Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Od jučer pozdravna poruka na laptopu prilikom dizanja sistema. Izgleda da je crkao ventilator. Koliko iznosi otprilike servis jer laptop je star cca 4 do 5 godina i ne daju mi se velike pare.
"The system has detected that a cooling fan is not operating correctly.
Continued operation is not recommended and may cause unpredictable behavior that could result in random shutdown, data loss or possible system damage. The system will shutdown in 15 seconds. To prevent shutdown and continue operation, press the Enter key now.
System Fan (908)
ENTER - Continue startup
skafiskafsnjak wrote: ↑20/11/2019 06:42
Sve si sam mogao. Nije atomska fizika...youtube i lagano
Davno sam ja naucio da ovo ne govorim ljudima, kad se sjetim kad je drug koji inace radi s kompjuterima uzeo 150 maraka na identican nacin koji je ovaj uzeo njemu 30 od tada mi je sve jasno kakvih ljudi ima.
Davno sam ja naucio da ovo ne govorim ljudima, kad se sjetim kad je drug koji inace radi s kompjuterima uzeo 150 maraka na identican nacin koji je ovaj uzeo njemu 30 od tada mi je sve jasno kakvih ljudi ima.
I ja sam nosio dok se jednom nisam usudio probati sam. Sva mudrost je polako sve...paziti da ne puknes sta. Samo pamti redoslijed sarafa...nema sanse zaebati nesto. A i na youtube ima haman svaki laptop tj njegovo rastavljanje.
Al dobro...mnogi ce opet platiti i ne zaebavati se...ja sam vise radio radi ceifa , a ne da ustedim. Na um palo mi da termalnu pastu promjenim...nije neki kvar bio
I ja sam nosio dok se jednom nisam usudio probati sam. Sva mudrost je polako sve...paziti da ne puknes sta. Samo pamti redoslijed sarafa...nema sanse zaebati nesto. A i na youtube ima haman svaki laptop tj njegovo rastavljanje.
Al dobro...mnogi ce opet platiti i ne zaebavati se...ja sam vise radio radi ceifa , a ne da ustedim. Na um palo mi da termalnu pastu promjenim...nije neki kvar bio
Ma zlatno pravilo bilo cega u životu je da znaš očistiti prašinu poslije toga ako ne radi nosi.