asker wrote:Mi smo oskrnavili, devastirali groblje, svastike i U saramo po njemu, al' ne kontate, to je lokalna prica. Inace nam je partizansko simbol grada, skoro kao stari most, kojeg smo isto tako srusili, ali ne kontate, to je lokalna prica. Ovi sto renoviraju su seljacine, mi sto rusimo, skrnavimo i devastiramo smo kulturna raja. Ne kontate, niste iz Mostara.
Seljacici iz mejtefa, samo hodze slusate!!!
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
glockov kolac
#26526 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
Hafis
#26527 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Čuj imaš katolika prijatelja hejbet. Massalah. A kakav si reci mi s protestantima? Ne mislim na one što stalno nešto protestiraju, već baš na evangeliste.glockov kolac wrote:[
Te šeljačke fore u stilu Rajka Vasića ostavi za poskok. NIje ni čudo što vas zovu južnim Srbima. A svoju multietničnost ne moram tebi dokazivati. Imam više katolika prijatelja nego što si ti Bošnjaka vidio, nakon 1993.
Fadil zvani antiantifašista.Nego, Fadil se provalio, a gradonačelnik "stolnog grada" je ok jer smatra da je proslava Dana pobjede nad fašizmom provokacija... Hafis logika Level: Pro Retard
A ja nešto kontam da nisi ti onaj Emir Suljagić. Mada me zbunjuje to što Emir, koliko znam nema katolika prijatelja.Nešto kontam, ovaj Hafis je grant Rajko Vasić
-
glockov kolac
#26528 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nisam ni ocekivao pametniji odgovor od tebe 
- Point.
#26529 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Šta se bolan nervirate, pa niste iz Mostara, ne kontate lokalne priče. Bijeločarapaš objasnio. Srušiti Stari Most, ne kontate, to je lokalna priča. Devastiraš groblje, šaraš svastike, ma ljudi ne kontate bola, niste iz Mostara. Otvoriš Dretelj, ma opet ne kontate, to je lokalna priča pajde moje, niste vi iz Mostara, vidi se.
- spreca
#26530 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kod njih imaju pravo glasa i glasaju i oni sto su umli 1818gmO k3 wrote:Hoće li biti izbori ove godine u Mostaru ?? Ako budu poklopicemo ih samo takodosta ih je iz Mostara otišlo
- Alfons Kauders
#26531 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bitno je da je legitimanspreca wrote:Kod njih imaju pravo glasa i glasaju i oni sto su umli 1818gmO k3 wrote:Hoće li biti izbori ove godine u Mostaru ?? Ako budu poklopicemo ih samo takodosta ih je iz Mostara otišlo
A to da li je ziv ili mrtav je relativno
- spreca
#26532 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Legitimni je sve objasnio Merkelici....olizo joj kundurice i onako sheretski mahno repicemAlfons Kauders wrote:Bitno je da je legitimanspreca wrote:Kod njih imaju pravo glasa i glasaju i oni sto su umli 1818gmO k3 wrote:Hoće li biti izbori ove godine u Mostaru ?? Ako budu poklopicemo ih samo takodosta ih je iz Mostara otišlo
A to da li je ziv ili mrtav je relativno
-
hizo ramidovic
#26533 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Е, моји муслићи, никад у Мостару, вишевековном хрватскоме столном граду, нећете увести калифат као што намеравате.
Хрватима и Србима у овој тзв. беиха је доста турског зулума којег трпе већ више од 600 година.
Хрватима и Србима у овој тзв. беиха је доста турског зулума којег трпе већ више од 600 година.
-
Hafis
#26534 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
viste hrvati iz hercegovine naj viši antifašisti viste zabili nož u leda bošnijacima kojisu vas toliko vjerovali paste ubili najvišega patrijotu blaževiča generala kojije bijo za cjelovitu bosnu viste najviši teroristi na svijetu grom vas spalijo a točete i akobogda i dočekati
- video
#26535 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ovi izgleda prelaze bozin rubikon
https://www.klix.ba/vijesti/bih/clan-ci ... /180510020
Do posljednjeg juznog srbina - naprijeeeed
https://www.klix.ba/vijesti/bih/clan-ci ... /180510020
Do posljednjeg juznog srbina - naprijeeeed
-
Hafis
#26536 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Znaci li to da Edim Fejzic vise nece moci glumiti Hrvata u Domu naroda. Valjda nije dovoljno legitiman po juznosrpskim standardima.
Koji antifasizam...htjedoh reci antiantifasizam.
- BHCluster
- mO k3
#26538 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
raditi sovj posaoBHCluster wrote:
- SaraFina
#26539 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Iiiiii što reče Merkelica? 
-
Hafis
#26540 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kaže Angela: Hajd' Bakire, otiđi malo u tu Zetru kad si već studentima obećao, ali nemoj se inače puno družiti s onim arkadašem. Imaš ti svoju raju.SaraFina wrote:Iiiiii što reče Merkelica?
Last edited by Hafis on 10/05/2018 11:58, edited 1 time in total.
- video
#26541 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma pusti ti tog gorazdaka, veGo ovaj nema sanse da ce imati priliku a ima certifikat da je katolikHafis wrote:Znaci li to da Edim Fejzic vise nece moci glumiti Hrvata u Domu naroda. Valjda nije dovoljno legitiman po juznosrpskim standardima.

-
hizo ramidovic
#26542 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ево, човек лепо објаснио.BHCluster wrote:
Паметном доста...
-
Hafis
#26543 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Izgleda nisi gledao meč do kraja. Ima i ta opcija, da se i Komšić i Puljić mogu delegirati u Dom naroda.video wrote:Ma pusti ti tog gorazdaka, veGo ovaj nema sanse da ce imati priliku a ima certifikat da je katolikHafis wrote:Znaci li to da Edim Fejzic vise nece moci glumiti Hrvata u Domu naroda. Valjda nije dovoljno legitiman po juznosrpskim standardima.
Doduše, Puljić nije Cerić pa da se okušava na izborima. Kardinal je to čovječe. Kardinal.
A Komši isti vrag, samo da kapa guzovača.
- video
#26544 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ni je ne biH da sam Kardinal, sto jes, jesHafis wrote:Izgleda nisi gledao meč do kraja. Ima i ta opcija, da se i Komšić i Puljić mogu delegirati u Dom naroda.video wrote:Ma pusti ti tog gorazdaka, veGo ovaj nema sanse da ce imati priliku a ima certifikat da je katolikHafis wrote:Znaci li to da Edim Fejzic vise nece moci glumiti Hrvata u Domu naroda. Valjda nije dovoljno legitiman po juznosrpskim standardima.
Doduše, Puljić nije Cerić pa da se okušava na izborima. Kardinal je to čovječe. Kardinal.
-
Hafis
#26545 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa eto, vidiš i sam.
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#26546 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nisi lud da pravis kardinalne greske
A sto se Zeljka tice... Nije valjda da drugima nije stalo do guzovace?
A sto se Zeljka tice... Nije valjda da drugima nije stalo do guzovace?
-
Hafis
#26547 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Svi su nekada negdje radili, osim našeg Želje.
Bilo bi nehumano nakon toliko godina čovjeka gurnuti negdje gdje postoji radno vrijeme, radno mjesto, nekakvi šefovi ili direktori, i još da mu netko nešto odredi što će raditi ili ne dao bog naredi.
To bi bilo isto kao da domaćeg ugojenog vola pustiš u afričku savanu na preživljavanje.
Bilo bi nehumano nakon toliko godina čovjeka gurnuti negdje gdje postoji radno vrijeme, radno mjesto, nekakvi šefovi ili direktori, i još da mu netko nešto odredi što će raditi ili ne dao bog naredi.
To bi bilo isto kao da domaćeg ugojenog vola pustiš u afričku savanu na preživljavanje.
- Alfons Kauders
#26548 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Falatar, a Zeljko savjetnik.Hafis wrote:Svi su nekada negdje radili, osim našeg Želje.
1800km mjesecno. Drzati ga na stolnom vinu. Zovi kuma za blatinu.
-
vernes81
#26549 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Da makar zna konvoje pljackat, nego jadnik ni to nezna fkt. nesposoban lik.Hafis wrote:Svi su nekada negdje radili, osim našeg Želje.
-
Hafis
#26550 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jebat ga. Možda je otkidao u ratu od porcija u garnizonskoj kuhinji, sipao vodu u mlijeko i oni ostali sistemi.vernes81 wrote:Da makar zna konvoje pljackat, nego jadnik ni to nezna fkt. nesposoban lik.Hafis wrote:Svi su nekada negdje radili, osim našeg Želje.
Tko mu je kriv što nije pušku nosao k'o sav pošten svijet.