Za izvoZa tesko, nemaju putovnice.Hafis wrote:Tko kaže? Dok je Bakira i mladih muslimana, bit će hin insallah u Bosni i za izvoza.furlan wrote:Kolinda wrote:
Jos ako vam dodju ovi sto imaju volju da dodju u oktobru, onda ce tek da bude cika i vika. "Drumovi ce pozeljet Turaka a Turaka nigdje biti nece"
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
furlan
#27976 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
furlan
#27977 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ako ne's ti u Izmir, doci ce Izmir tebi, mescini.Hafis wrote:Kojeg ću qurca u Izmiru?GeeTnT wrote:Zato si ti skinuo sliku...za nedajboze, jer mogli bi te prigrlit Mekticevci i dok ti izvadis putovnicu, prodje vlak do Izmira.
Last edited by furlan on 01/06/2018 21:24, edited 1 time in total.
- GeeTnT
#27978 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pravit treci s kurdima..Hafis wrote:Kojeg ću qurca u Izmiru?GeeTnT wrote:Zato si ti skinuo sliku...za nedajboze, jer mogli bi te prigrlit Mekticevci i dok ti izvadis putovnicu, prodje vlak do Izmira.
-
Hafis
#27979 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa ti reče doći će vakat da će se Turci s lučem tražiti, a njiha neće biti ni za pelcera.furlan wrote:Ako ne's ti u Izmir, doci ce Izmir tebi, mescini.Hafis wrote:Kojeg ću qurca u Izmiru?GeeTnT wrote:Zato si ti skinuo sliku...za nedajboze, jer mogli bi te prigrlit Mekticevci i dok ti izvadis putovnicu, prodje vlak do Izmira.
-
Hafis
#27980 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma kakav reći. Ovo sad je vrh, nema dalje.GeeTnT wrote:Pravit treci s kurdima..Hafis wrote:Kojeg ću qurca u Izmiru?GeeTnT wrote:Zato si ti skinuo sliku...za nedajboze, jer mogli bi te prigrlit Mekticevci i dok ti izvadis putovnicu, prodje vlak do Izmira.
Jebote, samo uživamo, a usput kukamo da nam je loše.
- GeeTnT
#27981 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Evo gledam Martinu, bas govori o uzivanju u zupaniji, pogotovo u bolnici...pogledu na preusmjerenu Radobolju.Hafis wrote: Ma kakav reći. Ovo sad je vrh, nema dalje.
Jebote, samo uživamo, a usput kukamo da nam je loše.
-
furlan
#27982 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Govorim ti za domicilne partnere koje od milja tako zovete.Hafis wrote:
Pa ti reče doći će vakat da će se Turci s lučem tražiti, a njiha neće biti ni za pelcera.
- vatrogasac
#27983 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ambasadorica Cormack je istakla važnost kvalitetnog obrazovanja kroz koje će se promovisati vrijednosti ljubavi i vjernosti prostoru na kojem mladi žive, dajući snažnu podršku procesima zbližavanja i povezivanja među mladim ljudima.
Bilo je govora i o političkoj situaciji, sa posebnim akcentom na pregovore koji se vode u Mostaru i mogućnosti održavanja lokalnih izbora.
Muftija je istakao da je u Mostaru na sceni politički vakuum i da je vlast praktično u rukama jednog čovjeka. Rekao je da je Mostar historijski uvijek bio otvoren i slobodan grad, u kojem su zajedno živjeli Bošnjaci, Srbi i Hrvati i da to tako treba i ostati.
Izražena je nada da će doći do političkog dogovora oko budućnosti Grada Mostara.
![]()
-
155_mm
#27984 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ne radi se o nikakvoj povoljnoj struji nego o sadaka struji. naivno je vjerovati da je EP BiH vidjela i marke za tu isporucenu povoljnu struju. pa oni nisu placali ni "svojoj" EP struju. ostali im duzni 100 - 200 miliona.zrakomlat wrote:Nemam pojma, nije oto moja rodna grudva. Al moguće da je od onih što Aluminiju daju jeftiniju struju da nebi poslovali u minusu a oni ipak u qrzu. Ista bagra.
Al plate su 17-18 stoja minimalno pa navise jbg, glasačko tijelo. Valjda ne propadne, nebi valjalo za grad.
Jel to Krivajom pravdas Aluminij i način vođenja te firme?
udio struje u proizvodnji aluminija iznosi i do 60%. pa ti sad vidi koliko bosnje financiraju tu propalastinu.
samo je pitanje vremena kad ce kljuc u bravu. to vrijeme se ne mjeri vise godinama nego mjesecima.
najinteresantnije ce biti vidjeti kako su se ovi nizerasni mostarci cudne teksture lica pripremile za taj tektonski poremecaj u mostaru.
- mO k3
#27985 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sta veli medicinski tehničar ne bas nedavno da je vrlo. Dobro obaviješten da HDZ 1990 neće imati kandidata za predsjedništvo 
-
kockakockica
#27986 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
mO k3 wrote:Sta veli medicinski tehničar ne bas nedavno da je vrlo. Dobro obaviješten da HDZ 1990 neće imati kandidata za predsjedništvo
Da, cak je pisao da je on licno razgovarao sa njom
Pisao je isto da ce se izborni zakon zavrsiti u korist HDZ-a, te kako ce on kasnije da sprda raju na ovoj temi. Voli on svasta mlatiti, a prije nekoliko dana sam vidio da voli kopiratu tudje tekstove i plasirati ih kao svoje
Skutorska posla
-
channel10
#27987 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Valjda misle da će koji muslim umjesto za Komšića glasati za Zeleniku vodeći se onom, bolje Zelenika nego CovicmO k3 wrote:Sta veli medicinski tehničar ne bas nedavno da je vrlo. Dobro obaviješten da HDZ 1990 neće imati kandidata za predsjedništvo
- mO k3
#27988 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Postavit ću screenshot poslijekockakockica wrote:mO k3 wrote:Sta veli medicinski tehničar ne bas nedavno da je vrlo. Dobro obaviješten da HDZ 1990 neće imati kandidata za predsjedništvo
Da, cak je pisao da je on licno razgovarao sa njom![]()
Pisao je isto da ce se izborni zakon zavrsiti u korist HDZ-a, te kako ce on kasnije da sprda raju na ovoj temi. Voli on svasta mlatiti, a prije nekoliko dana sam vidio da voli kopiratu tudje tekstove i plasirati ih kao svoje![]()
Skutorska posla
HDZ 1990 ide na glasove bosnjaka , ali da vas podsjetim da je onaj truhlo nekidan u hrvatskom saboru glasao za zakon sto se tiče bih imovine
- biske
#27989 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
On je prešO u pravi hadeze.mO k3 wrote:Postavit ću screenshot poslijekockakockica wrote:mO k3 wrote:Sta veli medicinski tehničar ne bas nedavno da je vrlo. Dobro obaviješten da HDZ 1990 neće imati kandidata za predsjedništvo
Da, cak je pisao da je on licno razgovarao sa njom![]()
Pisao je isto da ce se izborni zakon zavrsiti u korist HDZ-a, te kako ce on kasnije da sprda raju na ovoj temi. Voli on svasta mlatiti, a prije nekoliko dana sam vidio da voli kopiratu tudje tekstove i plasirati ih kao svoje![]()
Skutorska posla![]()
HDZ 1990 ide na glasove bosnjaka , ali da vas podsjetim da je onaj truhlo nekidan u hrvatskom saboru glasao za zakon sto se tiče bih imovine
- tandmand
#27990 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
EU je oprostila Bošnjacima opstrukcije HDZa, te im neće uvesti vize. Hvala!
BiH je prije dva dana za dlaku izbjegla stroge sankcije Evropske unije i ponovno uvođenje viza za svoje građane, potvrdio je “Glasu Srpske” ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić.
On kaže da mu je nekoliko zapadnih ambasadora otvoreno priznalo da je prvi put od decembra 2010. godine, kada je uveden bezvizni režm, unutar Evropske unije ozbiljno razgovarano o ukidanju bezviznog režima za BiH.
Mektić objašnjava da osnovni razlog za ovakav stav zemalja EU predstavljaju opstrukcije u sprovođenju presude Ustavnog suda BiH od 1. juna prošle godine kojom su proglašene neustavnim pojedine odredbe Zakona o krivičnom postupku i Zakona o Obavještajno-bezbjednosnoj agenciji (OBA) BiH.
-
Hafis
#27991 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nisam ja gore onim zgubidanima slučajno dodijelio naziv prašinari. Ono da se sto puta rodi, uvijek bi donje bilo. Valjda nepovoljna kombinacija have i genetike.
Da vam babo to uprosti: Postojao je veliki je pritisak iz baze HDZ90 da se izađe na izbore sa svojim kandidatom. Normalno, HDZ90 s jedne strane mora imati sluha za zahtijeve s terena, a s druge strane ne želi nauditi HDZ-ovom kandidatu. Tako da je ovim potezom jednim udarcem ubio dvije muhe: ''zadovoljio'' je bazu izabravši relativno nepopularnog kandidata, a s druge strane broj glasača koji će Dijana otkinuti HDZ-u će biti višestruko manji od onog broja kojeg je svojedobno ''otkinuo'' Raguž.
Da vam babo to uprosti: Postojao je veliki je pritisak iz baze HDZ90 da se izađe na izbore sa svojim kandidatom. Normalno, HDZ90 s jedne strane mora imati sluha za zahtijeve s terena, a s druge strane ne želi nauditi HDZ-ovom kandidatu. Tako da je ovim potezom jednim udarcem ubio dvije muhe: ''zadovoljio'' je bazu izabravši relativno nepopularnog kandidata, a s druge strane broj glasača koji će Dijana otkinuti HDZ-u će biti višestruko manji od onog broja kojeg je svojedobno ''otkinuo'' Raguž.
- mO k3
- mO k3
#27993 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hocemo li o bilboardima?? Ili cemo o islamskoj dekleraciji ?? Ili cemo ko je kada prvi put cuo za Franju tudjmana??
Ali bez laganja
Ali bez laganja
- seln
#27994 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne izvlaci se, bijedo ljudska...Hafis wrote:Nisam ja gore onim zgubidanima slučajno dodijelio naziv prašinari. Ono da se sto puta rodi, uvijek bi donje bilo. Valjda nepovoljna kombinacija have i genetike.
prosuo si se toliko puta, da imas obraza utopio bi se u Neretvi.
- Point.
#27995 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Tražiti pradide i nane.Hafis wrote:Kojeg ću qurca u Izmiru?GeeTnT wrote:Zato si ti skinuo sliku...za nedajboze, jer mogli bi te prigrlit Mekticevci i dok ti izvadis putovnicu, prodje vlak do Izmira.
- Point.
#27996 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Haha bravo Seln, ovo se zove kvalitetan pljusak na lice bez obraza.seln wrote:Ne izvlaci se, bijedo ljudska...Hafis wrote:Nisam ja gore onim zgubidanima slučajno dodijelio naziv prašinari. Ono da se sto puta rodi, uvijek bi donje bilo. Valjda nepovoljna kombinacija have i genetike.
prosuo si se toliko puta, da imas obraza utopio bi se u Neretvi.
- moa
#27997 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
hdz 1990 je svakako pod krilom hdz (cirilicarskog) tako da nije neka razlika. svaki put izadju sa pricom dosta citkicara pa onda opet snjima.
- tandmand
#27998 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
"Ja i moja stranka smo za federalizaciju"
-Prema mom i mišljenju stranke koju zastupam, do federalizacije, do teritorijalnog i institucionalnog preustroja mora doći. Ovako je neodrživo, jer se smatramo ugroženim na prostorima na kojima živimo. Pitate je li nova etnička podjela? Znači, ako je nova, da određena već postoji i je. Na početku sam rekla da u RS praktično svu dominaciju ima srpski narod, znači već imamo jednu.
Ja i stranka koju zastupam smo za federalizaciju, za podjelu, za teritorijalni preustroj. Hoće li to biti tri entiteta, četiri ili više federalnih jedinica, ja nisam stručna za to. Mislim da bi sva tri naroda, pa i ostali, trebalo dati svoje stručnjake iz oblasti povijesti, demografe, ekonomiste, pravnike, ljude koji se bave kulturom i da svi oni zajedno donesu odluku što je to najbolje da ovaj narod živi i da postoji suživot na ovom prostoru. Nema najboljeg rješenja za Hrvate, ima samo prihvatljivo rješenje za sva tri naroda. Ako dođe i na koji način će se to odigrati, ja ne mogu biti sigurna, ali mislim da će to biti rješenje za mnoga pitanja, kazala je dr Zelenika.
na 8:10
- ovo_malo_duse
#27999 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Gdjee nam je Hafis. Evo mu chamse da ostvari tisucljetni san spoja s maticom.
http://m.vijesti.ba/clanak/408444/hrvat ... na-trzistu
Sta rade ovi na tutonosackim smjerovima na sveucilistu?, sta nam je kolega Hafis radio sve ove godine?Sad ce opet one zene da kokodacu po Crojejsiji,u sta su ulagali tolike pare. Da proizvode tutonose za Svabiju a majcici kita.Hrvatska: Otvorena 132 radna mjesta, a ne javlja se niko: 'Doktora nema na tržištu
http://m.vijesti.ba/clanak/408444/hrvat ... na-trzistu
- mO k3
#28000 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ne postoji Hrvatsko pitanje u Bosni i Hercegovini . nego iskljucivo HDZ pitanje....tandmand wrote:"Ja i moja stranka smo za federalizaciju"
-Prema mom i mišljenju stranke koju zastupam, do federalizacije, do teritorijalnog i institucionalnog preustroja mora doći. Ovako je neodrživo, jer se smatramo ugroženim na prostorima na kojima živimo. Pitate je li nova etnička podjela? Znači, ako je nova, da određena već postoji i je. Na početku sam rekla da u RS praktično svu dominaciju ima srpski narod, znači već imamo jednu.
Ja i stranka koju zastupam smo za federalizaciju, za podjelu, za teritorijalni preustroj. Hoće li to biti tri entiteta, četiri ili više federalnih jedinica, ja nisam stručna za to. Mislim da bi sva tri naroda, pa i ostali, trebalo dati svoje stručnjake iz oblasti povijesti, demografe, ekonomiste, pravnike, ljude koji se bave kulturom i da svi oni zajedno donesu odluku što je to najbolje da ovaj narod živi i da postoji suživot na ovom prostoru. Nema najboljeg rješenja za Hrvate, ima samo prihvatljivo rješenje za sva tri naroda. Ako dođe i na koji način će se to odigrati, ja ne mogu biti sigurna, ali mislim da će to biti rješenje za mnoga pitanja, kazala je dr Zelenika.
na 8:10