Ovo vjerovatno niko nije spomenuo... Hadžiću svaka čast na pjevanju himne.

Moderators: Tomahawk11, Charuga
Zanima te koji je to tip ljudi ???? To su NAVIJAČI. Navijači nisu oni koji nakon poraza prestaju to biti. Takvi navijači nikome ne trebaju. Baš nikome.SkyLimit wrote:Skandirala mu je jedna grupa navijača, a ne čitav stadion kao npr. Bešiću. Ista ta grupa je jedina i skandirala Sven - Tinu, samo njemu je čak i veća grupa navijača zviždala pri izlasku iz igre. Ja bih baš volio da upoznam nekoga od tih koji su skandirali selektoru nakon 2 od 9 i najave da je i 3 od 12 dobro. Baš me zanima kakav je to tip ljudi, ozbiljno. Neka grupa navijača je selektoru skandirala i u Tuzli. Možda i Savez ima svoju verziju onih što ih političke partije voze busem iz grada u grad da im kliču.
Bezobrazluk što mu nije čitav stadion skandirao. Čuj da sa svih tribina odjekuje "Muhamed Bešić", a Papetu jedna grupica uzvikuje.Paul F. wrote: Zanima te koji je to tip ljudi ???? To su NAVIJAČI. Navijači nisu oni koji nakon poraza prestaju to biti. Takvi navijači nikome ne trebaju. Baš nikome.
Malo si se pogubio. Znam da nisi loš čovjek i ne zamjeram ti. Čudiš se što ljudi skandiraju Sušiću a mene čudi što se ti čudiš.SkyLimit wrote:Bezobrazluk što mu nije čitav stadion skandirao. Čuj da sa svih tribina odjekuje "Muhamed Bešić", a Papetu jedna grupica uzvikuje.Paul F. wrote: Zanima te koji je to tip ljudi ???? To su NAVIJAČI. Navijači nisu oni koji nakon poraza prestaju to biti. Takvi navijači nikome ne trebaju. Baš nikome.
E bogami i mene zanima kome je Susic zasluzio da mu se skandira.Paul F. wrote:Zanima te koji je to tip ljudi ???? To su NAVIJAČI. Navijači nisu oni koji nakon poraza prestaju to biti. Takvi navijači nikome ne trebaju. Baš nikome.SkyLimit wrote:Skandirala mu je jedna grupa navijača, a ne čitav stadion kao npr. Bešiću. Ista ta grupa je jedina i skandirala Sven - Tinu, samo njemu je čak i veća grupa navijača zviždala pri izlasku iz igre. Ja bih baš volio da upoznam nekoga od tih koji su skandirali selektoru nakon 2 od 9 i najave da je i 3 od 12 dobro. Baš me zanima kakav je to tip ljudi, ozbiljno. Neka grupa navijača je selektoru skandirala i u Tuzli. Možda i Savez ima svoju verziju onih što ih političke partije voze busem iz grada u grad da im kliču.
Historijski rezultat je sam plasman na SP.noiserr wrote: Prokockao je sansu da napravimo istorijski rezultat na Svjetskom prvenstvu
Jeste i zbog toga ga puno puta nisam kritikovao. Mada nasa ekipa je bila krajnje motivisana da taj plasman odradi, sami igraci imam osjecaj bez trenera bi sve dali od sebe za to.jeza u ledja wrote:Historijski rezultat je sam plasman na SP.noiserr wrote: Prokockao je sansu da napravimo istorijski rezultat na Svjetskom prvenstvu
Jel te svrbi kad piskis?mefistofilis wrote:Jeze ubij se, ucini si uslugu
Pusti to, Hadzic nam je sad najdrazi igrac. Nije vise kopile...jeza u ledja wrote: PS: Ja ne vidim da Anel Hadzic pjeca "jedna si jedina" vec samo da otvara usta. Mozda nisam skonto neki drugi snimak...i btw, ako je tacno da je ovo pjevao, ne bi me cudilo da ga Savez kazni.
jeza u ledja wrote:Jel te svrbi kad piskis?mefistofilis wrote:Jeze ubij se, ucini si uslugu