Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

horkesh

#27301 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by horkesh »

Ova Kolinda dođe nešto kao Karamatić Čoviću, a i mijenjaju se povremeno, čak i iste termine koriste. Gluho i daleko bilo, još će neko pomisliti da su ista osoba :lol:
Lincoln-Burrows

#27302 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Lincoln-Burrows »

Kolinda wrote:
Lincoln-Burrows wrote:Kad Hrvate na forumu nazovu južni srbi ja to ne bendam previše
a i čisto sumnjam da se za to može u banoviće.
Ma ne mislim ni ja da bi netko trebao dobiti ban zbog toga ali svako malo možeš pročitati kako kukaju da ih kao Hafiz vrijeđa i prijete prijavama nekim, strah i nemoć su zajebana stvar. A južni Srbi je zanimljivo samo ovim par osoba sa stalnom adresom na klixu.mislim da nitko osim njih ne vidi poveznicu sa tim nebulozama.
Ja nikada nikog nisam prijavio niti mi pada na pamet to napraviti,
za nekoga prijaviti moraš biti pacijent i ovisnik o forumima.
Lincoln-Burrows

#27303 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

horkesh wrote:
Ima tema o Erdoganu, tamo slobodno prati sve s kokicama. Dotle, ne mora sve što se dešava u BiH imati izgovor u "Erdogan dolazi" :roll:
Imaš pravo nije trebalo ovdje o tome ali netko je već prije zatrovao temu s njim pa nek stoji.
zrakomlat

#27304 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by zrakomlat »

Kolinda wrote:
Lincoln-Burrows wrote:Kad Hrvate na forumu nazovu južni srbi ja to ne bendam previše
a i čisto sumnjam da se za to može u banoviće.
Ma ne mislim ni ja da bi netko trebao dobiti ban zbog toga ali svako malo možeš pročitati kako kukaju da ih kao Hafiz vrijeđa i prijete prijavama nekim, strah i nemoć su zajebana stvar. A južni Srbi je zanimljivo samo ovim par osoba sa stalnom adresom na klixu.mislim da nitko osim njih ne vidi poveznicu sa tim nebulozama.
:lol: :lol:

odvadi malo gospe ti
horkesh

#27305 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by horkesh »

Lincoln-Burrows wrote:
horkesh wrote:
Ima tema o Erdoganu, tamo slobodno prati sve s kokicama. Dotle, ne mora sve što se dešava u BiH imati izgovor u "Erdogan dolazi" :roll:
Imaš pravo nije trebalo ovdje o tome ali netko je već prije zatrovao temu s njim pa nek stoji.
U redu, neka stoji, ali meni je šizofreno i mahanje turskim zastavama, jednako kao i mahanje zastavama Hrvatske i Srbije. Nažalost, s te strane, bojim se da bh. Srbi i Hrvati stvarno ne bi trebali bilo šta da zamjeraju turkofilima.
zrakomlat

#27306 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by zrakomlat »

horkesh wrote:
Lincoln-Burrows wrote:
horkesh wrote:
U redu, neka stoji, ali meni je šizofreno i mahanje turskim zastavama, jednako kao i mahanje zastavama Hrvatske i Srbije. Nažalost, s te strane, bojim se da bh. Srbi i Hrvati stvarno ne bi trebali bilo šta da zamjeraju turkofilima.
isto mislim
Lincoln-Burrows

#27307 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

horkesh wrote:
Lincoln-Burrows wrote:
horkesh wrote:
Naravno, mislim da nitko ni ne zamjera, dapače to čak bude dodatni "adut" u predizbornim aktivnostima i Srbima i Hrvatima.
horkesh

#27308 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by horkesh »

Lincoln-Burrows wrote:
Naravno, mislim da nitko ni ne zamjera, dapače to čak bude dodatni "adut" u predizbornim aktivnostima i Srbima i Hrvatima.
Sigurno, ali čak i u Zetri će biti pokoja bh. zastava, za razliku od Drvara i Gruda :-D
Lincoln-Burrows

#27309 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

horkesh wrote:
Lincoln-Burrows wrote:
Sigurno, ali čak i u Zetri će biti pokoja bh. zastava, za razliku od Drvara i Gruda :-D
Misliš da joj je tamo mjesto?
horkesh

#27310 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by horkesh »

Lincoln-Burrows wrote:
horkesh wrote:
Lincoln-Burrows wrote:
Naravno, uostalom čak su je i na plakat stavili :D
mO k3

#27311 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Lincoln-Burrows wrote:
horkesh wrote:
Lincoln-Burrows wrote:
zašto nema mjesta za bih zastavu medju maturantima iz livna ono bi ??
BHCluster

#27312 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Lincoln-Burrows wrote:Nek mašu bolje i to nego da se drogiraju.
:thumbup:
armin071

#27313 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by armin071 »

mO k3 wrote: zašto nema mjesta za bih zastavu medju maturantima iz livna ono bi ??
A joj tebe pa to su prije svega hrvatski maturanti a BiH je ionako njihova 3 domovina pored Hrvatske i drzavetine herceg bosne. ko ce tri zastave tegliti....
mO k3

#27314 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

armin071 wrote:
mO k3 wrote: zašto nema mjesta za bih zastavu medju maturantima iz livna ono bi ??
A joj tebe pa to su prije svega hrvatski maturanti a BiH je ionako njihova 3 domovina pored Hrvatske i drzavetine herceg bosne. ko ce tri zastave tegliti....
Ne mere biti tako , ima samo jedna domovina .... meni je Bosna i Hercegovina .....
vatrogasac

#27315 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by vatrogasac »

Ko je zadužen iz Vijeća ministara da otpjeva sutra Osmanagu Erdoganu?

Lincoln-Burrows

#27316 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

mO k3 wrote:
Lincoln-Burrows wrote:
horkesh wrote: Sigurno, ali čak i u Zetri će biti pokoja bh. zastava, za razliku od Drvara i Gruda :-D
zašto nema mjesta za bih zastavu medju maturantima iz livna ono bi ??
Ne znaš o tome ništa ali glavno da se nešto napiše.
Mirza007

#27317 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

Kolinda wrote:Fenomen delegata na ovoj temi je jako zanimljiv, vrijeđaju, rugaju se, izmišljaju, trolaju, lažu...ali cijelo vrijeme kukaju i traže ban za Hafiza. Znači svjesni su svoje podređenosti istom tj.svjesni su da ih ubija i činjenicama i zajebancijom. I samo mole Boga da mu administrator da ban iako je neusporedivo blaži u pisanju od delegata koji traže ban. Južni Srbi nije uvreda a sjeverni Turci kao je :lol:
Pa daj i njemu onda da te nategne vec vise, nakon svih ostalih na ovom forumu. Nije valjda impotentan?
spreca

#27318 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Mirza007 wrote:
Kolinda wrote:Fenomen delegata na ovoj temi je jako zanimljiv, vrijeđaju, rugaju se, izmišljaju, trolaju, lažu...ali cijelo vrijeme kukaju i traže ban za Hafiza. Znači svjesni su svoje podređenosti istom tj.svjesni su da ih ubija i činjenicama i zajebancijom. I samo mole Boga da mu administrator da ban iako je neusporedivo blaži u pisanju od delegata koji traže ban. Južni Srbi nije uvreda a sjeverni Turci kao je :lol:
Pa daj i njemu onda da te nategne vec vise, nakon svih ostalih na ovom forumu. Nije valjda impotentan?
ko u onom vicu....ma mogu oni oboje dici noge....ali ko ce ih nategnuti :lol: :lol: ...to je glavni problem.....opet ce biti kmeketanja :lol:
mO k3

#27319 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

@lincoln pa onda mi objasni ???
Lincoln-Burrows

#27320 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Nisam čuo za slučaj da maturanti u Livnu nose zastave kao u Drvaru i zato i ne mogu ništa o tome napisati pametno.
mO k3

#27321 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Lincoln-Burrows wrote:Nisam čuo za slučaj da maturanti u Livnu nose zastave kao u Drvaru i zato i ne mogu ništa o tome napisati pametno.
Izvinjavam se , Drvaru !
Edin H.

#27322 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Edin H. »

mO k3 wrote:
Lincoln-Burrows wrote:Nisam čuo za slučaj da maturanti u Livnu nose zastave kao u Drvaru i zato i ne mogu ništa o tome napisati pametno.
Izvinjavam se , Drvaru !
Niko da im cestita na uspjesnoj maturi :oops:
mO k3

#27323 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Zašto uopste se moraju zastave vaditi , šta je svrha ???
mO k3

#27324 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Edin H. wrote:
mO k3 wrote:
Izvinjavam se , Drvaru !
Niko da im cestita na uspjesnoj maturi :oops:
Sretan im odlazak u Irsku , Njemačku :mrgreen:
bh.tornjak

#27325 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by bh.tornjak »

Policijski komesar Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona Ilija Lasić priveden je u prostorije Državne agencije za istrage i zaštite (SIPA) u Mostaru zbog neustavne odluke u petak da se zaustavi prolazak konvoja migranata na putu iz Sarajeva ka Izbjegličkom centru Salakovac.

Tu informaciju potvrdio je ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić za BHT1.

ka´ ce treci...???
Post Reply