Malo predjebačko barenje jutros.Alfons Kauders wrote:Poranilo se jutros u stozernoj stranci?
Novo grlo - 1993. godište
Traži neke intelektualne usluge, pa sam joj nekako izdvojio tajming.
U 8h sati u ........ Javim kako je prošlo
Malo predjebačko barenje jutros.Alfons Kauders wrote:Poranilo se jutros u stozernoj stranci?
horkesh wrote:Izetbegović za N1: Čović je mogao dobiti više
" Pritiskom ne možete postići ništa u odnosu na Bošnjake, možete postići samo suprotan efekat. Mi smo iz prve prije desetak godine čim se ukazala potreba prihvatili sporazum sa Vatikanom, a onda Čović stavi u ladicu ugovor sa IZ i misli da je postigao nešto u odnosu na mene, IZ ili Bošnjake."
Pa moramo se s nekim šprdati.incognito071 wrote:samo mi nije jasno kako Vam se da raspravljati s ovim pravoslavnim kamenjarcem
pa taj sebe mrzi do 12 a od 12 citav svijet
Pazi da se ne radi o triku..mala moze biti i grupa (krdo) iz ´93 koja ce te rastavit kao juce biznismena Rajka..Hafis wrote:Malo predjebačko barenje jutros.Alfons Kauders wrote:Poranilo se jutros u stozernoj stranci?
Novo grlo - 1993. godište![]()
![]()
Doktor meće u dev'destreće!Hafis wrote:Malo predjebačko barenje jutros.Alfons Kauders wrote:Poranilo se jutros u stozernoj stranci?
![]()
U h...te - zar u tom kamenjaru i koze toliko dugo zive!?Hafis wrote:Malo predjebačko barenje jutros.Alfons Kauders wrote:Poranilo se jutros u stozernoj stranci?
![]()
U jebote mogu zamisliti kakva je ta koja bi njemu dalaAlfons Kauders wrote:Doktor meće u dev'destreće!Hafis wrote:Malo predjebačko barenje jutros.Alfons Kauders wrote:Poranilo se jutros u stozernoj stranci?
![]()
Pa zna se SDA.Hafis wrote: Reci mi tko je odgovoran za katastrofalan položaj Bošnjaka u BiH?
Znači ako bi se usvojio HDZ-ov prijedlog novog izbornog zakona Hrvati bi manje glasali za HDZ?Hafis wrote: Ja mislim baš suprotno: s ovakvim postojećim izbornim zakonom HDZ će uvijek biti ''gospodar Hrvata'' u BiH.
Pa što ti misliš, da netko glasa za Ćovića i ekipu zato što su kao nekakvi kvalitetni ljudi s kvalitetnim programom?
U ovoj ovakvoj razvalini od države, u sinkroniziranom medijskom ratu, u stanju ni mira ni rata, gdje su sve negativne vijesti više nego dobro došle i još se dodatno napuhavaju, gdje se čitavi narodi međusobno optužuju, mora vladati mentalitet čopora, pogotovo u onih najmalobrojnijih.
Odgovor ti je djelimicno tacan, jer SDA jeste kriminalna organizacija i nalazi se iza zlocinackih kako u Hercegovini, tako i genocidnom entitetu...Iako najjaca stranka, SDA je najlaksa meta i bice skinuta kad tad, dok ove druge tesko...upravo zbog hipoteke zlocina.Better Man wrote:Pa zna se SDA.Hafis wrote: Reci mi tko je odgovoran za katastrofalan položaj Bošnjaka u BiH?
Ako ih odbije sekretarka (čuj sekretarka - o švico moja novinarahttps://www.klix.ba/vijesti/bih/sdp-i-d ... /180111009
SDP i DF traže od sekretarke Zastupničkog doma PFBiH da umjesto Mušića sazove sjednicu
znaju englesCi kome je opanak okrenut naopako...JEDINI IMENOM POMENUTI POLITIČAR IZ BIH
Dom lordova potvrdio sigurnosne izvještaje NATO-a: Dragan Čović je osoba kojoj se ne može vjerovati!

Prijatelji?? Mislis familija!!pici wrote:
stari vekovni prijatelji... krv nije voda
tHoČnije obiteljmO k3 wrote:Prijatelji?? Mislis familija!!pici wrote:
stari vekovni prijatelji... krv nije voda
Jao citata. Koji je medij ovo dodatno ''obradio''. Prepostavljam http://www.halima.net/pici wrote:znaju englesCi kome je opanak okrenut naopako...JEDINI IMENOM POMENUTI POLITIČAR IZ BIH
Dom lordova potvrdio sigurnosne izvještaje NATO-a: Dragan Čović je osoba kojoj se ne može vjerovati!
N1Hafis wrote:Jao citata. Koji je medij ovo dodatno ''obradio''. Prepostavljam http://www.halima.net/pici wrote:znaju englesCi kome je opanak okrenut naopako...JEDINI IMENOM POMENUTI POLITIČAR IZ BIH
jel ispostava mrskoga CNNGeeTnT wrote:N1Hafis wrote: Jao citata. Koji je medij ovo dodatno ''obradio''. Prepostavljam http://www.halima.net/
aaaaa kakvi su ovo portali... sve dziHatlije"Posjet će se obiti o glavu hrvatskoj zajednici u BiH"
Autor teksta:
Radio Slobodna Evropa
Analitičari u Hrvatskoj suglasni su u ocjeni da je posjet hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Turskoj i susret sa turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom bio neuspjeh, jer nije uspjela u cilju kojeg je sama najavila – dobivanju potpore Ankare za izmjenu izbornog zakonodavstva u Bosni i Hercegovini.
Ja nekad imam osjećaj da je @Hafis, zapravo, Nikola Zirdum.Obi Wan Bosnian wrote:Znači ako bi se usvojio HDZ-ov prijedlog novog izbornog zakona Hrvati bi manje glasali za HDZ?Hafis wrote: Ja mislim baš suprotno: s ovakvim postojećim izbornim zakonom HDZ će uvijek biti ''gospodar Hrvata'' u BiH.
Pa što ti misliš, da netko glasa za Ćovića i ekipu zato što su kao nekakvi kvalitetni ljudi s kvalitetnim programom?
U ovoj ovakvoj razvalini od države, u sinkroniziranom medijskom ratu, u stanju ni mira ni rata, gdje su sve negativne vijesti više nego dobro došle i još se dodatno napuhavaju, gdje se čitavi narodi međusobno optužuju, mora vladati mentalitet čopora, pogotovo u onih najmalobrojnijih.
Baš je taj HDZ fina stranka. Rade protiv sebe a za opšte dobro Hrvatskog puka
Oslobodjenje ovih dana preuzima tv1...Znaci, bice jos socnije...Hafis wrote:TV1 trenutno prednjači u antihrvatskoj kampanji.
Rijetko koja politička emisija ili neki gost nisu iz te omiljene političke discipline. Čudi da nije Safet odavno svraćao.
Inače, jako je važno što jedan strućnjak za medžunarodne odnose koji je čak dobacio do uloge gosta na TV1 misli o nekome.
Kada smo kod likova, i ovaj mi se delegat savršeno uklapa fizionomijom u ulogu Yode iz The Empire Strikes Back.