Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
manijak1

#19576 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by manijak1 »

Hafis wrote:Iskreno, nisam ni pročitao o čemu se piše. Znam da je ostala bez posla u HDZ-u i prirodno je da je ogorčena.
E sad što to dobro dođe nekome u političke svrhe, plus taj joj netko i malo doradi pismo pa ispadne gotovo kao Rat i mir, i imamo klasičan slučaj fašizma i tih otrcanih kotlinsklih kerifeka.
Da je ostala u HDZ -u isti ovi što je sada ''žale''zvali bi je UZP-ovicim i ujnom.
Samo opet mi nije jasno - otkud tako fino gradsko sarajevsko dijete u HDZ-u?
ko da čujem ni ovo ti neće biti jasno jer su tvoja pitanja slična ovoj dijagnozi
Dakle g-đica Ivana je i imaće uvijek pravo izbora , a ti opet s ovim podebljanim dereš priču da je onih šest iza kojih opet stoje 16 -ak koji su svoje guzice izvukli , stoji cijeli jedan puk .E pa kako ti sebe zoveš to je tvoj problem.
Hafis

#19577 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

manijak1 wrote:
Hafis wrote:Iskreno, nisam ni pročitao o čemu se piše. Znam da je ostala bez posla u HDZ-u i prirodno je da je ogorčena.
E sad što to dobro dođe nekome u političke svrhe, plus taj joj netko i malo doradi pismo pa ispadne gotovo kao Rat i mir, i imamo klasičan slučaj fašizma i tih otrcanih kotlinsklih kerifeka.
Da je ostala u HDZ -u isti ovi što je sada ''žale''zvali bi je UZP-ovicim i ujnom.
ko da čujem ni ovo ti neće biti jasno jer su tvoja pitanja slična ovoj dijagnozi
Dakle g-đica Ivana je i imaće uvijek pravo izbora , a ti opet s ovim podebljanim dereš priču da je onih šest iza kojih opet stoje 16 -ak koji su svoje guzice izvukli , stoji cijeli jedan puk .E pa kako ti sebe zoveš to je tvoj problem.
Ovaj Slaven Kovačević još samo nije guzice dao (a dao bi je 100%, jer skinuo je gaće do koljena) da ga konačno primjete kao perspektivnog fikusa za kakvo jače ''hrvatsko'' mjesto u bošnjačkom nacionalsocijalističkom bloku. Mislim da bi Emir i Refko konačno trebali povesti računa da im je potreban bilo kakav Hrvat pro forme, jer je postalo odviše prozirno.
Ne znam kako je SDP-u ovakav talenAt promakao do sad.
Odoh ga lajkat na FB-u :)
manijak1

#19578 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by manijak1 »

Ovaj Slaven Kovačević još samo nije guzice dao (a dao bi je 100%, jer skinuo je gaće do koljena) da ga konačno primjete kao perspektivnog fikusa za kakvo jače ''hrvatsko'' mjesto u bošnjačkom nacionalsocijalističkom bloku. Mislim da bi Emir i Refko konačno trebali povesti računa da im je potreban bilo kakav Hrvat pro forme, jer je postalo odviše prozirno.
Odoh ga lajkat na FB-u
jebo ga ti :D mogo si skratiti i samo kazati Alijin Hrvat :oops: i sve jasno :D kao i što jeste jasno šta ti u konačnici misliš ostalima .
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#19579 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Chmoljo »

Hafis wrote: Ovaj Slaven Kovačević još samo nije guzice dao (a dao bi je 100%, jer skinuo je gaće do koljena) da ga konačno primjete kao perspektivnog fikusa za kakvo jače ''hrvatsko'' mjesto u bošnjačkom nacionalsocijalističkom bloku. Mislim da bi Emir i Refko konačno trebali povesti računa da im je potreban bilo kakav Hrvat pro forme, jer je postalo odviše prozirno.
slaven i jeste bio u SDP-u. u gradskom vijeću mislim.

tako da ga odmah otpiši. već je opoganjen.
512MB

#19580 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Rekoh ha djaba dala guzove. Erdogan "Lideri zemalja regiona ne bi se trebali izjasnjavati po tom pitanju, jer to je unutrasnja stvar BiH" :oops:

Koji odjeb :D
Novak20

#19581 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

Hafis wrote:
manijak1 wrote:

Evo izvještaja Komiteta za međunarodne odnose Doma lordova kao i dijela koji se odnosi na Čovića.

http://ba.n1info.com/a236848/Vijesti/Vi ... u-BiH.html

https://www.vecernji.ba/vijesti/izvjesc ... ih-1218999
Jedini imenom spomenuti političar iz Bosne i Hercegovine je predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović. "General sir Michael Rose je rekao da ukoliko bi entitet Republika Srpska glasovao za neovisnost od Bosne i Hercegovine “da bismo završili s hrvatskim elementom koji bi se priključio Hrvatskoj, i Europa bi morala očuvati malenu, nefunkcionalnu muslimansku državicu u sredini”. On je to opisao kao “nezamislivim”. Neki političari bh. Hrvata su pokušali napraviti slučaj "treći entitet" s hrvatskom većinom u Bosni. Dragan Čović, predsednik HDZ u Bosni i Hercegovini, tvrdi da postojeće dvo entitetski sustav znači da su bh. Hrvati uskraćeni osnovnih prava i pod prijetnjom asimilacije unutar Federacije (jednog od dva entiteta u Bosni)", navodi se u izvješću.
A evo i Slavenove izjave.
"Ono što je Dom lordova napisao u svome izvještaju je jedna liječnička dijagnoza i oni kažu kako ta oboljenja liječiti. Vrlo dobro znaju zašto su samo apostrofirali Čovića, on se pojavljuje i u sigurnosnim izvještajima NATO-a kao osoba kojoj se ne može vjerovati", istakao je Kovačević i dodao da je sad pitanje "voljnog momenta" koliko će Velika Britanija uvažiti savjete Doma lordova.
manijak1

#19582 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by manijak1 »

Vala si i ti mogao skratiti svoj stav.
Samo mrtav Bošnjak je dobar Bošnjak.
Ili preformulisano balije su vazda bile problem što postoje.
BHCluster

#19583 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Samo sto se ne radi o onome sto je Slavenu naveo nego Domu lordova, al hajde ti to sad objasni chutuku.
BHCluster

#19584 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Novak20 wrote:

Evo izvještaja Komiteta za međunarodne odnose Doma lordova kao i dijela koji se odnosi na Čovića.

http://ba.n1info.com/a236848/Vijesti/Vi ... u-BiH.html

https://www.vecernji.ba/vijesti/izvjesc ... ih-1218999
Jedini imenom spomenuti političar iz Bosne i Hercegovine je predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović. "General sir Michael Rose je rekao da ukoliko bi entitet Republika Srpska glasovao za neovisnost od Bosne i Hercegovine “da bismo završili s hrvatskim elementom koji bi se priključio Hrvatskoj, i Europa bi morala očuvati malenu, nefunkcionalnu muslimansku državicu u sredini”. On je to opisao kao “nezamislivim”. Neki političari bh. Hrvata su pokušali napraviti slučaj "treći entitet" s hrvatskom većinom u Bosni. Dragan Čović, predsednik HDZ u Bosni i Hercegovini, tvrdi da postojeće dvo entitetski sustav znači da su bh. Hrvati uskraćeni osnovnih prava i pod prijetnjom asimilacije unutar Federacije (jednog od dva entiteta u Bosni)", navodi se u izvješću.
A evo i Slavenove izjave.
"Ono što je Dom lordova napisao u svome izvještaju je jedna liječnička dijagnoza i oni kažu kako ta oboljenja liječiti. Vrlo dobro znaju zašto su samo apostrofirali Čovića, on se pojavljuje i u sigurnosnim izvještajima NATO-a kao osoba kojoj se ne može vjerovati", istakao je Kovačević i dodao da je sad pitanje "voljnog momenta" koliko će Velika Britanija uvažiti savjete Doma lordova.
Gdje je tu izvjestaj? Ja vidim samo poveznice za dva web portala.
Novak20

#19585 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

:lol:

Nemam izvještaj. Imaš njegove dijelove na dva web portala.
BHCluster

#19586 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Hafis wrote:

Da,dok s druge strane stoji nepokolebljiva antifašistička multietničko-građanska opcija koja svojim obrazovnim sustavom mladih naraštaja krupnim koracima grabi k europskim vrijednotama i uljudbama-

Image

Rezulati dobiveni ovim istraživanjem, osim znanstveno-religijskog doprinosa imaju i ogroman stručni doprinos za sport, točnije u oblasti kondicijske priprave budućih bosanskih olimpijaca.
Da ali moras priznati da je ovo bez konkurencije...
Image
512MB

#19587 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Hafis wrote:Gotovo, rješena stvar :)
Hafis

#19588 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

manijak1 wrote:
Odoh ga lajkat na FB-u
jebo ga ti :D mogo si skratiti i samo kazati Alijin Hrvat :oops: i sve jasno :D kao i što jeste jasno šta ti u konačnici misliš ostalima .
Manijače, nismo se došli ovdje vrijeđati.
Jebo te, ti k'o vidovita Đemila - pogađaš iz kašika što tko ovdje misli.
SaraFina

#19589 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
SaraFina wrote:LOL mitLjeroPljanka išla sultanu po Ahdnamu
Dragi Hafise šta sebi dozvoljavate? Tragedija!
 Ahdnamu (tur. ahidnâme: političko jamstvo, povelja, ar. ‘ahd: jamstvo + perz. nāme: knjiga, dokument), povelja koju su osmanski osvajači izdavali katoličkim zajednicama, dajući im određena prava.[1][2]

Koji blam, ma čista perverzija! Koji udarac u pozamašnu zadnjicu drage nam susjede Kolinde :D

Lafo pripadaš nekoj katoličkoj Evropi, a u Stambol' se moraš pokloniti Sultanu i od njega tražiti prava za katoličku zajednicu u BiH. Nikad jadna HR kifla neće se izvući iz balkanskog gliba :D

Da,dok s druge strane stoji nepokolebljiva antifašistička multietničko-građanska opcija koja svojim obrazovnim sustavom mladih naraštaja krupnim koracima grabi k europskim vrijednotama i uljudbama-

Image

Rezulati dobiveni ovim istraživanjem, osim znanstveno-religijskog doprinosa imaju i ogroman stručni doprinos za sport, točnije u oblasti kondicijske priprave budućih bosanskih olimpijaca.
Ti se doture gubiš. Kakve veze tvoja replika ima s mojim upisom? Presjednica državetine, hej državetine u EU, ko osrednja sponzoruša hoda po Turskoj, kako bi pribavila malo utjecaja i dobre volje kod Sultana.
Pa ova " politička prostitucija " Hrvatske, u kontekstu sadašnjeg vremena naravno, me podsjeća na ono kad su Srbi dali Milicu Bajazitu.
Idući put pošaljite šta mladje Sultanu u harem. Možda Ahdnamu i dijelom dobijete :D
manijak1

#19590 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by manijak1 »

sifha :D žeka
Manijače, nismo se došli ovdje vrijeđati.
Jebo te, ti k'o vidovita Đemila - pogađaš iz kašika što tko ovdje misli.
haj sad ti meni reci čime sam ja tebe uvrijedio :? I ako nismo zašto ti vrijeđaš Slavena :?
Ne znam očito je problem reći istinu , tako da kad se ona kaže ili je vidoviti Frane ili neko nekog vrijeđa .
JBG-ti ovdje ne pričamo o diplomatiji, već o prošlosti koja se ponavlja i dešava u budućnosti.
Last edited by manijak1 on 10/01/2018 11:19, edited 1 time in total.
megaman4

#19591 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by megaman4 »

manijak1 wrote:Vala si i ti mogao skratiti svoj stav.
Samo mrtav Bošnjak je dobar Bošnjak.
Ili preformulisano balije su vazda bile problem što postoje.

Njih boli sto postojimo kao narod kojem je etnicka pripadnost bila zabranjena kao i bosanski jezik. Pa onda govore da postojimo tek od '93 i da je nas bosanski jezik nastao iz nekadasnjeg srpsko-hrvatskog.

Njih boli sto smo nakon toliko godina ponovo stabilan politicki faktor i da nema vise sanse da nas preveslaju kao ranije generacije Bosnjaka kojima je sve bilo zabranjivano u onoj drzavi ali i u kraljevini shs.

Krivi smo sto smo zivi. Krivi smo sto hrvata nema u Sarajevu, sto masovno odlaze iz BiH. Srbima smo isto krivi sto smo po njima unistili bratsvo i jedinstvo.

Skidam kapu svim ljudima koji su se borili kako politicki, tako i vojno da se obnovi drzava BiH.

A Covici i Dodici su prolazni a BiH trajna kategorija.
SaraFina

#19592 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

BHCluster wrote:
Hafis wrote:

Image

Image

Nesudjeni konzul Šušnjar kao uvodničar skupa je nastupio :D
Hafis

#19593 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

512MB wrote:Rekoh ha djaba dala guzove. Erdogan "Lideri zemalja regiona ne bi se trebali izjasnjavati po tom pitanju, jer to je unutrasnja stvar BiH" :oops:

To je bila izjava za javnost. Mora nekako umiriti patrijotsku javnost.
Ta neće Brko reći: Ne berite brige. Sad ću ja onog Alijinog malog preko koljena i ima da mi gangu zapjeva na ikavci, a ne nešto drugo. Ali lahkapo, ne odmah, da ne bude upadno.
SaraFina

#19594 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
512MB wrote:Rekoh ha djaba dala guzove. Erdogan "Lideri zemalja regiona ne bi se trebali izjasnjavati po tom pitanju, jer to je unutrasnja stvar BiH" :oops:

Ta neće Brko reći: Ne berite brige. Sad ću ja onog Alijinog malog preko koljena i ima da mi gangu zapjeva na ikavci, a ne nešto drugo. Ali lahkapo, ne odmah, da ne bude upadno.

Tješi se tješi. Eto te ko debela žena kad stane na vagu, pa joj brojka pokaže 95 cifru a ona tvrdi da ima 79 kg :D
manijak1

#19595 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by manijak1 »

dakle ne smeta sada činjenica da vazal traži vazala za vazala , hoš da izmišljaš neravnopravnost a tamo gdje je ti postavljaš drugi su u kavezu tj. u krletki aparthejda .
A za ovo možeš ćuni svirati da će proći .
Hafis

#19596 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

SaraFina wrote:Nesudjeni konzul Šušnjar kao uvodničar skupa je nastupio :D
Ma ok je to. Sve je to politika
Ali ovo, javno obrazovanje, folovi, špice, rajvosa, univerziteti, šuplja...ovo je vrh:

Image

I onda se pitaju zašto BiH neće nikada dobiti neku medalju na sportskim olimpijadama.
Last edited by Hafis on 10/01/2018 11:22, edited 1 time in total.
BHCluster

#19597 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Hafis wrote:

Haravno da hoce samo kada se prisjetimo one euforije prije izricanja presude UZP-ovcima. :lol:
Hafis

#19598 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

manijak1 wrote:
dakle ne smeta sada činjenica da vazal traži vazala za vazala , hoš da izmišljaš neravnopravnost a tamo gdje je ti postavljaš drugi su u kavezu tj. u krletki aparthejda .
A za ovo možeš ćuni svirati da će proći .
Manijače, moraš malo biti koncizniji u rečenicama.
Jebote, oznojih se dok pohvatam što si htio rijeTi.
BHCluster

#19599 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

SaraFina wrote:
BHCluster wrote:
Image
Nesudjeni konzul Šušnjar kao uvodničar skupa je nastupio :D
Cuj Šušnjar, onda je to stvarno bio veliki uspjeh.
SaraFina

#19600 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
SaraFina wrote:Nesudjeni konzul Šušnjar kao uvodničar skupa je nastupio :D
Ma ok je to. Sve je to politika
Ali ovo, javno obrazovanje, folovi, špice, rajvosa, univerziteti, šuplja...ovo je vrh:

Image

I onda se pitaju zašto BiH neće nikada dobiti neku medalju na sportskim olimpijadama.

Ne beri ti brigu za javno obrazovanje i ostale folove, pogotovo po Sarajevu. Nego vidi kako da "pomiriš" razlike ili približiš makar, kao nositelj evropskih vrijednosti sa onom presudom za UZP.
Ima li tu kompromisa ili će teret prošlosti pratiti generacije unaprijed :( poput balasta.

Povijest odredjuje budućnost budućim generacijama a VI se sa svojom niste suočili.
Jebo olimbijadu i medalje :D
Post Reply