(znam da ćeš sad podviti rep, nešto paušalno promrmljati i uteći iz rasprave jer te navodim na polje konkretnog, a i sam znaš da ništa konkretno za lijeka ne možeš ponuditi)Tomahawk11 wrote:Cuj ti si dokazao da sam maliciozan? A ja kazem da nisam? Ne osjecam bilo sta negativno prema igracu, bilo bi mi drago da sutra bude nas novi Misimovic, ali ti navalio ko sivonja sa etiketom i ne popustas@Zmijugaloma,
Već sam ti dokazao crno na bijelo da si maliciozan prema Prciću:
"Prcic nije poslao lopte, a da isla igracu kojem je namjenjena" - ovo si izvalio za igrača koji je imao 87% uspješnost pasova. Znači, ne sjećaš se više velikog broja porgrešnih pasova, već si eto slučajno upamtio 5 neuspješnih pasova pored 33 uspješna.Kad selektivno zapamtiš 5 neuspješnih instanci pored 33 uspješne, šta ti to govori o tebi? Postaješ sprdnja od forumaša, iskreno.
Haj da ogolimo i ovaj drugi segment koji si naveo sinoć, loše kretanje. Navedi minutu i opiši situaciju gdje se Prcić loše kretao (Kipar) i kako se trebao ispravno kretati, pa ćemo uporediti sa Tinom (Kipar, Vels, Belgija).
(znam da ćeš sad podviti rep, nešto paušalno promrmljati i uteći iz rasprave jer te navodim na polje konkretnog, a i sam znaš da ništa konkretno za lijeka ne možeš ponuditi)I onda meni kazes da pricam po svom, pa sta ti radis, hljeba ti, cijelo vrijeme
Eto necemo vise vagati, bio odlican, ne da mu Susic da igra zbog amidzica. Zadovoljan?
Za kretanje....ostavljam tebi da izbacis kakav statisticki podatak, nemam vremena, hajd ziv bio pogledaj pa nam ovdje zalijepi, napisi![]()
Necu podviti rep, pitaj sta imas, ako imam odgovor, dacu ti ga, ali pretenciozne izjave kao sprdnja od forumasa....to podvaljuj nekom drugom. Sto, ti imas statisticki podatak od 33 tacna dodavanja, pa sam ja sprdnjai da, dokazao si da sam maliciozan, mrzim Prcica, jel
![]()
gluho bilo.
Zanimljivo je da dosta ljudi na forumu pati od dokazivanja da je neko drugi sprdnja, debili, vaki naki....to neki poremecaj, forumomanija, sta li
Čitam te ko bukvar, a nije da je to teško. Iz posta u post dokazuješ da nisi sposoban konkretizovati svoja viđenja.
Crno na bijelo. Ovo si rekao "Prcic nije poslao lopte, a da isla igracu kojem je namjenjena" za igrača koji je imao 87% tačnosti dodavanja. Maliciozno lupanje u najočitijoj formi.Cuj ti si dokazao da sam maliciozan?
Ostavljaš meni a ti provalio da se Prcić loše kretao. Ne mogu ti ništa pomoći jer ne postoji statistički pokazatelj za loše kretanje. Zato sam te i pitao da konkretizuješ na koje situacije misliš, što ti naravno nisi uradio jer lupaš iz glave i generalno pojma nemaš o čemu pričaš.Za kretanje....ostavljam tebi da izbacis kakav statisticki podatak, nemam vremena, hajd ziv bio pogledaj pa nam ovdje zalijepi, napisi![]()
33 dodavanja nije statistički podatak. Sprdnja si.Sto, ti imas statisticki podatak od 33 tacna dodavanja, pa sam ja sprdnja
Fino te pitao da konkretizuješ loše kretanje, nisi ništa ponudio. Jer lupaš.Necu podviti rep, pitaj sta imas, ako imam odgovor, dacu ti ga
Ponudio si 2 segmenta Prcićeve navodno loše igre: netačna dodavanja i loše kretanje. Prvo smo utvrdili crno na bijelo da nije tačno. Da čekam tvoju konkretizaciju loše kretnje ili da odmah zaključimo da lupaš gluposti kod obje stvari i da se raziđemo?

[podvijanje repa incoming]