Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
seln

#2501 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

spreca wrote:
Kolinda wrote:Evo nešto razbijam glavu koja sve mjesta-općine bi ušle u sastav trećeg ili četvrtog kako se uzme . Znači Drvar,Grahovo,Glamoč ,Livno ,Tomislavgrad, Kupres, Posušje,Široki Brijeg ,Grude, Ljubuški, Čitluk, Čapljina, Mostar, Ravno,Neum, Uskoplje,Rama,Novi Travnik, Vitez, Busovača, Kiseljak,Jajce , Usora,Žepče,Vareš, Kreševo, Orašje, Domaljevac, Odžak, Živinice, Derventa....Jebem ti pa nije ovo ni loše kad se sagleda . Multinacionalni entitet sa većinskim hrvatskim stanovništvom, ekonomski potencijal vidljiv ,turizam s velikom mogućnosti napretka,imamo more,planine, Posavinu,brda i doline ,šume kamen , Mediteran, kad ovo sagledam srce mi puca ako se bude trebalo čekati dulje od 1-2 godine do kraja pregovora.
U Zivinicama zivi toliko hrvata da ih mozes sve u 5 Transturistovih autobusa potrpati :lol: :lol: :lol: :lol:...vidis one dvije rakete tamo...nebih savjetovo da cackas .....a pogotovu Zivinicke ose :lol: :lol:
Image
On bi nesto objasnjavao Zivinicanima :lol:
Moze, ali pripremi tabut... odmah bi bilo "idji, jebem ti..."
seln

#2502 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Kolinda wrote:
512MB wrote:
Kolinda wrote: Svaka čast ,ko zna njemu dva ,ja ne idem na more više pun mi ga kur...Svih ovih godina i Hvara i Brača i Raba i Korčule ma sad samo hvatam hladovinu po Hercegovini.
I to je donekle fino :D

Inace djaba vam ovo, nemore to proci ni u ludilu, a i strane sudije ostajj gdje jesu. Da niste zajebali mozda bi dobili kanal, al ovako njet, sad ce se samo natjecat ko ce prvi u redaljki bit. Dodik vam neutraliziran, na vjetrometini ste a bura e tek krenut
A i ti nisi obavješten da su strani sudci glasali za apelaciju Bože Ljubića,i oni kurve plaćeničke okrenuli ploču i stali na stranu suprotno od ćaršije...
To kao onaj clanak iz "nezavisnih" o rastu privrede u RS. :lol:
seln

#2503 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Kolinda wrote:
seln wrote:
Kolinda wrote: Malo ne mislim iz ljubavi, šoldi će presuditi je će treći po standardu odskakati drastično kad sa sise uklonimo Sa, BPK, rudnike, željezare...i ne budemo više plaćali promašene sisače proračuna a budemo ulagali u Violetu, Feal i sl.
Ko placa? Idi, fukaro... da vam nije sverca i gospe, jos bi bilo kao u "Prosjaci i sinovi".
A najbolja firma vam je doslovno za obrisati dupe.
Jeli ti sad lakše kad si me uvrijedio,odoh u kut suze roniti
... :zzzz:
Da bi nekog uvrijedio, taj "neko" mora imati minimum obraza.
mO k3

#2504 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

@ Kolinda jednom za sva vremena shvatite da trećeg ili neke izborne jedinice nikada neće biti ....
Kolinda

#2505 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Nego tko zavrnu uši Bakiru pa odustajemo od apelacije o imenu RS-a ,vođa a ovako lako kapitulira spram Mileta za ne povjerovati :skoljka:
mO k3

#2506 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Kolinda wrote:Nego tko zavrnu uši Bakiru pa odustajemo od apelacije o imenu RS-a ,vođa a ovako lako kapitulira spram Mileta za ne povjerovati :skoljka:
Sabur ne može sve odjednom :mrgreen:
Kolinda

#2507 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

mO k3 wrote:@ Kolinda jednom za sva vremena shvatite da trećeg ili neke izborne jedinice nikada neće biti ....
Ako je tako onda zajedno sa susjedima Bošnjacima i Srbima iz Hercegovine uvodimo granice na Ivanu ,Tjentištu i Kupreškim vratima i nema iz smoga na sunce bez uplate 1/3 mjesečnog primanja ...
Kolinda

#2508 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

mO k3 wrote:
Kolinda wrote:Nego tko zavrnu uši Bakiru pa odustajemo od apelacije o imenu RS-a ,vođa a ovako lako kapitulira spram Mileta za ne povjerovati :skoljka:
Sabur ne može sve odjednom :mrgreen:
Neka malo dok se forumaši ispraše odustati će on od tvrdog stava i prema trećem ,sigurno čita što pišete pa ne bi čovjek solio po ranama...
mO k3

#2509 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Kolinda wrote:
mO k3 wrote:@ Kolinda jednom za sva vremena shvatite da trećeg ili neke izborne jedinice nikada neće biti ....
Ako je tako onda zajedno sa susjedima Bošnjacima i Srbima iz Hercegovine uvodimo granice na Ivanu ,Tjentištu i Kupreškim vratima i nema iz smoga na sunce bez uplate 1/3 mjesečnog primanja ...
Bujrum imate moju punu podršku :mrgreen:
Kako vam ne dosadi jedna te ista priča izgodine u godinu okrećem ?? :mrgreen:
tandmand

#2510 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tandmand »

Kolinda wrote:Evo nešto razbijam glavu koja sve mjesta-općine bi ušle u sastav trećeg ili četvrtog kako se uzme . Znači Drvar,Grahovo,Glamoč ,Livno ,Tomislavgrad, Kupres, Posušje,Široki Brijeg ,Grude, Ljubuški, Čitluk, Čapljina, Mostar, Ravno,Neum, Uskoplje,Rama,Novi Travnik, Vitez, Busovača, Kiseljak,Jajce , Usora,Žepče,Vareš, Kreševo, Orašje, Domaljevac, Odžak, Živinice, Derventa....Jebem ti pa nije ovo ni loše kad se sagleda . Multinacionalni entitet sa većinskim hrvatskim stanovništvom, ekonomski potencijal vidljiv ,turizam s velikom mogućnosti napretka,imamo more,planine, Posavinu,brda i doline ,šume kamen , Mediteran, kad ovo sagledam srce mi puca ako se bude trebalo čekati dulje od 1-2 godine do kraja pregovora.
Zaboravio si od Bože Ljubića mnogo spominjani Distrikt Sarajevo ili ste to odlučili dati Bošnjacima ... :nevjerujem:
Grean

#2511 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Grean »

Vi ste mi veci levati kad hranite trola.
Alfons Kauders

#2512 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

I opet su djeci dali flomastere

Živinice :lol:
arzuhal

#2513 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by arzuhal »

SkyLimit wrote:
:mrgreen:
Image
muha_sa

#2514 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by muha_sa »

jest me od jutros krenulo :-)

gdje god kliknem zajebem se :lol: :lol:

lijepa kafana :-D
Alfons Kauders

#2515 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

muha_sa wrote:jest me od jutros krenulo :-)

gdje god kliknem zajebem se :lol: :lol:

lijepa kafana :-D
Ja evo vec 30 minuta ne mogu pocet radit od smijeha, samo citam gluposti... dzabe poranio
muha_sa

#2516 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by muha_sa »

pa do kad više majka mu stara :lol: :lol:
Alfons Kauders

#2517 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

muha_sa wrote:pa do kad više majka mu stara :lol: :lol:
Mislim da je ovo srpskohrvatsko trollanje zapravo oblik specijalnog rata...

Da nam sjebu produktivnost dok se smijemo :)
GeeTnT

#2518 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by GeeTnT »

Alfons Kauders wrote:I opet su djeci dali flomastere

Po novom se zovu LiveNice...stolni grad.
arzuhal

#2519 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by arzuhal »

Svi pripadnici neke nacije, naroda, etnije, kluba navijača i sl. se mogu, uvjetno rečeno, podijeliti na dvije skupine: na one politički koliko-toliko svjesne i racionalne i one politički nerazumne i nesvjesne. Uzmimo, naprimjer, bh. Hrvate koje predvodi, prije svega, politika i politička filozofija HDZ-a BiH, ali i ostalih HDZ-ovih satelita okupljenih pod HDZ-ovm kišobranom poznatijim kao "Hrvatski narodni sabor"...

Oni politički svjesni kod bh. hrvata govore: Ljudi, jel vi znate da mi, prema Dejtonu, ne možemo ni milimetra teritorije dobiti za svoj "treći entitet" od RS-a, ako to Srbi - ne žele? Ni za 200 godina. I ne možemo u FBiH promijeniti najveći broj stvari ukoliko to Bošnjaci - ne žele. Na to smo sami pristali. I nemojte da radimo ono zbog čega smo se najviše rugali Bošnjacima: kmečati Americi i EU da natjeraju ostale u BiH da se s nama igraju onako kako mi to želimo...Možemo samo zaprđivat...

Oni politički nesvjesni ne slušaju te pesimiste, nego se klebere, pričaju nebuloze i trzaju se u erotičnim maštarijama...
Alfons Kauders

#2520 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

GeeTnT wrote:
Alfons Kauders wrote:I opet su djeci dali flomastere

Po novom se zovu LiveNice...stolni grad.
Ne znaju ni izgovorit Živinice... stolne... a sto haman radjen u Konjuhu :)
"pa u pregovorima odustajemo od Živinice"
Stvarno su mi ovi juzni Srbi postali shega. :)
arzuhal

#2521 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by arzuhal »

Čuo sam da će HDZ ponuditi trampu kako bi braća Bošnjaci pristali na "pravedniju i unčikovitiju reorganizaciju BiH": oni bi dali Srbima i RS-u Drvar, a RS bi dao FBiH - Srebrenicu...Al' ne vjerujem u svaku kafansku koju čujem... :mrgreen:

Al' kako nacionalističko-šovinističko-darvinistički um razmišlja oštro: razdvoji djecu u školama, razdvoji glasače na biračkim mjestima, razdvoji i vrati opštine tamo gdje pripadaju, sve lijepo očisti, svakom naštimaj trakicu odgovarajuće boje na nadlaktici, i uspjet ćemo u opstanku...

Pu, govna...
GeeTnT

#2522 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by GeeTnT »

arzuhal wrote:Čuo sam da će HDZ ponuditi trampu kako bi braća Bošnjaci pristali na "pravedniju i unčikovitiju reorganizaciju BiH": oni bi dali Srbima i RS-u Drvar, a RS bi dao FBiH - Srebrenicu...Al' ne vjerujem u svaku kafansku koju čujem... :mrgreen:

Al' kako nacionalističko-šovinističko-darvinistički um razmišlja oštro: razdvoji djecu u školama, razdvoji glasače na biračkim mjestima, razdvoji i vrati opštine tamo gdje pripadaju, sve lijepo očisti, svakom naštimaj trakicu odgovarajuće boje na nadlaktici, i uspjet ćemo u opstanku...

Pu, govna...
Image
arzuhal

#2523 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by arzuhal »

- Smatram da je izvještaj bio vrlo jasan, vrlo hrabar, a znamo koji su problemi u BiH, od sigurnosnih izazova i političkih problema, te velikog utjecaja vanjskih faktora. Ja želim naglasiti jednakopravnost svih triju naroda, sa posebnim naglaskom na hrvatski narod koji u ovom trenutku ne uživa sva prava koja su mu garantovana Dejtinskim sporazumom. Ne smijemo se zavaravati i zanemariti zapadni Balkan – poručila je Šuica.

Čovjek bi pomislio da je Hrvatska locirana negdje između Norveške i Finske...
Hafis

#2524 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Svaka joj je k'o iz musafa.
Post Reply