A koliko je usro kornera, slobodnih i čistu šansu za go i još kod našeg gola nešto iza leđa dodaje, nešto izvodi ko da vodimo 5-0, svojevremeno je Pašić(iako je postigao go u datoj situaciji kad je driblao golmana) dobio takvu šamarčinu od Markuševića, e Pjanić je već odavno zreo za dobre šamarčine.Laplace wrote:A ko je asistirao kod prvog gola?leki hz wrote:Ma ništa nije uradio kako treba, ne bi ga on meni dugo zaigrao zbog ovakve njegove nonšalancije kod ovakvog rezultata.Rob_Atl wrote:Pjanic ni jedan korner nije ubacio kako treba il na prvu il u golmanov ili prebaci wtfffffff
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
Vels-BiH,BiH-Belgija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- leki hz
#2126 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
- zecko_kupuz
#2127 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Faliće nam Akrapović ovaj put.House wrote:Dobar raspored
- Charuga
- Globalni moderator
#2128 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Možemo i više sa malo sreće. 2 x Izrael, 2 x Andora, Wales i Kipar = 185 0 5 wrote:mozemo uzeti maksimalno 16 bodova + dva koja vec imamo, 18. znaci baraz.
- leki hz
#2129 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Nije to bio korner, to je Mujdža centriro.noiserr wrote:A onaj korner kad Dzeko glavom spuca, ali golman odbrani? Ko je to izveo?Rob_Atl wrote:Pjanic ni jedan korner nije ubacio kako treba il na prvu il u golmanov ili prebaci wtfffffff
-
klopan
#2130 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Najgore u svemu ovome je sto je nas selektor zadovoljan bodom,i sto
Sad izjavljuje,da bi dobro bilo kad bi i Israelu otkinuli bod.
- O'zone
- Globalni moderator
#2131 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Evo i Medunjanin kaže da je Bega spasio a i jeste u prvom poluvremenu sigurno posebno u prvih 30 minuta
- Kinaski
#2132 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
ej ako cemo tako, za taj gol kriv je lulic jer nije na vrijeme blokirao sut.hrasno38 wrote:pa naravno slazem se I greske su dio posla ali samo mi strasno smetaju razliciti kriteriji. Bega je car I da smo izgubili njegovom greskom nikad ga ne bih kritikovao ali tako treba biti prema svim igracima.Kinaski wrote:Nemojte na Begu, to je kao da na oca dizez ruku
Jebo majku u svemu trazite krivca. Nije ovo sudnica momci
Fali nam Hibic osjeti se njegov nedostatak
- Koshpa
#2133 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
a bod u BelegijiCharuga wrote:Možemo i više sa malo sreće. 2 x Izrael, 2 x Andora, Wales i Kipar = 185 0 5 wrote:mozemo uzeti maksimalno 16 bodova + dva koja vec imamo, 18. znaci baraz.
- Kal El
#2134 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ugledao se na Grčkuklopan wrote:Najgore u svemu ovome je sto je nas selektor zadovoljan bodom,i sto
- Capajebo
#2135 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
klopan wrote:Najgore u svemu ovome je sto je nas selektor zadovoljan bodom,i sto
- mO k3
#2136 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Zadovoljni smo i mi ?? Sta je sada problem ??klopan wrote:Najgore u svemu ovome je sto je nas selektor zadovoljan bodom,i sto
- cpu_fan
#2137 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ma nema obraza da sam ode sa klupe !Tyke wrote:kaze Susic sad: Nisam imao dosta igraca na klupi, samo 9 i to 2 golmana, par mladih igraca iz domace lige...
Jebote, Zukanovic, Zec, Stilic, momci koji bi mogli napraviti neopisivu prevagu, i on govori kao da nije imao koga pozvati za ove utakmice. Covjek nije normalan, i kivan sam postao na njega i njegove nebulozne izjave kojih ni on sam nije svjestan.
- House
#2138 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Belgija će rastaviti Wales i Izrael u dvije utakmice,tako da... 
- pirmin
#2139 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ovaj rezultat ide uz rezultate izbora.
Sve ostaje isto, stagnacija i agonija zagarantovani.
Sve ostaje isto, stagnacija i agonija zagarantovani.
- agent_zero
#2140 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Čestitke našim igračima, ipak je belgija strašna ekipa po imenima. I bod protiv ovakve ekipe je u nekim drugim okolnostima ravan pobjedi.
Ali s ovim bodom mi smo se još više udaljili od borbe za drugo mjesto, jer u narednih 7 utakmica moramo pobijediti 6, što mislim da je u ovim okolnostima, tj. s ovakvim selektorom prosto neizvodiva i nemoguća misija.
I ponavljam, još jednom čestitke našim momcima, žao mi je samo što imaju takvu nesreću da ih vodi ovaka taraba od trenera, pa se moramo na belgiji vaditi, umjesto da smo ovu utakmicu dočekali sa min. 4 boda, a realno smo mogli i sa svih 6 da je bilo ko s malo više trenerskog znanja i iskustva vodio ove momke.
Hvala vam momci i borite se i dalje za ovaj dres i zemlju, uz nadu da ćete imati boljeg trenera.
Ali s ovim bodom mi smo se još više udaljili od borbe za drugo mjesto, jer u narednih 7 utakmica moramo pobijediti 6, što mislim da je u ovim okolnostima, tj. s ovakvim selektorom prosto neizvodiva i nemoguća misija.
I ponavljam, još jednom čestitke našim momcima, žao mi je samo što imaju takvu nesreću da ih vodi ovaka taraba od trenera, pa se moramo na belgiji vaditi, umjesto da smo ovu utakmicu dočekali sa min. 4 boda, a realno smo mogli i sa svih 6 da je bilo ko s malo više trenerskog znanja i iskustva vodio ove momke.
Hvala vam momci i borite se i dalje za ovaj dres i zemlju, uz nadu da ćete imati boljeg trenera.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2141 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Pa Belgija nas je demolirala, možemo zahvaliti Allahu, Isusu, Budi i Krišni na ovom bodu. Ja ne znam šta ste vi gledali, al' ovo je prejadno.
Još vidim da se po portalima bod slavi k'o smo igrali protiv Peletovog Brazila
Sušić i vođenje utakmice

Mi smo repka iz prvog šešira, nedavno se potukli sa Argentinom, a sada slavimo bod protiv Belgije
Još vidim da se po portalima bod slavi k'o smo igrali protiv Peletovog Brazila
Sušić i vođenje utakmice
Mi smo repka iz prvog šešira, nedavno se potukli sa Argentinom, a sada slavimo bod protiv Belgije
Last edited by Velkoski on 13/10/2014 22:58, edited 1 time in total.
- insaneinthebrain
#2142 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
kako je krenulo i andori ako otkinemo bod bice puna saka brade 
Last edited by insaneinthebrain on 13/10/2014 22:58, edited 1 time in total.
- MeSko Hz
#2143 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
u pravu siTyke wrote:kaze Susic sad: Nisam imao dosta igraca na klupi, samo 9 i to 2 golmana, par mladih igraca iz domace lige...
Jebote, Zukanovic, Zec, Stilic, momci koji bi mogli napraviti neopisivu prevagu, i on govori kao da nije imao koga pozvati za ove utakmice. Covjek nije normalan, i kivan sam postao na njega i njegove nebulozne izjave kojih ni on sam nije svjestan.
-
Darkstorm
#2144 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Jel mi se cini ili ovi Papetovi slave bod ?! Mi nakon tri kola imamo DVA boda, vodeci Vels nam bjezi pet bodova, a Belgija i Izrael imaju utakmicu manje.Ja u ovom ne vidim nista pozitivno.Da se uzeo Kipar, pa haj...
Ali nije.U Novembru dvije igramo, jel tako ? Obje moramo uzeti, mislimo li na prvenstvo.
#SafeteOdlazi
Ali nije.U Novembru dvije igramo, jel tako ? Obje moramo uzeti, mislimo li na prvenstvo.
#SafeteOdlazi
- mO k3
#2145 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
agent_zero wrote:Čestitke našim igračima, ipak je belgija strašna ekipa po imenima. I bod protiv ovakve ekipe je u nekim drugim okolnostima ravan pobjedi.
-
crnoplavo
#2146 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
susic najavio igru na bod protiv izraela
i kad opisuje igru belgije kako na prvu kako napadaju nemaju straha
i kad opisuje igru belgije kako na prvu kako napadaju nemaju straha
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2147 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Gdje pise da ne mozemo opet otkinuti bod Belgiji....vratiti ce se Kolasinac, Bicakcic, Spahic....Miske:)Charuga wrote:Možemo i više sa malo sreće. 2 x Izrael, 2 x Andora, Wales i Kipar = 185 0 5 wrote:mozemo uzeti maksimalno 16 bodova + dva koja vec imamo, 18. znaci baraz.
- Idemedosumom
#2148 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Prava steta sto nismo ovu tekmu dobili. Nadam se da su oni cija koljena zaklecaju kada cuju "BELGIJA" uvidjeli da se radi o jednoj tek blago nadprosjecnoj repki.
Da su nam Bogdom svi igraci zdravi bili, ovo bismo rutisnki dobili 2-3 razlike, ne bi nam ni sreca trebala (koju svakako vec odavno nemamo). Ovako ce nam bit prpa do kraja. Ali ne treba gubiti nadu, od ćifuta ne smijemo izgubiti ako zelimo juriti 2. mjesto.
Da su nam Bogdom svi igraci zdravi bili, ovo bismo rutisnki dobili 2-3 razlike, ne bi nam ni sreca trebala (koju svakako vec odavno nemamo). Ovako ce nam bit prpa do kraja. Ali ne treba gubiti nadu, od ćifuta ne smijemo izgubiti ako zelimo juriti 2. mjesto.
-
5 0 5
#2149 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
ja sam racunao onako kako safet racuna. a evo, vidim da je se vec oprostio od 2 boda iz izraela. tako sam i pretpostavio. racunao sam da pobijedimo sve. i da izgubimo od belgije.Charuga wrote:Možemo i više sa malo sreće. 2 x Izrael, 2 x Andora, Wales i Kipar = 185 0 5 wrote:mozemo uzeti maksimalno 16 bodova + dva koja vec imamo, 18. znaci baraz.
- mirsek
#2150 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Zavisi, ako dobijemo tj. oduzmemo bodove konkurentima za drugo mjesto Izraelu i Velsu mi smo 80% posla za drugo mjesto odradili.5 0 5 wrote:mozemo uzeti maksimalno 16 bodova + dva koja vec imamo, 18. znaci baraz.
Znaci, pobjedimo vels kod kuce , sa izraelom 4 boda uzmemo i skoro sigurno smo 2 ako ne kiksamo protiv andore i kipra a naravno racunam da gubimo protiv belgije a i tu mozemo bod ganjati.