Vels-BiH,BiH-Belgija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
leki hz

#2126 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by leki hz »

Laplace wrote:
leki hz wrote:
Rob_Atl wrote:Pjanic ni jedan korner nije ubacio kako treba il na prvu il u golmanov ili prebaci wtfffffff
Ma ništa nije uradio kako treba, ne bi ga on meni dugo zaigrao zbog ovakve njegove nonšalancije kod ovakvog rezultata.
A ko je asistirao kod prvog gola?

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
A koliko je usro kornera, slobodnih i čistu šansu za go i još kod našeg gola nešto iza leđa dodaje, nešto izvodi ko da vodimo 5-0, svojevremeno je Pašić(iako je postigao go u datoj situaciji kad je driblao golmana) dobio takvu šamarčinu od Markuševića, e Pjanić je već odavno zreo za dobre šamarčine.
zecko_kupuz

#2127 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by zecko_kupuz »

House wrote:Dobar raspored
Faliće nam Akrapović ovaj put. :cry:
Charuga
Globalni moderator

#2128 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Charuga »

5 0 5 wrote:mozemo uzeti maksimalno 16 bodova + dva koja vec imamo, 18. znaci baraz.
Možemo i više sa malo sreće. 2 x Izrael, 2 x Andora, Wales i Kipar = 18
leki hz

#2129 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by leki hz »

noiserr wrote:
Rob_Atl wrote:Pjanic ni jedan korner nije ubacio kako treba il na prvu il u golmanov ili prebaci wtfffffff
A onaj korner kad Dzeko glavom spuca, ali golman odbrani? Ko je to izveo?
Nije to bio korner, to je Mujdža centriro.
klopan

#2130 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by klopan »

Najgore u svemu ovome je sto je nas selektor zadovoljan bodom,i sto
Sad izjavljuje,da bi dobro bilo kad bi i Israelu otkinuli bod.
O'zone
Globalni moderator

#2131 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by O'zone »

Evo i Medunjanin kaže da je Bega spasio a i jeste u prvom poluvremenu sigurno posebno u prvih 30 minuta
Kinaski

#2132 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Kinaski »

hrasno38 wrote:
Kinaski wrote:Nemojte na Begu, to je kao da na oca dizez ruku 8-)
pa naravno slazem se I greske su dio posla ali samo mi strasno smetaju razliciti kriteriji. Bega je car I da smo izgubili njegovom greskom nikad ga ne bih kritikovao ali tako treba biti prema svim igracima.
ej ako cemo tako, za taj gol kriv je lulic jer nije na vrijeme blokirao sut.

Jebo majku u svemu trazite krivca. Nije ovo sudnica momci :)

Fali nam Hibic osjeti se njegov nedostatak
Koshpa

#2133 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Koshpa »

Charuga wrote:
5 0 5 wrote:mozemo uzeti maksimalno 16 bodova + dva koja vec imamo, 18. znaci baraz.
a bod u Belegiji :mrgreen:
Kal El

#2134 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Kal El »

klopan wrote:Najgore u svemu ovome je sto je nas selektor zadovoljan bodom,i sto
Ugledao se na Grčku
Capajebo

#2135 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Capajebo »

klopan wrote:Najgore u svemu ovome je sto je nas selektor zadovoljan bodom,i sto
:lol: :lol: :lol: :lol:
mO k3

#2136 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by mO k3 »

Zadovoljni smo i mi ?? Sta je sada problem ??
cpu_fan

#2137 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by cpu_fan »

Tyke wrote:kaze Susic sad: Nisam imao dosta igraca na klupi, samo 9 i to 2 golmana, par mladih igraca iz domace lige...

Jebote, Zukanovic, Zec, Stilic, momci koji bi mogli napraviti neopisivu prevagu, i on govori kao da nije imao koga pozvati za ove utakmice. Covjek nije normalan, i kivan sam postao na njega i njegove nebulozne izjave kojih ni on sam nije svjestan.
Ma nema obraza da sam ode sa klupe !
House

#2138 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by House »

Belgija će rastaviti Wales i Izrael u dvije utakmice,tako da... :bih:
pirmin

#2139 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by pirmin »

Ovaj rezultat ide uz rezultate izbora.
Sve ostaje isto, stagnacija i agonija zagarantovani.
agent_zero

#2140 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by agent_zero »

Čestitke našim igračima, ipak je belgija strašna ekipa po imenima. I bod protiv ovakve ekipe je u nekim drugim okolnostima ravan pobjedi.

Ali s ovim bodom mi smo se još više udaljili od borbe za drugo mjesto, jer u narednih 7 utakmica moramo pobijediti 6, što mislim da je u ovim okolnostima, tj. s ovakvim selektorom prosto neizvodiva i nemoguća misija.

I ponavljam, još jednom čestitke našim momcima, žao mi je samo što imaju takvu nesreću da ih vodi ovaka taraba od trenera, pa se moramo na belgiji vaditi, umjesto da smo ovu utakmicu dočekali sa min. 4 boda, a realno smo mogli i sa svih 6 da je bilo ko s malo više trenerskog znanja i iskustva vodio ove momke.

Hvala vam momci i borite se i dalje za ovaj dres i zemlju, uz nadu da ćete imati boljeg trenera.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2141 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Velkoski »

Pa Belgija nas je demolirala, možemo zahvaliti Allahu, Isusu, Budi i Krišni na ovom bodu. Ja ne znam šta ste vi gledali, al' ovo je prejadno.

Još vidim da se po portalima bod slavi k'o smo igrali protiv Peletovog Brazila :?

Sušić i vođenje utakmice :? :-)

Mi smo repka iz prvog šešira, nedavno se potukli sa Argentinom, a sada slavimo bod protiv Belgije :shock:
Last edited by Velkoski on 13/10/2014 22:58, edited 1 time in total.
insaneinthebrain

#2142 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by insaneinthebrain »

kako je krenulo i andori ako otkinemo bod bice puna saka brade :run:
Last edited by insaneinthebrain on 13/10/2014 22:58, edited 1 time in total.
MeSko Hz

#2143 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by MeSko Hz »

Tyke wrote:kaze Susic sad: Nisam imao dosta igraca na klupi, samo 9 i to 2 golmana, par mladih igraca iz domace lige...

Jebote, Zukanovic, Zec, Stilic, momci koji bi mogli napraviti neopisivu prevagu, i on govori kao da nije imao koga pozvati za ove utakmice. Covjek nije normalan, i kivan sam postao na njega i njegove nebulozne izjave kojih ni on sam nije svjestan.
u pravu si
Darkstorm

#2144 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Darkstorm »

Jel mi se cini ili ovi Papetovi slave bod ?! Mi nakon tri kola imamo DVA boda, vodeci Vels nam bjezi pet bodova, a Belgija i Izrael imaju utakmicu manje.Ja u ovom ne vidim nista pozitivno.Da se uzeo Kipar, pa haj...

Ali nije.U Novembru dvije igramo, jel tako ? Obje moramo uzeti, mislimo li na prvenstvo.

#SafeteOdlazi
mO k3

#2145 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by mO k3 »

agent_zero wrote:Čestitke našim igračima, ipak je belgija strašna ekipa po imenima. I bod protiv ovakve ekipe je u nekim drugim okolnostima ravan pobjedi.

Ali s ovim bodom mi smo se još više udaljili od borbe za drugo mjesto, jer u narednih 7 utakmica moramo pobijediti 6, što mislim da je u ovim okolnostima, tj. s ovakvim selektorom prosto neizvodiva i nemoguća misija.

I ponavljam, još jednom čestitke našim momcima, žao mi je samo što imaju takvu nesreću da ih vodi ovaka taraba od trenera, pa se moramo na belgiji vaditi, umjesto da smo ovu utakmicu dočekali sa min. 4 boda, a realno smo mogli i sa svih 6 da je bilo ko s malo više trenerskog znanja i iskustva vodio ove momke.

Hvala vam momci i borite se i dalje za ovaj dres i zemlju, uz nadu da ćete imati boljeg trenera.
:thumbup:
crnoplavo

#2146 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by crnoplavo »

susic najavio igru na bod protiv izraela :lol:

i kad opisuje igru belgije kako na prvu kako napadaju nemaju straha :lol:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2147 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by hrasno38 »

Charuga wrote:
Gdje pise da ne mozemo opet otkinuti bod Belgiji....vratiti ce se Kolasinac, Bicakcic, Spahic....Miske:)
Idemedosumom

#2148 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Idemedosumom »

Prava steta sto nismo ovu tekmu dobili. Nadam se da su oni cija koljena zaklecaju kada cuju "BELGIJA" uvidjeli da se radi o jednoj tek blago nadprosjecnoj repki.

Da su nam Bogdom svi igraci zdravi bili, ovo bismo rutisnki dobili 2-3 razlike, ne bi nam ni sreca trebala (koju svakako vec odavno nemamo). Ovako ce nam bit prpa do kraja. Ali ne treba gubiti nadu, od ćifuta ne smijemo izgubiti ako zelimo juriti 2. mjesto.
5 0 5

#2149 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by 5 0 5 »

Charuga wrote:
ja sam racunao onako kako safet racuna. a evo, vidim da je se vec oprostio od 2 boda iz izraela. tako sam i pretpostavio. racunao sam da pobijedimo sve. i da izgubimo od belgije.
mirsek

#2150 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by mirsek »

Zavisi, ako dobijemo tj. oduzmemo bodove konkurentima za drugo mjesto Izraelu i Velsu mi smo 80% posla za drugo mjesto odradili.
Znaci, pobjedimo vels kod kuce , sa izraelom 4 boda uzmemo i skoro sigurno smo 2 ako ne kiksamo protiv andore i kipra a naravno racunam da gubimo protiv belgije a i tu mozemo bod ganjati.
Locked