Znam kako neznam!Citizen-X wrote:Ma nemas ti pojma Dzefe, tebi je u glavi samo piramidalni oblik Gada u kojeg se vjeruje. A sto je jadno i tuzno to su samo mrvice.jefferson wrote:Tako je!Citizen-X wrote:Kazu: ne grizi ruku koja ti DAJE
Al' kazu isto tako: prod'o guz'cu sejtanu (Velikom)
E jebo te vise sa Amerikom, ja sam je napustio imao sam i GreenCard - jebat je. Iza floskule demokratije i ljudskih prava muce stotine i krivih i nekrivih ljudi da izvuku neke nepostojece i izmisljene informacije.
Postavljene marionetske vlade sirom svijeta da bi se sticao profit od dijamanata, zlata, nafte. To je istina.
A vi cukama kupite govno kad se posere da bi dobili 5$ na sat i pljujte na sve sto nije americko jebo te, k'o da su svijet izmislili u bozju mater kad odu za USA svi se izoblice, u kreditima i dugovima i floskuliraju o toboznjoj zemlji sansi i snova sa izopcenim umovima. Znao sam jednog koji je cini mi se kad je srao u hali hvalio Ameriku i sistem, a jebavo mi je i boga i hljeb jer dodje nadrkan s posla.
Jebo te Amerika, cast malim obicnim ljudima amerikancima, al' kad nase prkno ode u USA to ti vise ne mozes prepoznat, poamerici se bolje nego lokalac.
U bozju mater - dabogda dobio ban zauvijek zbog ovog posta. Na kurac ste se popeli sa amerikom.
Samo jos da prestanu otvarat teme u kojima je Amerika glavni i odgovorni krivac super bi bilo!
Ili, hajmo se u EU preselit, oni kada dodju u neku zemlju samo cvijece iza njih raste
Pitam se samo da su ti dijete napalmom nepoznate vrste zakacili (znas ti dobro na kojeg ja klinca mislim) sta bi ti mislio o njima.
Zavrsio sam s temom. A i bolje je. Pa nastavite i dalje trunit o blagodatima "americkog drima".
Isto tako znam i za francuski napalm 10-tak godina prije americkog!