Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- problemnatravunu
- Maraschino
#28727 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pravo ih braneproblemnatravunu wrote:![]()
![]()
- tandmand
#28728 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ljubljanska banka uredno isplaćuje dug stare štednje građanima BiH ...ovo_malo_duse wrote: Treba Janezima oprostit dug Ljubljanske banke, zaklanfali su ga susedima u Briselu ni vjetar sa Velebita im ne moze pomci da se ohlade....
Tanja Fajon, Inzko ... sve su to zlovenci.
- vatrogasac
#28729 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Došlo je 'krajnje vrijeme'...Maraschino wrote:pravo ih braneproblemnatravunu wrote:![]()
![]()
Vijesti Bosna i Hercegovina Srijeda, 06.09.2017. | 21:14
Ćirilica izbačena
Da lider HDZ BiH, uprkos deklarativnom partnerstvu i prijateljstvu s predsednikom SNSD Miloradom Dodikom, ni najmanje ne mari za osnovnim pravima Srba dovoljno govori i to da su jedini kantoni u FBiH u kojima Srbi još nisu dobili status konstitutivnog naroda upravo oni u kojima Čovićeva politička partija drži apsolutnu vlast.
To su Hercegovačko-neretvanski i Posavski kanton, a takođe vredi istaći da je u ustavima Zapadno-hercegovačkog i Livanjskog kantona, u kojima Čovićev HDZ takođe drži vlast, konstitutivnost srpskog naroda uvedena amandmanima, ali su srpski jezik i ćirilica ostali eliminisani iz važećih zakonskih akata.
Delegat SNSD u Domu naroda Parlamenta FBiH Mile Marčeta takođe smatra da je došlo krajnje vreme da se u najvišim partijskim organima, kako kaže, ozbiljno razmotri pitanje redefinisanja odnosa s Čovićevim HDZ-om.
- spreca
#28730 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Tocno/tacno....jos za vrijeme rata su ih tjerali od tamo pa i danas da se ne muce u dodinom dodikstanuproblemnatravunu wrote:![]()
![]()
krmoglavi je genije
- spreca
#28731 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Covic je naj umisljeniji skutor u Ercegovini i sire.....i Ante Pavelic bi mu pozavidiomO k3 wrote:ČOVIĆ ODGOVORIO KRITIČARIMA: "Samozvani zaštitnici i patriote ne razumiju proces pristupanja i praksu EU"!
![]()
Zato ti razumijes
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#28732 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
uzasZABRANJENI SIMBOLI
Navijačima iz Livna na utakmici u Rusiji oduzeli zastavu tzv. Herceg-Bosne
- vatrogasac
#28733 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mislio neka šega, a stvarno mu čupa.pici wrote:uzasZABRANJENI SIMBOLI
Navijačima iz Livna na utakmici u Rusiji oduzeli zastavu tzv. Herceg-Bosne
majorizacija majoriziranih i na sveCkom

Plus ova šamarčina....pa ja ne znam, sav se dunjaluk protiv njih urotio.
Vijeće EU kontra želja HDZ-a: Način izbora članova Predsjedništva BiH rješavati nakon izbora
- bh.tornjak
#28734 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bh. političari i Maureen Cormack u Sarajevu proslavili Dan nezavisnosti SAD-a
Ambasadorica SAD-a u BiH Maureen Cormack organizovala je u Sarajevu prijem u čast Dana nezavisnosti SAD-a. Govorila je o zajedničkim postignućima i između ostalog naglasila da je u ovu zemlju došla odlučna pomoći BiH i njenim građanima.
Prijemu je prisustvovale zvanice iz bh. političkog i društvenog života: Bakir Izetbegović, Zlatko Lagumdžija, Denis Bećirović, Mladen Ivanić, Fahrudin Radončić, Denis Zvizdić, Šefik Džaferović i drugi.
cini mi se da je promicatelj eVropskih vrijednosti i dezurnu (g)uznik politicki mejt....koji je danas definitivo sahranjen....i on i veliki mu brat
Ambasadorica SAD-a u BiH Maureen Cormack organizovala je u Sarajevu prijem u čast Dana nezavisnosti SAD-a. Govorila je o zajedničkim postignućima i između ostalog naglasila da je u ovu zemlju došla odlučna pomoći BiH i njenim građanima.
Prijemu je prisustvovale zvanice iz bh. političkog i društvenog života: Bakir Izetbegović, Zlatko Lagumdžija, Denis Bećirović, Mladen Ivanić, Fahrudin Radončić, Denis Zvizdić, Šefik Džaferović i drugi.
cini mi se da je promicatelj eVropskih vrijednosti i dezurnu (g)uznik politicki mejt....koji je danas definitivo sahranjen....i on i veliki mu brat
- video
#28735 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Uze mi slova na tastaturi
ADZ i njegov poglavica su definitivno pusteni niz vodu.
Stozernik od promicitelja europskih i NATO vrijednosti postade "prijetnja za mir i stabilnost" na z.balkanu!
Ja kakav idiot moras biti da sebe a bogami i citav jedan korpus povedes ovim putem
Stozernik od promicitelja europskih i NATO vrijednosti postade "prijetnja za mir i stabilnost" na z.balkanu!
Ja kakav idiot moras biti da sebe a bogami i citav jedan korpus povedes ovim putem
-
Hafis
#28736 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Stvarno je netko trebao odavde otići gore na tu proslavu. Pretpostavljam da je bilo je i mufte meze i raznih nafaiza.
Jebat ga, ovako propade cijeli korpus zbog tog propusta.
Jebat ga, ovako propade cijeli korpus zbog tog propusta.
-
megaman4
#28737 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ljubavni par Dodik-Covic nije bio na prijemu u Americkoj ambasadi. Obojica pustena niz vodu.video wrote:Uze mi slova na tastaturi![]()
Ocigledno u oktobru dolaze novi ljudi koji ce predstavljati Srbe i Hrvate u BiH.
-
Hafis
#28738 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Znao sam ja da će biti komplikacija zbog ovog nedolaska, i u pravu sam bio...jebla ih hrvatska reprezentacija.
-
Hafis
#28739 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A i vrijeme je da Ameri instaliraju nove predstavnike Hrvata i Srba u BiH. Za Bošnjake je lako....Koga god da izaberu, ne mogu se zajebati...taj je ako ništa za Bosnu. A u ovih S-H se nikad ne zna
-
Mirza007
#28740 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
"ih" .... je l' to i Dodik bio na utakmici?!
- General War
#28741 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
video wrote:Uze mi slova na tastaturi![]()
Boli kurko Covketa, eno on je poveo koga hoce na tekmu na racun poreskih obveznika

- bh.tornjak
#28742 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
nece dugo....nece dugo...General War wrote:video wrote:Uze mi slova na tastaturi![]()
Boli kurko Covketa, eno on je poveo koga hoce na tekmu na racun poreskih obveznika![]()
- General War
#28743 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
...Mozda i nece, ali onaj sto navijate za njega ima slican fetis prema sportu na trosak istih tih poreznih obveznikabh.tornjak wrote:nece dugo....nece dugo...General War wrote:video wrote:Uze mi slova na tastaturi![]()
Boli kurko Covketa, eno on je poveo koga hoce na tekmu na racun poreskih obveznika![]()

Interesantno kako se "zaborave" ovakve stvari
- spreca
#28744 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
poredjenje ti je ono bas na mjestu......poredis nekog ko sve svoje sile i "pamet" koristi za razbijanje i krizu u BiH i nekog ko bar neradi protiv svoje zemlje i ti bi ih obojicu istim nagradio.....znamoli uopste sta hocemoGeneral War wrote: ...Mozda i nece, ali onaj sto navijate za njega ima slican fetis prema sportu na trosak istih tih poreznih obveznika![]()
Interesantno kako se "zaborave" ovakve stvari![]()
Last edited by spreca on 28/06/2018 07:48, edited 1 time in total.
- kmirsad
#28745 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Čiji li je ono specijalitet... kad kompletno OV i opčinska uprava Goražda... ode u Tursku...o trošku poreskih obveznika...na festival djece...
doduše... poveli su i djecu... svoju...
Ma ja ... sva su djeca naša...
Ma ja ... sva su djeca naša...
- SaraFina
#28746 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
General War wrote:video wrote:Uze mi slova na tastaturi![]()
Je li ti vidiš da Davor Šuker na slici, ako drugu osobu već ne prepoznaješ? I u svojstvu koga i čega je Davor u Rusiji? Stvarno kad izvališ. ...
- General War
#28747 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa kakve veze sad ima ko je pored njega na slici...a citav putni nalog preskocis i poentuSaraFina wrote:General War wrote:video wrote:Uze mi slova na tastaturi![]()
Je li ti vidiš da Davor Šuker na slici, ako drugu osobu već ne prepoznaješ? I u svojstvu koga i čega je Davor u Rusiji? Stvarno kad izvališ. ...
Ne pricam o Sukeru vec o Covicu i Smucaru...Stvarno kad probas napravit spin na djeciji nacin
- SaraFina
#28748 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ti pokušavaš šuknuti hinjski Bošnjacima. Ne spinaš Djenerale, nego predcjenjuješ svoj IQ.
Zato uskačeš kao padobranac s tim "boli Čovića poveo koga htio" na račun FBIH i Bošnjaka naravno. A išao navijati za HR.
I pri tom misliš da niko ne konta tvoje "dubokoumne motive"
Pa eto pokušaj šukanja ti nije prošo ne raskrinkano.
Zato uskačeš kao padobranac s tim "boli Čovića poveo koga htio" na račun FBIH i Bošnjaka naravno. A išao navijati za HR.
I pri tom misliš da niko ne konta tvoje "dubokoumne motive"
Pa eto pokušaj šukanja ti nije prošo ne raskrinkano.
- Point.
#28749 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Možda Čirilo skonta da mu je fino među braćom Rusima, pa tamo i ostane.
- SaraFina
#28750 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Point. wrote:Možda Čirilo skonta da mu je fino među braćom Rusima, pa tamo i ostane.
Ćirilo će u London. Kad dodje vrijeme za bježanje