VENTULA OD VITRA - NOVI GIBIN ALBUM

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
lemiracle2005

#1 VENTULA OD VITRA - NOVI GIBIN ALBUM

Post by lemiracle2005 »

Pozdrav ekipi iz Splita, vidim da se opet zahuktava oko Gibe a ima i zašto. Nedavno sam bija na jednom njegovom koncertu u Trogiru(30 km od Splita) i Gibo uskoro izdaje novi cd, oko 10-11 mjeseca. Album će se zvati Ventula od vitra, barem je tako najavija na koncertu a i dečki konstantno sviraju. Inače Gibonni je luđi nego ikad, toliko energije izbacuje iz sebe da ga ni ja ne prepoznajem, uzima kamere snimateljima na bini, urla, totalno je poludija. Band mu praši životinski...e...i da prevedem, Ventula od vitra je....lepeza od vjetra, u prevedenom smislu. Pozdrav iz Splita!![/b]
No_Comment

Post by No_Comment »

Ca je pusta Londra kontra Splita grada... 8) ...
Pozdrav SPLITU... 8-)
fix tha thing

#3 Re: VENTULA OD VITRA - NOVI GIBIN ALBUM

Post by fix tha thing »

lemiracle2005 wrote:Pozdrav ekipi iz Splita, vidim da se opet zahuktava oko Gibe a ima i zašto. Nedavno sam bija na jednom njegovom koncertu u Trogiru(30 km od Splita) i Gibo uskoro izdaje novi cd, oko 10-11 mjeseca. Album će se zvati Ventula od vitra, barem je tako najavija na koncertu a i dečki konstantno sviraju. Inače Gibonni je luđi nego ikad, toliko energije izbacuje iz sebe da ga ni ja ne prepoznajem, uzima kamere snimateljima na bini, urla, totalno je poludija. Band mu praši životinski...e...i da prevedem, Ventula od vitra je....lepeza od vjetra, u prevedenom smislu. Pozdrav iz Splita!![/b]
joj koji je to kralj!!!!! :music: :music: :music:
joj samo da pozuri s tim albumom!!!! jedva cekam....
edu

Post by edu »

iskreno se nadam da me nece razocarati..za ostale bas me briga.. :D :D :D
Post Reply