Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
decembar2017

#19751 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by decembar2017 »

Hafis wrote:
Škobo Habu wrote:
Hafis wrote: Odabirom tema i gostiju. Manje više ista priča neprekidno.
Kad ja ono vidjeh Milovića sa onom Čevrom kako mlate praznu slamu na TV1? :?
Nemam pojma o kome pričaš...vakljda ovi naši lokalni delegati.
TV1 je Safina televizija, koju povremeno posuđuje SDA-u. Obična jeftina huškačka TV, koju sam u čitavom životu gledao nekih 15 minuta.
Znaci vidio nekoliko tema i gostiju i da se uvjerio da je ista prica neprekidno ..i sve to u 15 minuta koliko tvrdis da si gledao :lol:
mO k3

#19752 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

sportman1 wrote:
koji je analiticar koga ti citas i gledas i vrijedan pomena?
Pa vidi Tudjaman nije bio analaitcar nego predsjednik , ali hafiz je za njega cuo tek nakon 10 godina njegove smrti tako da taj nije releventan
Hafis

#19753 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Škobo Habu wrote:
Hafis wrote: Nemam pojma o kome pričaš...vakljda ovi naši lokalni delegati.
TV1 je Safina televizija, koju povremeno posuđuje SDA-u. Obična jeftina huškačka TV, koju sam u čitavom životu gledao nekih 15 minuta.
Sjo, jarane, ti vazda u kontradikciji sa samim sobom. :lol: :lol:

Veliš vode anti-hrvatsku kampanju, a gled'o je petn'est minuta u životu.

Mnim da je to ipak zbog Safe. Da mu televizija samo reklame pušta - i to bi se svelo na anti-hrvatstvo.
Pa i sasvim dosta. Čovječe kada ovlaš pogledaš tko su najčešći gosti, gdje se stavlja aspekt priče, kakva pitanja voditelji postavljaju, ne treba ti puno.
Jednostavno, isuviše ofirno za gledati. Još malo i imamo novu emisiju ''60'' minuta. A i ono preseravanje i huškanje je bezbroj budala gledalo i navodilo kao argument.
video

#19754 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by video »

sportman1 wrote:
Hafis wrote:Ne bih ga pročitao ni za karton vinjaka.
Uglavnom, što je izanalizirao vrijedno pomena?

Ja glupa ti pitanja :shock:

Pa zna se, najGlavniji :D je onaj sto je sa onim drugim svecano "otvorio" bistu Brus li-a u parku pa se onda uFatio noge :run: u captol i ozGor :D mudrosere stO i kako treba u starijoj matici od te u kojoj pametuje :izet:

Mada ni onaj kontraKOS-ovac, velikohrvat lucic nije za odbaciT
Hafis

#19755 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

I bolan kakav Safa. ha ha ha Safa i bošnjaštvo i antihrvatstvo.
Da je bogdo svak životne filozofije k'o Safa. Use, na se i poda se. Daljih interesa čovjek jednostavno nema
Škobo Habu

#19756 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Škobo Habu »

Hafis wrote: Pa i sasvim dosta. Čovječe kada ovlaš pogledaš tko su najčešći gosti, gdje se stavlja aspekt priče, kakva pitanja voditelji postavljaju, ne treba ti puno.
Jednostavno, isuviše ofirno za gledati. Još malo i imamo novu emisiju ''60'' minuta. A i ono preseravanje i huškanje je bezbroj budala gledalo i navodilo kao argument.
Jah, eto još samo da rezimiramo kako su Dežulović, Ivančić i pokojni Lucić bili splitski orjunaši.

Zatvaraj temu!
Hafis

#19757 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

video wrote:
sportman1 wrote:
Hafis wrote:Ne bih ga pročitao ni za karton vinjaka.
Uglavnom, što je izanalizirao vrijedno pomena?

Ja glupa ti pitanja :shock:

Pa zna se, najGlavniji :D je onaj sto je sa onim drugim svecano "otvorio" bistu Brus li-a u parku pa se onda uFatio noge :run: u captol i ozGor :D mudrosere stO i kako treba u starijoj matici od te u kojoj pametuje :izet:

Mada ni onaj kontraKOS-ovac, velikohrvat lucic nije za odbaciT
Šta ti bi iznenada? Jesi li dobro, ozbiljno.
Škobo Habu

#19758 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Škobo Habu »

Hafis wrote:I bolan kakav Safa. ha ha ha Safa i bošnjaštvo i antihrvatstvo.
Da je bogdo svak životne filozofije k'o Safa. Use, na se i poda se. Daljih interesa čovjek jednostavno nema
E, sad mi tek ništa jasno.
decembar2017

#19759 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by decembar2017 »

mO k3 wrote:
sportman1 wrote:
Pa vidi Tudjaman nije bio analaitcar nego predsjednik , ali hafiz je za njega cuo tek nakon 10 godina njegove smrti tako da taj nije releventan
A ne mozes ni ocekivati toliko od njega, ne moze on sve, treba za 15 min upratiti nekoliko tema i gostiju , a prije je bio zauzet citanjem Islamske Deklaracije prije nego sto je vecina ikada cula za Aliju, pa su se humanitarni konvoji trebali pljackati, Kosnik po Mostaru napadati, kupiti diploma u Vitezu dok je cekao pivu na stanici, nije se imalo vremena da uprati ko je Tudjman.
mO k3

#19760 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

decembar2017 wrote:
mO k3 wrote:
sportman1 wrote:
A ne mozes ni ocekivati toliko od njega, ne moze on sve, treba za 15 min upratiti nekoliko tema i gostiju , a prije je bio zauzet citanjem Islamske Deklaracije prije nego sto je vecina ikada cula za Aliju, pa su se humanitarni konvoji trebali pljackati, Kosnik po Mostaru napadati, kupiti diploma u Vitezu dok je cekao pivu na stanici, nije se imalo vremena da uprati ko je Tudjman.
ZA ID je cuo kada alija jos nije bio ni poznat u politickom zivotu :mrgreen:
Hafis

#19761 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Škobo Habu wrote:
Hafis wrote: Pa i sasvim dosta. Čovječe kada ovlaš pogledaš tko su najčešći gosti, gdje se stavlja aspekt priče, kakva pitanja voditelji postavljaju, ne treba ti puno.
Jah, eto još samo da rezimiramo kako su Dežulović, Ivančić i pokojni Lucić bili splitski orjunaši.

Zatvaraj temu!
Respekt prema ranoj karijeri i Ferralu u vrijeme tuđmanštine. Najjače novine svih vremena na ovom jezičkom području.
A poslije toga....malo su se pogubili...dosta se toga izdešavalo i nisu se baš najbolje uklopili.
I onda su nastali raznorazni nepotrebni izleti...posebno Dežulović....tako da su ipak postali novinarske prostitutke. Za što ipak imam opravdanja jer nisu zaokružili životnu financijsku konstrukciju i onda je čovjek primoran i na ono što možda ne bi radio da nije kako jeste.
video

#19762 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by video »

Afisaga, ma zagledao se u tu tvoje pivo pa me malo ufatilo :D i komentarisem :D jel ja ovo sa Burinom konverzacije vodim :D
Škobo Habu

#19763 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Škobo Habu »

Hafis wrote:
Škobo Habu wrote:

Zatvaraj temu!
Respekt prema ranoj karijeri i Ferralu u vrijeme tuđmanštine. Najjače novine svih vremena na ovom jezičkom području.
A poslije toga....malo su se pogubili...dosta se toga izdešavalo i nisu se baš najbolje uklopili.
I onda su nastali raznorazni nepotrebni izleti...posebno Dežulović....tako da su ipak postali novinarske prostitutke. Za što ipak imam opravdanja jer nisu zaokružili životnu financijsku konstrukciju i onda je čovjek primoran i na ono što možda ne bi radio da nije kako jeste.
Ovo je, bar što se mene tiče, ulog koji im se da oprostiti bilo šta poslije.

I najmanje je tu Lucić imao izleta. Ako ih je uopšte imao.
Hafis

#19764 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Škobo Habu wrote:
Hafis wrote:I bolan kakav Safa. ha ha ha Safa i bošnjaštvo i antihrvatstvo.
E, sad mi tek ništa jasno.
Jebat ga. Trenutno se Safa trudi vratiti u politiku, i današnja politika TV1 (koja je ne zaboravimo u jednom razdoblju čak smatrana prohadezeovskom) je takva kakva je i ostala većinska politika bošnjačkih medija - izrazito antihrvatska (da sad ne spominjemo more gluposti koje se svakodnevno rafalaju sa svih strana - od izmišljanja kojekakvih incidenata pa sve do iskrivljavanja izjava određenih inozemnih organizacija, političara i dr). U glavnom - danas je sve dopušteno i sve je dobrodošlo.
I Safa mora biti na tom fonu, tako da ne čudi ponašanje te TV kuće, ali Safa opet ostaje Safa - jebe ga se i za bošnjaštvo i antihrvatstvo taman koliko i meni za rezultate izbora u Čadu.
Hafis

#19765 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

video wrote:Afisaga, ma zagledao se u tu tvoje pivo pa me malo ufatilo :D i komentarisem :D jel ja ovo sa Burinom konverzacije vodim :D
Ma jok. Viši za glavu, teži jedno 20 kg, brži, jači, britkiji, obrazovaniji, zgodniji i seksipilniji.
I ti bi mi dao kad bih ti zatražio. Tu jednostavno nema obrane.
Last edited by Hafis on 11/01/2018 15:21, edited 1 time in total.
spreca

#19766 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

mO k3 wrote:
sportman1 wrote:
Nije Franjo kriv sto je Hafis nepismen i nezna da cita a tek je saznao kad je poceo slusati
Hafis

#19767 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

spreca, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Vidi duše moje :kiss:
Gdje god ja eto mi i njega.
Izgleda da su se oni drugi žohari negdje razletili...da nisi zaluto oko moje :P
video

#19768 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by video »

Hafis wrote:
video wrote:Afisaga, ma zagledao se u tu tvoje pivo pa me malo ufatilo :D i komentarisem :D jel ja ovo sa Burinom konverzacije vodim :D
Ma jok. Viši za glavu, teži jedno 20 kg, brži, jači, britkiji, obrazovaniji, zgodniji i seksipilniji.
Jes, jes, kazu drugi Dado Topic
A ja to sto ti trazis, dajem samo ljepsem spolu :izet:

Mozda Jopet probas kod @sare
mO k3

#19769 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

spreca wrote:
mO k3 wrote:
sportman1 wrote:
Nije Franjo kriv sto je Hafis nepismen i nezna da cita a tek je saznao kad je poceo slusati
pismen je hafis samo se pogubi u lazima :mrgreen: toliko se uzivio u ovaj avatar da. ce poceti Kuran uciti :mrgreen:
undefined007

#19770 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by undefined007 »

Hafis wrote:
Bi l' tražio treći? :mrgreen:
mO k3

#19771 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

ja cu biti prvio koji ce se zalagati da bih katolici dobiju treci entitet tek onda kada se srbima u hrvatskoj vrati konstutivnost , do tada sam protiv treceg
spreca

#19772 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Hafis wrote:
spreca, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Vidi duše moje :kiss:
Gdje god ja eto mi i njega.
Izgleda da su se oni drugi žohari negdje razletili...da nisi zaluto oko moje :P
Nisam ti ja o'toga :mrgreen: .....nego bolan sto dozvolite da vas ona plavusa sa sisama bruka......ali boli te njonjo ti nisi pravi hrvat :lol:
spreca

#19773 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Hafis wrote:
ko da je njemu vazno ko ce mu popusiti :mrgreen:
spreca

#19774 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

mO k3 wrote: pismen je hafis samo se pogubi u lazima :mrgreen: toliko se uzivio u ovaj avatar da. ce poceti Kuran uciti :mrgreen:
on im je naj pismeniji...i to treba pozdraviti...mos misliti kakvi su drugi :mrgreen:
Qoom

#19775 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Qoom »

Šta prde ovi Bošnjaci, Hercego Bosne je bilo, ima i biće je, u inat dušmanima!

Image

Jest' da od table do Livna nema ni ovce da pase, al' zato tabla ponosno stoji!
Post Reply