Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- mO k3
#28526 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
jes bas sam ljubomoran ....
- SaraFina
#28527 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hoćeš reći da ako cijeni kuću 15 000 i dobijem je za 12 -13.000 (jer logično ne može je prodati za 15)to nisu mojee 3 -4 plaće?mO k3 wrote:Samo da skrenem paznju da pises glouposti , lazes samu sebe 3-4 place uletjeti u minus i kupiti kucu??SaraFina wrote:Ma šta me briga što se živciraš.
Educiram doktora o cijeni nekretnina
@Doture, vidi ovo neka kuća izvan Zavidovića tri put skuplja 45 000. A nije ni u EU
https://www.olx.ba/artikal/5957847/kuca-u-zavidovicima/
Oj živote truHli paradajzu
Ako zaradis "toliko" zasto ne kupis kucu od ustedjevine nego moras uzeti dispo kredit ...??
Podijeli 12/3 ili/4 i doćeš do vrlo realne cifre koju ja zaradim (za tebe ne znam) Ali ja fakat dobijem tu lovu
- SaraFina
#28528 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
mO k3 wrote:jes bas sam ljubomoran ....
Koji će meni kuća jedinica sam
A pogotovo da mjesečno ne mogu zaraditi 3000 eura.
Ako ne možeš u Švabiji 3000 zaraditi bolje ti se vrati u B.L. Koji ćeš vani?
Last edited by SaraFina on 19/06/2018 08:59, edited 1 time in total.
- mO k3
#28529 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa vidi mislim da zaradim sigurno vise od tebe , ali nije to tema i nema sanse da usparam 13k za 4 mjeseca a zato imam usparanih i mogu bez dispo kredita da kupim , sto ti ocito ne mozes
Samo ne kontam zasto nemas usparanih kod "tolike" plate??
- SaraFina
#28530 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
mO k3 wrote:Pa vidi mislim da zaradim sigurno vise od tebe , ali nije to tema i nema sanse da usparam 13k za 4 mjeseca a zato imam usparanih i mogu bez dispo kredita da kupim , sto ti ocito ne mozes
Ne rise Moke ba. Imaš i preko 4 banke a ja ni 30. A sigurno imam i više "naobrazbe" koja se plaća deblje. Stan koji mi roditelji ostavili i gdje plaćam samo komunalije. Plus imaš i porodicu. I ne govorim o štednji na kraju, nego da za svoje 3 do 4 plaće mogu kupiti kuću. Odem u banku i bubnem se u minus i živim na argeti. Je li si?
Last edited by SaraFina on 19/06/2018 09:04, edited 1 time in total.
- mO k3
#28531 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
SaraFina wrote:mO k3 wrote:Pa vidi mislim da zaradim sigurno vise od tebe , ali nije to tema i nema sanse da usparam 13k za 4 mjeseca a zato imam usparanih i mogu bez dispo kredita da kupim , sto ti ocito ne mozes
Ne rise Moke ba. Imaš i preko 4 banke a ja ni 30. A sigurno imam i više "naobrazbe" koja se plaća deblje. Stan koji mi roditelji ostavili i gdje plaćam samo komunalije. Plus imaš i porodicu. I ne govorim o štednji na kraju, nego da za svoje 3 do 4 plaće mogu kupiti kuću.
-
incognito071
#28532 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
joj lika u pmmO k3 wrote:Pa vidi mislim da zaradim sigurno vise od tebe , ali nije to tema i nema sanse da usparam 13k za 4 mjeseca a zato imam usparanih i mogu bez dispo kredita da kupim , sto ti ocito ne mozes
- SaraFina
#28533 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kao što rekoh ako nemaš minimum 3000 mjesečno vrati se u B.L. ja u dijaspori ne bi ostala. A očigledno nemašmO k3 wrote:SaraFina wrote:mO k3 wrote:Pa vidi mislim da zaradim sigurno vise od tebe , ali nije to tema i nema sanse da usparam 13k za 4 mjeseca a zato imam usparanih i mogu bez dispo kredita da kupim , sto ti ocito ne mozes
Ne rise Moke ba. Imaš i preko 4 banke a ja ni 30. A sigurno imam i više "naobrazbe" koja se plaća deblje. Stan koji mi roditelji ostavili i gdje plaćam samo komunalije. Plus imaš i porodicu. I ne govorim o štednji na kraju, nego da za svoje 3 do 4 plaće mogu kupiti kuću.Da kada uletis u dispo mozes da kupis
Seres ko foka
Vidi se i po pisanju. Zarez ti nikad nije na pravom mjestu A iza tOčke rastojanja nema
Znači "slabija ili nikakva naobrazba" i u BiH i vanka
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#28534 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
nadam se da ce titula doprinjeti uspostavi treĆeg i izbornoj poBediČoviću će u Zagrebu biti dodijeljen počasni doktorat zbog kojeg se digla prašina
Sveučilište u Zagrebu dodijelit će počasni doktorat hrvatskom članu Predsjedništva BiH Draganu Čoviću u auli Univerziteta u Zagrebu, saopćeno je jutros iz Predsjedništva BiH.
U povodu dodjele počasnog doktorata Sveučilišta u Zagrebu, kako je najavljeno, on će u 16 sati održati predavanje pod nazivom "Euroatlantske integracije Bosne i Hercegovine i Republika Hrvatska".
Treba podsjetiti da je Senat Sveučilišta u Zagrebu na sjednici u maju dodijelio počasni doktorat Čoviću, no izglasavanje doktorata nije prošlo glatko. Naime, profesorica Đurđica Čilić s Filozofskog fakulteta je argumentirala zašto počasni doktorat Čoviću ne bi trebao biti dodijeljen.
"Dragan Čović započeo je karijeru 'u teškim trenucima ukidanja Hrvatske Republike Herceg Bosne'. Podsjećam komisiju i sve članove ovog senata da u međunarodnopravnom smislu ta republika nikad nije postojala, a da je bosanskohercegovačkim, a posebno bosanskim Hrvatima, osim onim malobrojnima koji su se njenim osnivanjem okoristili, donijela nepreglednu štetu.
Projekt Herceg-Bosne, koji je prokazan i na Međunarodnom sudu u Hagu, a čiji je Čović dosljedni politički nastavljač, zapravo predstavlja tragediju hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini", navela je tada Čilić.
Ona je u svom govoru dodala da je Dragan Čović u preduzeću "Soko" za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini ratne logoraše bošnjačke nacionalnosti koristio za prisilni rad.
Također, u kolumni objavljenoj na Jutranjem.hr Jurica Pavičič, hrvatski pisac, kolumnista i kritičar, obznanio je da vraća svoj doktorat zbog odluke Zagrebačkog sveučilišta da dodijeli doktorat članu Predsjedništva BiH Draganu Čoviću.
"Bivši aviomehaničar iz mostarskog Sokola, čovjek blago rečeno sramotne ratne prošlosti, političar višekratno optuživan za privredni i ini kriminal dobio je tako od moje bivše alma mater istu onu akademsku titulu koju su u neka druga vremena od te iste dične ustanove dobili Tesla, Niels Bohr, Prelog, Ružička i Werner Heisenberg, Linus Pauling i Northrop Frye. Dragan je Čović doktorat nekoć dičnog i važnog Zagrebačkog sveučilišta dobio za svoj doprinos opstanku Hrvata u BiH u - citiramo rečenicu iz izvještaja komisije: 'teškim trenucima ukidanja Hrvatske Republike Herceg-Bosne", napisao je, između ostalog, Pavičić.
Iz Predsjedništva BiH je najavljeno da će se Čović danas sastati s gradonačelnikom Zagreba Milanom Bandićem, predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem te hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem.
- SaraFina
#28535 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A zarezi se razleĆeli u postu Allahu pomozi i ja s njim razglabam o "naobrazbi" i primanjima.incognito071 wrote:joj lika u pmmO k3 wrote:Pa vidi mislim da zaradim sigurno vise od tebe , ali nije to tema i nema sanse da usparam 13k za 4 mjeseca a zato imam usparanih i mogu bez dispo kredita da kupim , sto ti ocito ne mozes
Samo ne kontam zasto nemas usparanih kod "tolike" plate??![]()
![]()
![]()
![]()
Kraj Moke!
- SaraFina
#28536 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa koliko Čho doktorata sveukupno ima???pici wrote:nadam se da ce titula doprinjeti uspostavi treĆeg i izbornoj poBediČoviću će u Zagrebu biti dodijeljen počasni doktorat zbog kojeg se digla prašina
Sveučilište u Zagrebu dodijelit će počasni doktorat hrvatskom članu Predsjedništva BiH Draganu Čoviću u auli Univerziteta u Zagrebu, saopćeno je jutros iz Predsjedništva BiH.
U povodu dodjele počasnog doktorata Sveučilišta u Zagrebu, kako je najavljeno, on će u 16 sati održati predavanje pod nazivom "Euroatlantske integracije Bosne i Hercegovine i Republika Hrvatska".
Treba podsjetiti da je Senat Sveučilišta u Zagrebu na sjednici u maju dodijelio počasni doktorat Čoviću, no izglasavanje doktorata nije prošlo glatko. Naime, profesorica Đurđica Čilić s Filozofskog fakulteta je argumentirala zašto počasni doktorat Čoviću ne bi trebao biti dodijeljen.
"Dragan Čović započeo je karijeru 'u teškim trenucima ukidanja Hrvatske Republike Herceg Bosne'. Podsjećam komisiju i sve članove ovog senata da u međunarodnopravnom smislu ta republika nikad nije postojala, a da je bosanskohercegovačkim, a posebno bosanskim Hrvatima, osim onim malobrojnima koji su se njenim osnivanjem okoristili, donijela nepreglednu štetu.
Projekt Herceg-Bosne, koji je prokazan i na Međunarodnom sudu u Hagu, a čiji je Čović dosljedni politički nastavljač, zapravo predstavlja tragediju hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini", navela je tada Čilić.
Ona je u svom govoru dodala da je Dragan Čović u preduzeću "Soko" za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini ratne logoraše bošnjačke nacionalnosti koristio za prisilni rad.
Također, u kolumni objavljenoj na Jutranjem.hr Jurica Pavičič, hrvatski pisac, kolumnista i kritičar, obznanio je da vraća svoj doktorat zbog odluke Zagrebačkog sveučilišta da dodijeli doktorat članu Predsjedništva BiH Draganu Čoviću.
"Bivši aviomehaničar iz mostarskog Sokola, čovjek blago rečeno sramotne ratne prošlosti, političar višekratno optuživan za privredni i ini kriminal dobio je tako od moje bivše alma mater istu onu akademsku titulu koju su u neka druga vremena od te iste dične ustanove dobili Tesla, Niels Bohr, Prelog, Ružička i Werner Heisenberg, Linus Pauling i Northrop Frye. Dragan je Čović doktorat nekoć dičnog i važnog Zagrebačkog sveučilišta dobio za svoj doprinos opstanku Hrvata u BiH u - citiramo rečenicu iz izvještaja komisije: 'teškim trenucima ukidanja Hrvatske Republike Herceg-Bosne", napisao je, između ostalog, Pavičić.
Iz Predsjedništva BiH je najavljeno da će se Čović danas sastati s gradonačelnikom Zagreba Milanom Bandićem, predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem te hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem.![]()
- mO k3
#28537 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Tako je @sarafina !!!
Nego znas li ti da je na dispo kredit 15% kamate ?
Osim toga 30 godina ti je , jesi ikada razmislila sto si jos uvijek sama??
- pici
-
halo_ba
#28539 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bas me ovo cudi, on je katolik, zasto pomaze Bosnjacima?Hafis wrote:I ja, iskreno. Do sada nije nametao zakone, i red je konačno da nametne jedan u bošnjačku korist. To je prije išlo k'o po lojuSaraFina wrote:Nadamo se da će Valentin makar jednom ispravno postupiti. Izigrava ikebanu godinama za debelu lovu.
Čini mi se da su predstavnici ovog današnjeg takozvanog bosanskog iliti bošnjačkog bloka po pitanju lobiranja ispod stola mala maksumčad u usporedbi s onom starom gardom s početka 2000-tih godina, koja je znala taj deal momački odraditi.
- SaraFina
#28540 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
mO k3 wrote:![]()
Tako je @sarafina !!!
LOL fakat si delegat
Jesi ti razmišljao da ja možda intimu ne dijelim s forumom i da odavno nisam sama
I da ne trebam nikakve kredite, a ne poznajem ni kamatne stope poput tebe. Znači takve mi usluge nisu trebale za razliku od tebe koji si odlično informiran vidim
- SaraFina
#28541 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
halo_ba wrote:Bas me ovo cudi, on je katolik, zasto pomaze Bosnjacima?Hafis wrote:I ja, iskreno. Do sada nije nametao zakone, i red je konačno da nametne jedan u bošnjačku korist. To je prije išlo k'o po lojuSaraFina wrote:Nadamo se da će Valentin makar jednom ispravno postupiti. Izigrava ikebanu godinama za debelu lovu.
Čini mi se da su predstavnici ovog današnjeg takozvanog bosanskog iliti bošnjačkog bloka po pitanju lobiranja ispod stola mala maksumčad u usporedbi s onom starom gardom s početka 2000-tih godina, koja je znala taj deal momački odraditi.
Sveopća zavera bre
- SaraFina
#28542 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pici wrote:
jeBo Kima
Imao je paša harem žena!
- mO k3
#28543 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
SaraFina wrote:mO k3 wrote:![]()
Tako je @sarafina !!!
LOL fakat si delegatšovinistički zaostali. Da udari na godine
![]()
Jesi ti razmišljao da ja možda intimu ne dijelim s forumom i da odavno nisam samai da nemam 30
još.
I da ne trebam nikakve kredite, a ne poznajem ni kamatne stope poput tebe. Znači takve mi usluge nisu trebale za razliku od tebe koji si odlično informiran vidim
Sace ti @hafis pa sa njim naglabaj ko ima duzu chunu od vas dvoje
- pici
#28544 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
brez minimum volko nista...SaraFina wrote:pici wrote:
jeBo Kima
Imao je paša harem žena!

- SaraFina
#28545 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
mO k3 wrote:SaraFina wrote:mO k3 wrote:![]()
Tako je @sarafina !!!
LOL fakat si delegatšovinistički zaostali. Da udari na godine
![]()
Jesi ti razmišljao da ja možda intimu ne dijelim s forumom i da odavno nisam samai da nemam 30
još.
I da ne trebam nikakve kredite, a ne poznajem ni kamatne stope poput tebe. Znači takve mi usluge nisu trebale za razliku od tebe koji si odlično informiran vidimja imam deficita , ali ti sto ih imas ....
![]()
Sace ti @hafis pa sa njim naglabaj ko ima duzu chunu od vas dvoje
Figurativno govoreći, za razliku od tebe, koji se deklariraš nekim muškarcem, moja čuna ipak je duža
Ne gledaj to kao hendikep molim te, samo i ne frustiraj se dodatno
Last edited by SaraFina on 19/06/2018 09:25, edited 1 time in total.
- SaraFina
#28546 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pici wrote:brez minimum volko nista...SaraFina wrote:pici wrote:
jeBo Kima
Imao je paša harem žena!
Nadmašiće havera Mileta blago majci koja ih rodi
-
bosanska senzacija
#28547 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Donekle ja razumijem teznje Hrvata ali bi i oni trebali objektivno sagledati drugu stranu.
Da ih u predsjednistvu predstavlja covjek koji se ne smije pojaviti ni u jednom gradu sa hrvatskom vecinom je i meni nelogicno, ali da zbog toga sad treba traziti i vise nego maksimalisticke zahtjeve koje ni u ratu nisu mogli dobiti je u najmanju ruku bezobrazno.
HDZ-u bi pametnije bilo da drugoj strani ponude deklaraciju o sacuvanju hercegovackih hrvata kroz razne ekonomske i druge mjere nego da vadi mrtve kosture iz ormara zahtjevima koji drugoj strani predstavljaju totalnu kapitulaciju.
Da ih u predsjednistvu predstavlja covjek koji se ne smije pojaviti ni u jednom gradu sa hrvatskom vecinom je i meni nelogicno, ali da zbog toga sad treba traziti i vise nego maksimalisticke zahtjeve koje ni u ratu nisu mogli dobiti je u najmanju ruku bezobrazno.
HDZ-u bi pametnije bilo da drugoj strani ponude deklaraciju o sacuvanju hercegovackih hrvata kroz razne ekonomske i druge mjere nego da vadi mrtve kosture iz ormara zahtjevima koji drugoj strani predstavljaju totalnu kapitulaciju.
- Roccohljup
#28548 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
samo se vi šprdajte za Nj.E.....a on ode na SP moljakati za "treći"
SLIKOM NA SLIKU
RADUJTE SE NARODI: Dragan Čović, o našem trošku, putuje za Rusiju da navija za Hrvatsku!
Objavljeno: 18.06.2018. u 12:44h
Čovićeva "službena posjeta" Rusiji zakazana je za period između 25. i 27. juna. Kao što je najavljeno, 26. juna reprezentativci Hrvatske igraju protiv nogometaša Islanda
Pišu: D.O./A.A.
Član Predsjedništva BiH Dragan Čović zakazao je službeno putovanje u Rusku Federaciju od 25. do 27. juna 2018. godine. Čudnom igrom sudbine, nogometna reprezentacija Hrvatske baš 26. juna igra utakmicu protiv Islanda.
U dokumentima Službe za protokol i ceremonijal navedeno je da se radi o službenoj posjeti člana Predsjedništva. Posjeta je najavljena za 2017. godinu, ali po datumu izdavanja narudžbenice jasno je da je to štamparska greška. Čović putuje ove godine, tačno na vrijeme da zadovolji svoje navijačke strasti. O našem trošku.
- mO k3
#28549 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
do oktobra moze mu se ....Roccohljup wrote:samo se vi šprdajte za Nj.E.....a on ode na SP moljakati za "treći"![]()
![]()
SLIKOM NA SLIKU
RADUJTE SE NARODI: Dragan Čović, o našem trošku, putuje za Rusiju da navija za Hrvatsku!
Objavljeno: 18.06.2018. u 12:44h
Čovićeva "službena posjeta" Rusiji zakazana je za period između 25. i 27. juna. Kao što je najavljeno, 26. juna reprezentativci Hrvatske igraju protiv nogometaša Islanda
Pišu: D.O./A.A.
Član Predsjedništva BiH Dragan Čović zakazao je službeno putovanje u Rusku Federaciju od 25. do 27. juna 2018. godine. Čudnom igrom sudbine, nogometna reprezentacija Hrvatske baš 26. juna igra utakmicu protiv Islanda.
U dokumentima Službe za protokol i ceremonijal navedeno je da se radi o službenoj posjeti člana Predsjedništva. Posjeta je najavljena za 2017. godinu, ali po datumu izdavanja narudžbenice jasno je da je to štamparska greška. Čović putuje ove godine, tačno na vrijeme da zadovolji svoje navijačke strasti. O našem trošku.
- BHCluster
#28550 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pici wrote:
jeBo Kima

Sliku postavio kolega @mayab.