razuman_covjek wrote:Hafis wrote:
Očito nisi čuo za cinizam....podjebavanje.
Pa hvala bogu da bi se 90% Bošnjaka ispalilo odavde da imaju valjane papire. Znam kako je ovdje. Ostali bi samo državni uhljebi i ono nekoliko tajkuna.
Ali i onako redovi pred ambasadama postaju sve duži.
Aha, nisam skontao da me podjebavas. Dobar fazon, svaka cast
Naravno da bi svi otisli odavde pa i Bosnjaci samo je to veci problem u slucaju Hrvata. Ono sto je zanimljivo je da je politika HDZ-a dovela do takvog stanja. Znaci, Hrvatima nikako ne odgovara iseljavanje pa HDZ napravi situaciju da se samo Hrvati mogu iseljavati. A govore da su Bosanci glupi, treba dodati tu i Hercegovce

Da se odmah razumijemo: Ćović je svojom politikom koju provodi uz pomoć HDZ-a, a posebno kadrovskom horizontalnom vrteškom definitivno najveći demografski grobar Hrvata u Hercegovini. Normalan političar, a posebno u njegovom slučaju (nekakav nacionalni lider) bi 80% svog vremena i svih političkih aktivnosti usmjerio na taj problem, i ne bi bilo političkog istupa u kojem se ne bi spomenuo taj problem i poduzete konkretne napore da se to, ako se već ne može zaustaviti, barem uspori.
Na takva pitanja upućena od strane novinara, odgovara kratko: pa idu i drugi, samo je fokus na Hrvatima. I kraj priče, i idemo o izbornom zakonu bla bla bla.
E sad gdje sam ja tu (ne mislim ja osobno, već moj stav)
Mislim da mu bošnjačka politika ide na ruku i da se iza 'ove 'brige'' o građanima i zalaganja za građansku državu, nevješto prikriva velikobošnjački projekt ovladavanja federacijom. To ljudi ovdje vide i jedino ga to drži na vlasti. Bez njega bi HDZ bio skupina polupismenih lopova, bolje rečeno kokošara.
Jas sam mišljenja da se Ćović ne može izbijati Komšićem, tj. uplitanjem Bošnjaka i njihovog trojanca u unutarhrvatski problem. Na taj način se samo pogoršava situacija, a njemu i njemu sličnim to svakako ide u prilog. Jednostavno radi se o vrzinom kolu, a ljudi to ne vide.
I na koncu, ja ovdje ispadam kao neki fašista, islamofob, UZP-ovac, kurac-palac. A samo govorim kako jeste.