste radili u administraciji ili drugom odjelu i sta vi kazete za njih? Ili, ako znate nekoga da radi pa vam je pricao, dobro su dosle sve informacije, jer ne zelim da mi se desi isto kao u preventu.

Hvala unaprijed.


Post Reply