Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- horkesh
#27301 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ova Kolinda dođe nešto kao Karamatić Čoviću, a i mijenjaju se povremeno, čak i iste termine koriste. Gluho i daleko bilo, još će neko pomisliti da su ista osoba 
- Lincoln-Burrows
#27302 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ja nikada nikog nisam prijavio niti mi pada na pamet to napraviti,Kolinda wrote:Ma ne mislim ni ja da bi netko trebao dobiti ban zbog toga ali svako malo možeš pročitati kako kukaju da ih kao Hafiz vrijeđa i prijete prijavama nekim, strah i nemoć su zajebana stvar. A južni Srbi je zanimljivo samo ovim par osoba sa stalnom adresom na klixu.mislim da nitko osim njih ne vidi poveznicu sa tim nebulozama.Lincoln-Burrows wrote:Kad Hrvate na forumu nazovu južni srbi ja to ne bendam previše
a i čisto sumnjam da se za to može u banoviće.
za nekoga prijaviti moraš biti pacijent i ovisnik o forumima.
- Lincoln-Burrows
#27303 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Imaš pravo nije trebalo ovdje o tome ali netko je već prije zatrovao temu s njim pa nek stoji.horkesh wrote:
Ima tema o Erdoganu, tamo slobodno prati sve s kokicama. Dotle, ne mora sve što se dešava u BiH imati izgovor u "Erdogan dolazi"![]()
-
zrakomlat
#27304 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kolinda wrote:Ma ne mislim ni ja da bi netko trebao dobiti ban zbog toga ali svako malo možeš pročitati kako kukaju da ih kao Hafiz vrijeđa i prijete prijavama nekim, strah i nemoć su zajebana stvar. A južni Srbi je zanimljivo samo ovim par osoba sa stalnom adresom na klixu.mislim da nitko osim njih ne vidi poveznicu sa tim nebulozama.Lincoln-Burrows wrote:Kad Hrvate na forumu nazovu južni srbi ja to ne bendam previše
a i čisto sumnjam da se za to može u banoviće.
odvadi malo gospe ti
- horkesh
#27305 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
U redu, neka stoji, ali meni je šizofreno i mahanje turskim zastavama, jednako kao i mahanje zastavama Hrvatske i Srbije. Nažalost, s te strane, bojim se da bh. Srbi i Hrvati stvarno ne bi trebali bilo šta da zamjeraju turkofilima.Lincoln-Burrows wrote:Imaš pravo nije trebalo ovdje o tome ali netko je već prije zatrovao temu s njim pa nek stoji.horkesh wrote:
Ima tema o Erdoganu, tamo slobodno prati sve s kokicama. Dotle, ne mora sve što se dešava u BiH imati izgovor u "Erdogan dolazi"![]()
-
zrakomlat
#27306 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
isto mislimhorkesh wrote:U redu, neka stoji, ali meni je šizofreno i mahanje turskim zastavama, jednako kao i mahanje zastavama Hrvatske i Srbije. Nažalost, s te strane, bojim se da bh. Srbi i Hrvati stvarno ne bi trebali bilo šta da zamjeraju turkofilima.Lincoln-Burrows wrote:Imaš pravo nije trebalo ovdje o tome ali netko je već prije zatrovao temu s njim pa nek stoji.horkesh wrote:
- Lincoln-Burrows
#27307 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Naravno, mislim da nitko ni ne zamjera, dapače to čak bude dodatni "adut" u predizbornim aktivnostima i Srbima i Hrvatima.horkesh wrote:U redu, neka stoji, ali meni je šizofreno i mahanje turskim zastavama, jednako kao i mahanje zastavama Hrvatske i Srbije. Nažalost, s te strane, bojim se da bh. Srbi i Hrvati stvarno ne bi trebali bilo šta da zamjeraju turkofilima.Lincoln-Burrows wrote:Imaš pravo nije trebalo ovdje o tome ali netko je već prije zatrovao temu s njim pa nek stoji.horkesh wrote:
- horkesh
#27308 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sigurno, ali čak i u Zetri će biti pokoja bh. zastava, za razliku od Drvara i GrudaLincoln-Burrows wrote:
Naravno, mislim da nitko ni ne zamjera, dapače to čak bude dodatni "adut" u predizbornim aktivnostima i Srbima i Hrvatima.
- Lincoln-Burrows
#27309 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Misliš da joj je tamo mjesto?horkesh wrote:Sigurno, ali čak i u Zetri će biti pokoja bh. zastava, za razliku od Drvara i GrudaLincoln-Burrows wrote:
Naravno, mislim da nitko ni ne zamjera, dapače to čak bude dodatni "adut" u predizbornim aktivnostima i Srbima i Hrvatima.
- horkesh
#27310 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Naravno, uostalom čak su je i na plakat staviliLincoln-Burrows wrote:Misliš da joj je tamo mjesto?horkesh wrote:Sigurno, ali čak i u Zetri će biti pokoja bh. zastava, za razliku od Drvara i GrudaLincoln-Burrows wrote:
- mO k3
#27311 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
zašto nema mjesta za bih zastavu medju maturantima iz livna ono bi ??Lincoln-Burrows wrote:Misliš da joj je tamo mjesto?horkesh wrote:Sigurno, ali čak i u Zetri će biti pokoja bh. zastava, za razliku od Drvara i GrudaLincoln-Burrows wrote:
- BHCluster
#27312 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Lincoln-Burrows wrote:Nek mašu bolje i to nego da se drogiraju.
- armin071
#27313 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A joj tebe pa to su prije svega hrvatski maturanti a BiH je ionako njihova 3 domovina pored Hrvatske i drzavetine herceg bosne. ko ce tri zastave tegliti....mO k3 wrote: zašto nema mjesta za bih zastavu medju maturantima iz livna ono bi ??
- mO k3
#27314 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne mere biti tako , ima samo jedna domovina .... meni je Bosna i Hercegovina .....armin071 wrote:A joj tebe pa to su prije svega hrvatski maturanti a BiH je ionako njihova 3 domovina pored Hrvatske i drzavetine herceg bosne. ko ce tri zastave tegliti....mO k3 wrote: zašto nema mjesta za bih zastavu medju maturantima iz livna ono bi ??
- vatrogasac
#27315 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ko je zadužen iz Vijeća ministara da otpjeva sutra Osmanagu Erdoganu?
- Lincoln-Burrows
#27316 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne znaš o tome ništa ali glavno da se nešto napiše.mO k3 wrote:zašto nema mjesta za bih zastavu medju maturantima iz livna ono bi ??Lincoln-Burrows wrote:Misliš da joj je tamo mjesto?horkesh wrote: Sigurno, ali čak i u Zetri će biti pokoja bh. zastava, za razliku od Drvara i Gruda
-
Mirza007
#27317 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa daj i njemu onda da te nategne vec vise, nakon svih ostalih na ovom forumu. Nije valjda impotentan?Kolinda wrote:Fenomen delegata na ovoj temi je jako zanimljiv, vrijeđaju, rugaju se, izmišljaju, trolaju, lažu...ali cijelo vrijeme kukaju i traže ban za Hafiza. Znači svjesni su svoje podređenosti istom tj.svjesni su da ih ubija i činjenicama i zajebancijom. I samo mole Boga da mu administrator da ban iako je neusporedivo blaži u pisanju od delegata koji traže ban. Južni Srbi nije uvreda a sjeverni Turci kao je
- spreca
#27318 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ko u onom vicu....ma mogu oni oboje dici noge....ali ko ce ih nategnutiMirza007 wrote:Pa daj i njemu onda da te nategne vec vise, nakon svih ostalih na ovom forumu. Nije valjda impotentan?Kolinda wrote:Fenomen delegata na ovoj temi je jako zanimljiv, vrijeđaju, rugaju se, izmišljaju, trolaju, lažu...ali cijelo vrijeme kukaju i traže ban za Hafiza. Znači svjesni su svoje podređenosti istom tj.svjesni su da ih ubija i činjenicama i zajebancijom. I samo mole Boga da mu administrator da ban iako je neusporedivo blaži u pisanju od delegata koji traže ban. Južni Srbi nije uvreda a sjeverni Turci kao je
- mO k3
#27319 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
@lincoln pa onda mi objasni ???
- Lincoln-Burrows
#27320 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nisam čuo za slučaj da maturanti u Livnu nose zastave kao u Drvaru i zato i ne mogu ništa o tome napisati pametno.
- mO k3
#27321 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Izvinjavam se , Drvaru !Lincoln-Burrows wrote:Nisam čuo za slučaj da maturanti u Livnu nose zastave kao u Drvaru i zato i ne mogu ništa o tome napisati pametno.
- Edin H.
#27322 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Niko da im cestita na uspjesnoj maturimO k3 wrote:Izvinjavam se , Drvaru !Lincoln-Burrows wrote:Nisam čuo za slučaj da maturanti u Livnu nose zastave kao u Drvaru i zato i ne mogu ništa o tome napisati pametno.
- mO k3
#27323 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zašto uopste se moraju zastave vaditi , šta je svrha ???
- mO k3
#27324 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sretan im odlazak u Irsku , NjemačkuEdin H. wrote:Niko da im cestita na uspjesnoj maturimO k3 wrote:Izvinjavam se , Drvaru !Lincoln-Burrows wrote:Nisam čuo za slučaj da maturanti u Livnu nose zastave kao u Drvaru i zato i ne mogu ništa o tome napisati pametno.
- bh.tornjak
#27325 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Policijski komesar Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona Ilija Lasić priveden je u prostorije Državne agencije za istrage i zaštite (SIPA) u Mostaru zbog neustavne odluke u petak da se zaustavi prolazak konvoja migranata na putu iz Sarajeva ka Izbjegličkom centru Salakovac.
Tu informaciju potvrdio je ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić za BHT1.
ka´ ce treci...???
Tu informaciju potvrdio je ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić za BHT1.
ka´ ce treci...???