Jesu li Modrić i Mandžukić bili pripadnici "Kažnjeničke bojne"?BHCluster wrote:
Ti Hrvati za koje Bosnjaci rade jesu li oni ubijali Bosnjake?
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
Škobo Habu
#29226 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Last edited by Škobo Habu on 09/07/2018 09:01, edited 1 time in total.
- Streptokok
#29227 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
haj dobro shvatili smo, ne davi nas više. eto ti hafisa pa zajedno navijajte i radujte se. možeš i sa kolindom ako preferiraš tu vrstu nastranosti.
-
sekerbay
#29228 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Majku mu, nešto ne kontam.
Je l moguće da su pola bh srba i trećina bh hrvata toliko retardirani da ne kontaju šta se dešava?
Ja razumijem dodika i čovića, ljudi skontali šta treba pričat kako bi ostali na vlasti i nabrali još poneki milion.
Dakle, čisti populisti.
Ono što ne kontam jesu ovi kreteni koji traže il prizivaju nezavisnost rs-a.
Pitam se jesu li uopšte svjesni da je to rat kojeg bi izgubili za manje od dvije sedmice?!
P im materina, gladni, nemaju ništa a galame.
Kod njih, dedera pjevaj o noževima i žicama, napadaj povratnike, skrnavi svetinje.
Isto ovi škutori koji su neku noć pjevali u širokom.
Da sam vlast, istu noć bih poslao specijalce da ih pohapse.
Odvedeš na hrvatsku granicu i istjeraš. Jbg, hrvatski državljani došli u bih da prave nered.
Šta će uradit? Da neće možda poslat mup pa da gore na jablanici pravi punktove i blokira put
Mislim da je rješenje da se jednom opali dobra šamarčina kako bi se ostali primirili i prestali praviti sranja.
Je l moguće da su pola bh srba i trećina bh hrvata toliko retardirani da ne kontaju šta se dešava?
Ja razumijem dodika i čovića, ljudi skontali šta treba pričat kako bi ostali na vlasti i nabrali još poneki milion.
Dakle, čisti populisti.
Pitam se jesu li uopšte svjesni da je to rat kojeg bi izgubili za manje od dvije sedmice?!
Kod njih, dedera pjevaj o noževima i žicama, napadaj povratnike, skrnavi svetinje.
Odvedeš na hrvatsku granicu i istjeraš. Jbg, hrvatski državljani došli u bih da prave nered.
Šta će uradit? Da neće možda poslat mup pa da gore na jablanici pravi punktove i blokira put
Mislim da je rješenje da se jednom opali dobra šamarčina kako bi se ostali primirili i prestali praviti sranja.
-
Hafis
#29229 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Da si koja VLAST?sekerbay wrote: Isto ovi škutori koji su neku noć pjevali u širokom.
Nego, na temelju čijeg naloga i zakona bi ti specijalci mogli hapsiti? Zbog navijanja?
Meni bi nekako bilo simboličnije da ih metnu u sindžire i vode u Travnik pred vezira ili još bolje - pravac u Stambol pred Portu.Odvedeš na hrvatsku granicu i istjeraš. Jbg, hrvatski državljani došli u bih da prave nered.
Pa gdje će MUP protiv MUP-a? Jebote, nije 92. ti bi i zaratio zbog navijanja.Šta će uradit? Da neće možda poslat mup pa da gore na jablanici pravi punktove i blokira put
Nema druge rođo, već put pod noge lahke i idi dole pa šamaraj koliko ti duša hoće...neće li se u suru utjerati.Mislim da je rješenje da se jednom opali dobra šamarčina kako bi se ostali primirili i prestali praviti sranja.
-
incognito071
#29230 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
sekerbay wrote:Majku mu, nešto ne kontam.
Dakle, čisti populisti.
Neces od toga dobiti nista jer to nece promjeniti da ovi u SB i dalje navijaju za Hrvatsku a mrze BiH kao i oni u BL sa Srbijom.
Neko je vec naveo, pa ni Tito im nije mogao nista dok je ziv bio. Za Siroki govorim. Jednostavno leglo ustasluka i gotovo.
- kokakolas
#29231 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ko će je opalit'? General Bake, možda? Jašta će.sekerbay wrote:Majku mu, nešto ne kontam.
Prvo izaberimo normalnu vlast koja će imati autoritet i kapacitet da opali pokoju šamarčinu u ovakvim slučajevima.
-
Hafis
#29232 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ono bi šamaralo, samo dok iskapi pivušu iza dragstora.
I onda pravac na Hifu, cvaju lože u golfa dvojku, kutiju Drine u padže i niz Ivan na razgibavanje
I onda pravac na Hifu, cvaju lože u golfa dvojku, kutiju Drine u padže i niz Ivan na razgibavanje
- stakasa
#29233 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Škobo Habu wrote:Jesu li Modrić i Mandžukić bili pripadnici "Kažnjeničke bojne"?BHCluster wrote:
- General War
#29234 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nisu ali predstavljaju drzavu koja negira agresiju i UZP, i koja otvoreno i dan danas radi protiv interesa BiH.Škobo Habu wrote:Jesu li Modrić i Mandžukić bili pripadnici "Kažnjeničke bojne"?BHCluster wrote:
- General War
#29235 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
De ne zajebaji Hfize pa bili navijaci isli da se posamaraju, a ti ni dva ni tri vec utoka i pucaj...i stura u lijepu nasu...Znas ti domet sto se tice samaranja.Hafis wrote:Ono bi šamaralo, samo dok iskapi pivušu iza dragstora.
- 512MB
#29236 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne kontam vas sto vam smeta da u Grudama navijaju za Hrvatsku, pa i ja u Minkenu navijam za BiH pa ko mi moze sta, svaka dijaspora nek navija za svoje... cesto i opsujem GER kao drzavu jer mi odbi 50% poreza na crkavicu od 12 milja naprimjer, puh mamu im. Ajmo Bosno!
- skupljac_zeljeza
#29237 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jest jarane, ali ti u Njemačkoj ne možeš biti predsjednik ili ministar, a ovdje dijaspora pojede budžetske pare kao plate.512MB wrote:Ne kontam vas sto vam smeta da u Grudama navijaju za Hrvatsku, pa i ja u Minkenu navijam za BiH pa ko mi moze sta, svaka dijaspora nek navija za svoje... cesto i opsujem GER kao drzavu jer mi odbi 50% poreza na crkavicu od 12 milja naprimjer, puh mamu im. Ajmo Bosno!
- 512MB
#29238 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa sta imaju od tog, promijeni se vlast i pola njih ode u svabiju na baustelu. Nije lahko u tim strahovima zivit... iz dana u dan...
A politika im se svela na kmechanje Ljubica i psovanja po drzavi, straha brate. Tek sam iz Ljubicevog ljubavnog pisma u stvari i skonto kolko su Bosnjaci u dominaciji naspram kamenjaraca
A politika im se svela na kmechanje Ljubica i psovanja po drzavi, straha brate. Tek sam iz Ljubicevog ljubavnog pisma u stvari i skonto kolko su Bosnjaci u dominaciji naspram kamenjaraca
Last edited by 512MB on 09/07/2018 09:46, edited 1 time in total.
-
sekerbay
#29239 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pravna država!Hafis wrote:Da si koja VLAST?
Baš me zanima kako bi postupila hrvatska da im povratnici srbi počnu ubijati hrvate, paliti crkve i sl.
Kao što rekoh, deportacija stranih, ubačenih elemenata koji su došli da prave nered.Hafis wrote:Nego, na temelju čijeg naloga i zakona bi ti specijalci mogli hapsiti? Zbog navijanja?
Može se to zapakovati ko atak na pravnu državu.
Niti je ovo vakat okupatora turske, niti smo mi turski kipar.Hafis wrote:Meni bi nekako bilo simboličnije da ih metnu u sindžire i vode u Travnik pred vezira ili još bolje - pravac u Stambol pred Portu.
Ovdje vlada demokratija, ali smo i pravna država.
Nema se tu šta ratovati. Pohapsiti strane elemente koji rade na podrivanju temelja pravne države, protjerati ih i gotovo.Hafis wrote: Pa gdje će MUP protiv MUP-a? Jebote, nije 92. ti bi i zaratio zbog navijanja
Ako bi se hrvati podigli da neš urade, to bi se tretiralo ko pokušaj državnog udara pomognut stranim obavještajcima i petom kolonom.
Helem, završi ih za 48 sati.
Imamo vladavinu prava, a ne divlji zapad, lynch justice i sl.Hafis wrote:Nema druge rođo, već put pod noge lahke i idi dole pa šamaraj koliko ti duša hoće..
Zaboli nas za koga navijaju, ali se neće raditi protiv države.incognito071 wrote:Neces od toga dobiti nista jer to nece promjeniti da ovi u SB i dalje navijaju za Hrvatsku a mrze BiH kao i oni u BL sa Srbijom.
Čitam da je neki forumaš imao priliku da ga upozna. Kaže, plaho fin i posten čovjek.kokakolas wrote:General Bake, možda?
OK, svaka mu čast. Neka ga tam sa arhitektama, nek projektuje. Za politiku def nije.
- BHCluster
#29240 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Moze li se navijati za nekoga a da se ne mrzi drugi?Škobo Habu wrote:Jesu li Modrić i Mandžukić bili pripadnici "Kažnjeničke bojne"?BHCluster wrote:
-
Škobo Habu
#29241 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Moraš baš biti glup da ovaj gest Rakitića povežeš sa Praljkom, jer sa njim nema nikakve veze.stakasa wrote:Škobo Habu wrote:Jesu li Modrić i Mandžukić bili pripadnici "Kažnjeničke bojne"?BHCluster wrote:
Nazdravlja za Krstajića.
- mO k3
#29242 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zemlju u kojoj si rodjen mrziti ..... da li postoji dijagnoza ???
-
Škobo Habu
#29243 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Eno pitaj Džuhmura kada trenira zajedno sa Đokovićem.BHCluster wrote:
Moze li se navijati za nekoga a da se ne mrzi drugi?
- Point.
#29244 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Njima igra u kamenom dobu , vama mentalni sklop. To je tu negdje.Hafis wrote:Meni Englezi ne djeluju baš nešto opasno.
To i sad živi od stare slave. Igra im je još uvijek na razini kamenog doba - opucaj loptu i trka za njom
- BHCluster
#29245 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pitam tebe a od tebe nikakav odgovor.Škobo Habu wrote:Eno pitaj Džuhmura kada trenira zajedno sa Đokovićem.BHCluster wrote:
Moze li se navijati za nekoga a da se ne mrzi drugi?
Last edited by BHCluster on 09/07/2018 10:17, edited 1 time in total.
-
daddy-kool
#29246 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
https://www.klix.ba/vijesti/bih/otvoren ... /180709017
Mislim da bi trebao Inzko reagovati na ovo dekonstitutiranje HDZ, ako ovo nije udar na mirovni sporazum onda stvarno ne znam kuda ovaj svijet ide. Dobro je da postoji ova nevladina organizacija koja upozorava na nezakonje u koje nas nekakvi parlamentarci uvaljuju glasanjem za zakone. Sreća i da postoje vitezovi kao što je Božo i Dragan, koji brane Evropu od oko 1500000 pomahitalih islamista, isliovaca i vehabija iz islamske države BiH.Otvoreno pismo HNS-a javnosti i međunarodnoj zajednici: Zabrinuti smo za stanje u BiH
...
Naime, umjesto da pokušaju implementirati odluku „Ljubić“ u Parlamentarnoj skupštini BiH, kako je u samoj odluci i naložio Ustavni sud BiH, grupa od pet bošnjačkih stranaka (SDA, SBB, SDP, DF i NS), suprotno Izbornom zakonu BiH i suprotno odluci Ustavnog suda BiH i samom Ustavu BiH, pokušava provedbu odluke Ljubić riješiti u Parlamentu Federacije BiH.
...
Stoga, Hrvatski narodni sabor BiH poziva sve političke stranke i aktere u BiH, kao i sve predstavnike međunarodne zajednice, sve nadležne institucije i sve građane BiH da reagiraju na grubi napad na ustavno-pravni poredak Bosne i Hercegovine i pomognu zaštititi Ustav BiH, provesti odluke Ustavnog suda BiH te osigurati i obraniti vladavinu prava u Bosni i Hercegovini.
Bošnjački politički predstavnici očito se ne žele odreći neustavnih privilegija koje su im omogućavale osporene odredbe Izbornog zakona BiH. Ne žele se odreći neustavnih odredbi Izbornog zakona BiH jer im one omogućavaju situaciju u kojoj bi nakon nekih budućih Općih izbora 14 od 17 delegata u Klubu Bošnjaka, 12 od 17 delegata u Klubu Srba, 6 od 17 delegata u Klubu Hrvata i 5 od 7 delegata u Klubu Ostalih DN PFBiH bili izabrani na listama pet bošnjačkih stranaka (SDA, SBB, SDP, DF i NS), a da pri tom niti jedna od tih pet stranaka nije dobila niti jedan izborni glas građana Federacije BiH koji su se na službeno važećem Popisu stanovništva izjasnili kao Hrvati, Srbi ili pripadnici grupe Ostalih.
...
Nakon usvajanja spomenutog Zakona u Zastupničkom domu PFBiH i Mišljenja Vlade FBiH očito je da su bošnjački politički predstavnici punu institucionalnu i političku kontrolu Federacije BiH spremni platiti rušenjem ustavno-pravnog poretka zajedničke nam države i brutalnim kršenjem Daytonskog sporazuma.
Sve navedeno upućuje na činjenicu da bi krajnji cilj takve politike mogao biti pretvaranje Federacije BiH u bošnjački entitet, a nakon toga pretvaranje bošnjačkog entiteta u bošnjačku nacionalnu državu.![]()
- mO k3
#29247 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ovaj truhlo Bozic , kakvu on jos ima funkciju u BiH ??
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#29248 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
on trenutno obnašHa zastupnika dijaspore u matici 
vjeciti uHljebljenik... pardoM, ukruHenik
Nositelji liste Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH za Parlamentarnu skupštinu BiH bit će Borjana Krišto, Predrag Kožul, Tatjana Lučić, Nikola Lovrinović i Mijo Matanović.
Nova imena na listama HDZ-a BiH za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH su Tatjana Lučić i Mijo Matanović, a na listama će se naći i aktuelni zastupnici Borjana Krišto, Nikola Lovrinović i Predrag Kožul.
Krišto u ovom mandatu obnaša i funkciju predsjedavajuće, odnosno zamjenice predsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH. Na političkim funkcijama nalazi se od 1999. godine, a do sada je obnašala dužnosti ministrice pravde i uprave Kantona 10, sekretarke Vlade Kantona 10, ministrice pravde FBiH, predsjednice FBiH, delegatkinje u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH i dva puta dužnost zastupnice u Zastupničkom domu PSBiH.
-
Hafis
#29249 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A to. Ja mislim da bi vlast djelovala.sekerbay wrote:Pravna država!Hafis wrote:Da si koja VLAST?
Baš me zanima kako bi postupila hrvatska da im povratnici srbi počnu ubijati hrvate, paliti crkve i sl.
Vego, kako bolan dođe od navijanja u Širokom do paljenja crkava po Hrvatskoj.
Jebo ga ti, potežeš se ovdje s tim specijalcima k'o maksumče s autićima.
-
Hafis
#29250 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Još malo i prestignuti će Komšu i Bećirevića po broju izmuzenih plaća od ove naše domaće sirotinje.pici wrote:on trenutno obnašHa zastupnika dijaspore u matici
Nositelji liste Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH za Parlamentarnu skupštinu BiH bit će Borjana Krišto, Predrag Kožul, Tatjana Lučić, Nikola Lovrinović i Mijo Matanović.
Nova imena na listama HDZ-a BiH za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH su Tatjana Lučić i Mijo Matanović, a na listama će se naći i aktuelni zastupnici Borjana Krišto, Nikola Lovrinović i Predrag Kožul.
Krišto u ovom mandatu obnaša i funkciju predsjedavajuće, odnosno zamjenice predsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH. Na političkim funkcijama nalazi se od 1999. godine, a do sada je obnašala dužnosti ministrice pravde i uprave Kantona 10, sekretarke Vlade Kantona 10, ministrice pravde FBiH, predsjednice FBiH, delegatkinje u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH i dva puta dužnost zastupnice u Zastupničkom domu PSBiH.
Doduše, starija je od njiha dvojice, tako da će je prije pemzija strefit, a neće hin dotle sustići.