Svi su loši, Sušić očajan.Zmijuga loma wrote:Dodavanja:
Medunjanin: 41
Pjanić: 38
Bešić: 29
Sušić: 16
Vels-BiH,BiH-Belgija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
zelenjava
#2351 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
- Zmijuga loma
#2352 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Tomahawk11 wrote:Prcic nije poslao lopte, a da isla igracu kojem je namjenjena Sjecam se velikog broja pogresnih pasova. I loseg kretanja.
Kao što sam i pretpostavio, ne možeš konkretizirati Prcićev učinak pa bacaš paušalne šupljake čisto replike radi. Sjećaš se ti kurca mog, a ne velikog broja pogrešnih pasova. I lošeg kretanja.
A s ovim boldovanim si dokazao da si maliciozan, staješ rame uz rame sa onima kojima Tino nikad ništa ne radi dobro (a koji ti, vjerujem, smetaju).
Nije poenta ko je loš ili očajan, već koliko je malo Sušić kao veznjak učestvovao u našoj igri u posjedu.zelenjava wrote:Svi su loši, Sušić očajan.Zmijuga loma wrote:Dodavanja:
-
LSD
#2353 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
uvijek ce ove arogantne neznalice koji ne izlaze iz Pepetovog pakaša vaditi vrlog selektora i naše kikseve racionalizirati kiksevima Njemačke, Portugala, Holandije
valjda im to dođe kao utjeha
ali ih yebe tabela i cinjenica da smo osvojili svega 2 boda od mogucih 9 (još smo igrali dvije utakmice kod kuce) i da debelo kaskamo za konkurencijom koja se vec odlijepila od nas.
ali ih yebe tabela i cinjenica da smo osvojili svega 2 boda od mogucih 9 (još smo igrali dvije utakmice kod kuce) i da debelo kaskamo za konkurencijom koja se vec odlijepila od nas.
-
Itakoto
#2354 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Zar je Susic veznjak? 
-
hillbill
#2357 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
sad ce te optuziti da nisi patriJotazelenjava wrote:Ja fakat ne razumijem zbog čega mnogi govore da smo odigrali dobro u zadnje dvije utakmice. Što, jer nismo izgubili?
Odigrali smo borbenije, za razliku od Kipra, ali se toliko mučimo i imamo problema u sredini da ovo nije sjena od one reprezentacije a lepršavom napadačkom igrom. Ljudi moji, mi smo u 3 utakmice postigli jednaki broj golova kao Andora. Danas su nas vile pronosale da ne gubimo 2-3 razlike u poluvremenu.
Patnja živa.
Masu igrača ili van forme ili nisu u stanju odigrati dobro na poziciji na koju ih postavi. Pjanić, Lulić, Hajrović, Ibišević, Begović - svi ispod svog nivoa, sredina pokretna ko dajc sa mnogo grešaka u dodavanjima, Džeko 'nako, Tino haman nema nivoa, momak ne zna kud udara, jedina dobra stvar u ove tri utakmice su Šunjić i daleko najbolji Bešić. Da nije Bešiča, zijanili bi sve tri vjerovatno. Hem spasi milion opasnih situacija, hem svojom borbenošću povuče i ostale.
Ako se ovo ne promijeni od slijedeće utakmice, ako ne počnemo stvarati više šansi i ne budemo imali više udaraca na go, nama su ove kvalifikacije zijan pa se vi kofrčite sa vašim patriotskim optimizmom do Nove godine.
-
Ripicipi
#2358 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Svi mi vidimo koliko bodova imamo i gdje se nalazimo, samo ima nekih za razliku od vas koji misle da se moze stici i prestici prednost.LSD wrote:uvijek ce ove arogantne neznalice koji ne izlaze iz Pepetovog pakaša vaditi vrlog selektora i naše kikseve racionalizirati kiksevima Njemačke, Portugala, Holandije![]()
A ti sad nabaci koji smajli da docara tvoju (duboku) zelju za neuspjehom.
-
Iker C
#2359 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Sušić nije smio napasti Vels.
Da je bilo samo malo hrabrosti u Velsu pobjedili bi ih glat ali šta ćeš cirkusant glumi Murinja.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2360 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Jbg, sta ja mogu sto ti se ne svidja sto stvari stoje tako kako stoje. Volio bih i ja da je Prcic novi Zidane, ali nije. Nadati se da ce biti bolji.Zmijuga loma wrote:Tomahawk11 wrote:Prcic nije poslao lopte, a da isla igracu kojem je namjenjena Sjecam se velikog broja pogresnih pasova. I loseg kretanja.
Kao što sam i pretpostavio, ne možeš konkretizirati Prcićev učinak pa bacaš paušalne šupljake čisto replike radi. Sjećaš se ti kurca mog, a ne velikog broja pogrešnih pasova. I lošeg kretanja.
A s ovim boldovanim si dokazao da si maliciozan, staješ rame uz rame sa onima kojima Tino nikad ništa ne radi dobro (a koji ti, vjerujem, smetaju).
Nije poenta ko je loš ili očajan, već koliko je malo Sušić kao veznjak učestvovao u našoj igri u posjedu.zelenjava wrote:Svi su loši, Sušić očajan.Zmijuga loma wrote:Dodavanja:
Ovo podvuceno, nejasna recenica skroz. Sta si zapravo htio reci? Malo je kasno, ali opet, konfuzija izvire iz recenice. Ne smeta mi niko, da se razumijemo.
-
Dead Man Walking
#2361 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Vjeverice, bod ne najavljujem ja nego Safet. Ne bi ni tebi skodilo da malo kaknes, mozda bi se rasteretio i time sprijecio daljnje ofiranje na forumu.Ripicipi wrote:Upravo je ovo tvoj ili vas problem, volite malo kakiti unaprijed.Dead Man Walking wrote: Zabiravio si Portugal i Njemacku. Sta da vam kazem ljudi, vidite da su 2 boda odlicna. Jos kad to zaokruzimo velikom bodom iz Haife, uh Vjecna i 200k ljudi.
- Zmijuga loma
#2362 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Htio sam reći da se ne razlikuješ od onih kojima je Tino teška taraba kako god da odigra, jer si, poput njih, ti isto tako maliciozan samo ne prema Tinu već prema njegovom konkurentu Prciću. Ne trebam crtati valjda.Tomahawk11 wrote: Jbg, sta ja mogu sto ti se ne svidja sto stvari stoje tako kako stoje. Volio bih i ja da je Prcic novi Zidane, ali nije. Nadati se da ce biti bolji.
Ovo podvuceno, nejasna recenica skroz. Sta si zapravo htio reci? Malo je kasno, ali opet, konfuzija izvire iz recenice. Ne smeta mi niko, da se razumijemo.
38 dodavanja, 33 uspješna, 87% tačnost. Je li to taj veliki broj pogrešnih pasova kojih se sjećaš?
-
Paul F.
#2363 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
A šta je tebi utjeha jadni čovječe ? Bljuvati ovdje i uživati u slikama gulaša i slično ?LSD wrote:uvijek ce ove arogantne neznalice koji ne izlaze iz Pepetovog pakaša vaditi vrlog selektora i naše kikseve racionalizirati kiksevima Njemačke, Portugala, Holandije![]()
Tebe jebe činjenica da je repka opet proigrala. Ne bih ti u koži bio, baš nikako.
-
LAFAC95
- Location: ZELJO TOJE MOJ TEEM <3 SRCU DRAGA BOJA PLAWA <3 MISMO ZELJINI ZELJOJE NASH
#2364 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ja sam prezadovoljan nasom igrom protiv evropskih Crvenih Djavola i dobar je i bod. Mislim da mozemo do Francuske da se sirom Peleponezije ori Bosna je sampion ooo ooo ooo i da se osvijetimo Galskim pjevcima za nepravdu u kfalifikacijama za prvenstvo dvaneste kada nas je mucki ostetila mafija uefa.
-
Itakoto
#2365 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Sta ili gdje je Peloponezija? Oprosti sto sam neznalica ali ja znam samo za Polineziju i poluostrvo Peloponez. Ali kakve veze to ima sa Francuskom?
-
LSD
#2366 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
@Ripicipi i ti , bi mogli komotno ruku pod ruku....svakako ste tu negdje sa abnormalnim rezonimaPaul F. wrote:A šta je tebi utjeha jadni čovječe ? Bljuvati ovdje i uživati u slikama gulaša i slično ?LSD wrote:uvijek ce ove arogantne neznalice koji ne izlaze iz Pepetovog pakaša vaditi vrlog selektora i naše kikseve racionalizirati kiksevima Njemačke, Portugala, Holandije![]()
Tebe jebe činjenica da je repka opet proigrala. Ne bih ti u koži bio, baš nikako.
umjesto da pljujete kolege forumaše i nazivate ih izdajnicima države (što je odlika svakog gmaza na ovom forumu) pogledajte malo tabel i raspored...odakle vam smijelost da sebi svojate ekskluzivu kako ste jedino vi nekakvi pravi navijaci i patriote
smiješni ste, ispadate klovnovi sa svojim primitivnim ispadima i uvredama na racun neistomišljenika...ali vas yebe cinjenično stanje i tabela
više volim ovu državu i selekciju od tebe (to je sigurno) a ti i Ripicipi , nekakve spodobe, mi odnekle iz PM spocitavate patriotizam i nešto moralište
tako da vas ostavljam u mržnji i agoniji sopstvenih zabluda
Last edited by LSD on 14/10/2014 02:26, edited 1 time in total.
- luckylaka
#2367 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Mogu samo zamisliti ovu reprezentaciju sa Kolasincom,Bicakcicem,Salihovicem,Vrancicem,Arslanagicem...Na proljece igramo se protivnicima samo da se sve poslozi kako treba i da svi ABD ozdrave i uspjesno se oporave. 
-
LAFAC95
- Location: ZELJO TOJE MOJ TEEM <3 SRCU DRAGA BOJA PLAWA <3 MISMO ZELJINI ZELJOJE NASH
#2368 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Kako nema veze ? Pa gdje je to Francuska nego na Peloponeziji ? To sto si ti cuo za Polineziju koja uzgred budreceno nije u Evropi govori dovoljno o tebi. I onda se cudimo sto Bakir pobijedi na izborima i kao ko glasa za Bakira. Polinezija nije na STAROM komitentu i ne znam sto je pominjes kad ona nema veze sa Euro 2016 France.Itakoto wrote:Sta ili gdje je Peloponezija? Oprosti sto sam neznalica ali ja znam samo za Polineziju i poluostrvo Peloponez. Ali kakve veze to ima sa Francuskom?
- BHF_Manijak
#2369 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Pored otkrica pred SP da je Rin Tin Tin Susic zadnji vezni, u zadnje dvije utakmice saznali smo i da je lijevi vezni odnosno lijevo krilo!!!
Ljubi ga amidza!

- Butmiran
#2370 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ozbiljno meni je momka žao, koliko mu se samo na kosti naklatilo, užas. Da je loš igrač ja bih rekao ali ovako...
-
Itakoto
#2371 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Prijatelju, sad me stvarno postidi i u isto vrijeme ucini radoznalim da sam morao googlat'... i moRes mislit', ne nadjoh ama bas nista o Peloponeziji.LAFAC95 wrote:Kako nema veze ? Pa gdje je to Francuska nego na Peloponeziji ? To sto si ti cuo za Polineziju koja uzgred budreceno nije u Evropi govori dovoljno o tebi. I onda se cudimo sto Bakir pobijedi na izborima i kao ko glasa za Bakira. Polinezija nije na STAROM komitentu i ne znam sto je pominjes kad ona nema veze sa Euro 2016 France.Itakoto wrote:Sta ili gdje je Peloponezija? Oprosti sto sam neznalica ali ja znam samo za Polineziju i poluostrvo Peloponez. Ali kakve veze to ima sa Francuskom?
-
LAFAC95
#2372 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Tvoj problem. Kako god ovo je tema o nasoj reprezentacij i necu problema. Lijep pozdrav za sve BOSANCE.Itakoto wrote:Prijatelju, sad me stvarno postidi i u isto vrijeme ucini radoznalim da sam morao googlat'... i moRes mislit', ne nadjoh ama bas nista o Peloponeziji.LAFAC95 wrote:Kako nema veze ? Pa gdje je to Francuska nego na Peloponeziji ? To sto si ti cuo za Polineziju koja uzgred budreceno nije u Evropi govori dovoljno o tebi. I onda se cudimo sto Bakir pobijedi na izborima i kao ko glasa za Bakira. Polinezija nije na STAROM komitentu i ne znam sto je pominjes kad ona nema veze sa Euro 2016 France.Itakoto wrote:Sta ili gdje je Peloponezija? Oprosti sto sam neznalica ali ja znam samo za Polineziju i poluostrvo Peloponez. Ali kakve veze to ima sa Francuskom?
-
LSD
#2373 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
puno su se osilili i pohasili ovi dijaposrci na ovom forumu..... poceli su opasno mi pićiti po živcima
pogledaj ti tog bezobrazluka i spocitavanja nekakvog virtuelnog patriotizma, povraca mi se od takvih...ne smije se ni iznijeti mišljenje od njih, odmah pokapalu sa pristojne distance, odmah zastavice potežu
sjjoooo....eh, što cu nekog poslati u 3 pm
pogledaj ti tog bezobrazluka i spocitavanja nekakvog virtuelnog patriotizma, povraca mi se od takvih...ne smije se ni iznijeti mišljenje od njih, odmah pokapalu sa pristojne distance, odmah zastavice potežu
Last edited by LSD on 14/10/2014 02:36, edited 1 time in total.
-
LAFAC95
#2374 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
brate po boji te podiele na ove odavdje i one otamo su nam nametnute i nemoj padat podte uticaje. ljep pozdrav.LSD wrote:puno su se osilili i pohasili ovi dijaposrci na ovom forumu..... poceli su opasno mi pićiti po živcima
pogledaj ti tog bezobrazluka i spocitavanja nekakvog virtuelnog ispoljavanja patriotizma, povraca mi se...ne smije se ni iznijeti mišljenje od njih, odmah pokapalu sa pristojne distance, odmah zastavice potežu
-
zelenjava
#2375 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
A jesmo proigrali u PMPaul F. wrote:A šta je tebi utjeha jadni čovječe ? Bljuvati ovdje i uživati u slikama gulaša i slično ?LSD wrote:uvijek ce ove arogantne neznalice koji ne izlaze iz Pepetovog pakaša vaditi vrlog selektora i naše kikseve racionalizirati kiksevima Njemačke, Portugala, Holandije![]()
Gola Velsu nismo zabili, a većinu utakmice večeras se s loptom nismo mogli sastati