Je'l sa Svenom i Avdijom, e nece moci, Avdija povrijedjen, nije igrao za Hadjdukjeza u ledja wrote:To se moze desiti samo ako se ponovo postavimo supacki.
Vels-BiH,BiH-Belgija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#101 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
-
Mustang1
#102 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Poslije Velsa ocekujem izjavu Safeta nesto tipa "Pa ja nisam znao da je onaj Bale onako brz .. Da sam znao ne bi se mi otvorili.." 
- SkyLimit
#103 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Povrijeđeni su Ramsey i Allen, dva daleko najpoznatija velška veznjaka, i njihove najveće zvijezde poslije Balea. To naši moraju iskoristiti. Doduše, Allen je kloč, ali to što je Liverpool platio 15 miliona funti za njega ipak nešto govori, teško da će ga u timu Walesa zamjeniti bolji od njega.
-
Mustang1
#104 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
To sto ga je Liverpool platio 15 miliona govori da Liverpool ima debila koji vodi pregovore pri dovodjenju igraca 
- Laplace
#105 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Pa i jeste očigledan, nego rekoh da se priključim.stari_rastafari wrote:Izvini, jbg, mislio sam da je sarkazam ocigledan...Laplace wrote:Ne, to je ono "bolje vrabac na grani nego golub u ruci"
*Inače, originalnabposlovica glasi :"Boje vrabac u ruci nego golub na grani", ali mi uvijek poslovnice prilagođavamo sebi.
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
@Sibicar
Ja sam izgleda jedan od mnogih mazohista... ne mogu a da ne citam, a kad procitam da se ibretim
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#106 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
iskreno mene nije strah Velsa kolko me strah Forresta 
- jazzer
#107 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Bas. On nam je najveca nepoznanica uoci ovog dvomecaJoseMujica wrote:iskreno mene nije strah Velsa kolko me strah Forresta
bravurama jos ucimo
- nKrkan
#108 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ljudi on kad kaže igrat ćemo s tri napadača on ne zna šta govori jer je za njega i Avdija i Lulić i Šunjić svi su napadači
Vjerovatno će Vedo Džeko Hajrović Prcić Pjanić Bešić činit udarnu iglu naprijed dok će po običaju Lulić držat sam lijevu stranu
Vjerovatno će Vedo Džeko Hajrović Prcić Pjanić Bešić činit udarnu iglu naprijed dok će po običaju Lulić držat sam lijevu stranu
- Edin H.
#109 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Kvesa na Bale-a
Sad ce Bale vidjeti cija majka crnu vunu prede
Sad ce Bale vidjeti cija majka crnu vunu prede
- amiliana
#110 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Bez Ramseya i Allena
-
cindrlimindrli
#111 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Vels-BiH 1-3
BiH-Belgija 2-0
Sretno Safete, sretno momci!
p.s. da nisam gledao onaj nas dvojac jucer ne bih bio optimista, al' nakon sto sam vidio u kakvoj su formi nema sanse da
ove dvije ne dobijemo.
BiH-Belgija 2-0
Sretno Safete, sretno momci!
p.s. da nisam gledao onaj nas dvojac jucer ne bih bio optimista, al' nakon sto sam vidio u kakvoj su formi nema sanse da
ove dvije ne dobijemo.
- Logovan
#112 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Odlično.amiliana wrote:Bez Ramseya i Allena
- House
#113 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Coleman nešto prijeti
"imamo navijače i Balea"
-
bull21
#114 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Da ih hoćemo dobiti samo zbog onog šupka gigsa i njegovih izjava od prije par godina. Boli me taki za Safeta i za sve drugo.
- moa
#115 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Vels-BiH 1-1cindrlimindrli wrote:Vels-BiH 1-3
BiH-Belgija 2-0
Sretno Safete, sretno momci!![]()
ove dvije ne dobijemo.
BiH-Belgija 2-2
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#116 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
evo Vilmotsove selekcije za utakmicu protiv nas

nema amidžićaGolmani: Thibaut Courtois, Simon Mignolet, Jean-François Gillet.
Odbrana: Toby Alderweireld, Laurent Ciman, Jason Denayer, Vincent Kompany, Nicolas Lombaerts, Sébastien Pocognoli, Jelle Van Damme i Jan Vertonghen.
Vezni red: Nacer Chadli, Kevin De Bruyne, Steven Defour, Moussa Dembele, Marouane Fellaini, Radja Nainggolan i Axel Witsel.
Napad: Yannick Ferreira-Carrasco, Eden Hazard, Adnan Januzaj, Romelu Lukaku, Dries Mertens i Divock Origi.
-
LSD
#117 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Vels bez Ramseya (Arsenal) i vjerovatno Allena (Liverpool)
Belgija bez Mirallasa (Everton) i Vermaelena (Barcelona)
Vels nema tako širok kadar, pa ce se izostanak ove dvojice sigurno osjetiti u igri (mada treba sacekati sa prognozama za Allena)
Belgija ima strašnu širinu u kadru, tako da nece osjetiti neigranje pomenutog dvojca.
Belgija bez Mirallasa (Everton) i Vermaelena (Barcelona)
Vels nema tako širok kadar, pa ce se izostanak ove dvojice sigurno osjetiti u igri (mada treba sacekati sa prognozama za Allena)
Belgija ima strašnu širinu u kadru, tako da nece osjetiti neigranje pomenutog dvojca.
- Romanista 101%
#118 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
4 boda iz ove dvije utakmice i Safetu dozivotni ugovor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
bull21
#119 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Belgija uzimamo 0 bodova. Vels, možda uzmemo 1. Veliko možda.
-
Nuken
#120 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Je li i ovo jedna od onih historijskih utakmica?
- AhmetShabo
#121 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
da dobijemo obje, safetu ni 2 % zasluge ne bih dao
- House
#122 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Selektor Velsa strahuje od Zmajeva: BiH je "ranjena životinja"
- Laplace
#123 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Vels-BiH 7:0moa wrote:Vels-BiH 1-1cindrlimindrli wrote:Vels-BiH 1-3
BiH-Belgija 2-0
Sretno Safete, sretno momci!![]()
ove dvije ne dobijemo.
BiH-Belgija 2-2
BiH-Belgija 0:27
Uvijek sam bio optimista..
-
Stargate Punk
#124 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Vels - BiH 0-2
BiH - Belgija 2-1
BiH - Belgija 2-1
-
svi u napad
#125 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Mislim da mozemo dobiti Vels i igrati nerjeseno sa belgijom. Rezultati i gra nase repke ovisi ce sta bude Spaha odlucio jer je sad sve u njegovim rukama. Napisao sam na temi o Amidzi nesto u vezi ove moje teorije pa sad prenosim to isto ovdje. Jos prije WM u Brazilu pisao sam da ce Amidza ostati selektor i poslije WM. Covjek je hladno izracunao da ce mu biti veca plata, da cemo ici na EM sigurno zbog nove sheme tj. pravila i da ce onda dobiti neki bolji klub da trenira. To je bila njegova logika i razmisljanje i mora se priznati da tu ima fine logike (malo radis a puno dobijas - omiljena balkanska logika). Savez mu je objektivno trebao dati otkaz nakon WM jer smo obzirom na kvalitet i grupu morali proci (nikad vise necemo takvo nesto imati) uz naravno sve pocasti zbog odlaska tj. ucesca na WM. Sta je sad najinteresantnije? On je sad shvatio da je Spaha njegov jedini spasilac. Vjerovali ili ne ali to je ziva istina. Mi bismo u normalnim okolnostima i sa osrednjim selektorom pregazili Vels ko plitak potok ali sad je sve pod upitnikom. Amidza se presao u racunici i zakacio se sa mocnim Spahom. Sad potpuno ovisi od bivseg kapitena. Pitanje je sta ce Spaha sad da uradi i sta mu je Amidza obecao. Spaha je lukav i sigurno mu je postavio neke uslove. Pored sastavljanja ekipe ima jos sigurno i dio tala da uruci kapitenu. Stari tj. glavni igraci ne vole Amidzu i jedino ih Spaha moze nagovoriti da zaigraju od srca i sa zalaganjem. Mozda ce Spaha zbog tala pustiti Tina da igra mada ja vise vjerujem da ce insistirati na ekipi bez favorita (Vrska i dvoimenog bratica) jer su nam bez njih vece sanse za uspjeh. Amidza je sada u vrlo teskoj situaciji i mora Spahi jesti iz ruke kako bi prezivio. Ovim povratkom Spaha je podigao sam sebi spomenik za svog zivota i ne bi me cudilo da za par godina lijepi bude nas novi selektor. E sad moramo i mi navijaci priznati da smo i mi u ovoj varijanti zavaljeni tj. donji. Ako kapiten ne smeka vise Amidzu i zeli ga otjerati te mu uz osvetu dovesti nekog svog novog selektora (cijenjeni forumas Limeni je lijepo napisao nesto o tim teorijama zavjere) onda smo svi dobrano popusili (naravno zasluge za ovu pusionu pripadaju osionom Amidzi). Nek nam je bog na pomoci i po danu i po noci. Zalosno je da sada svi ovisimo od odluke bivseg kapitena. Naprijed BiH.