Nalozio se da je sila. A ni vatrogasno drustvo ne mize formirati sa ovo katolika sto je ostalo u bih.spreca wrote:Sta se ovaj juznjak kurci...hoce da mu dovedemo Komsica da ga prchi 2x po 4 godine
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Streptokok
#19201 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- spreca
#19202 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Moze Laku Kamenjarsku MagarecuStreptokok wrote:Nalozio se da je sila. A ni vatrogasno drustvo ne mize formirati sa ovo katolika sto je ostalo u bih.spreca wrote:Sta se ovaj juznjak kurci...hoce da mu dovedemo Komsica da ga prchi 2x po 4 godine
- Streptokok
#19203 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafisa za poglavnika. A forumasica kolinda bi mogla biti zaduzena za moral i sex pitanja.spreca wrote:Moze Laku Kamenjarsku MagarecuStreptokok wrote:Nalozio se da je sila. A ni vatrogasno drustvo ne mize formirati sa ovo katolika sto je ostalo u bih.spreca wrote:Sta se ovaj juznjak kurci...hoce da mu dovedemo Komsica da ga prchi 2x po 4 godine
- spreca
#19204 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nema kolinde izgleda da je otisla za Banovinu...mozda je i trajno..neznamStreptokok wrote: Hafisa za poglavnika. A forumasica kolinda bi mogla biti zaduzena za moral i sex pitanja.
- Streptokok
#19205 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Gre'ota, ode a ni ćune probala nije...spreca wrote:Nema kolinde izgleda da je otisla za Banovinu...mozda je i trajno..neznamStreptokok wrote: Hafisa za poglavnika. A forumasica kolinda bi mogla biti zaduzena za moral i sex pitanja.
Last edited by Streptokok on 04/01/2018 19:24, edited 1 time in total.
- wonkaw
- Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova
#19206 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne samo u J. Africi nego je to glavni dio definicije apatheida - kad manjina vlada nad vecinom.Mirza007 wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/687 ... akona.html
Ovo vam jako dobro ilustrira kako bi BiH izgledala kada bi se usvojio ovakav zakon kakav su predlozili HZHBovci.
Ili ce biti onako kako mi hocemo ili nece biti nikako tj. blokiracemo vas kad god nam se qrac digne.
Pa ce stranka koja na izborima uzme max 10% glasova upravljati drzavom.
U Juznoj Africi se takva situacija zvala aparthejd.
Zato na iducim izborima gradjani BiH trebaju u Predsjednistvo BiH i Domove naroda izabrati one kandidate koji ce od BiH napraviti funkcionalnu drzavu i povesti je na evropski put konkretnim reformama a ne praznom pricom i punjenjem vlastitih dzepova.
- wonkaw
#19207 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Treba samo ignorisati zelje zlocinackih org. i jacati drzavu. Sto se tice blokade puta u EU to je samo pocetak, ako na samom startu pokleknemo pod ucjenama HDZ-a njihove zelje ce se samo povecavati, nikako suprotno.DonieBrasco wrote:Kaze juznjak, prvo izborni zakon pa europski put.
A jasno je ako ne bude njegov zakon, nema europskog puta.
-
Mirza007
#19208 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sam termin je iskovan prema politickom sistemu SA izmedju 1948-1991.wonkaw wrote:Ne samo u J. Africi nego je to glavni dio definicije apatheida - kad manjina vlada nad vecinom.Mirza007 wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/687 ... akona.html
Ovo vam jako dobro ilustrira kako bi BiH izgledala kada bi se usvojio ovakav zakon kakav su predlozili HZHBovci.
Ili ce biti onako kako mi hocemo ili nece biti nikako tj. blokiracemo vas kad god nam se qrac digne.
Zato na iducim izborima gradjani BiH trebaju u Predsjednistvo BiH i Domove naroda izabrati one kandidate koji ce od BiH napraviti funkcionalnu drzavu i povesti je na evropski put konkretnim reformama a ne praznom pricom i punjenjem vlastitih dzepova.
"Apartheid was a system of institutionalised racial segregation and discrimination in South Africa between 1948 and 1991. Broadly speaking, apartheid was delineated into petty apartheid, which entailed the segregation of public facilities and social events, and grand apartheid, which dictated housing and employment opportunities by race. Prior to the 1940s, some aspects of apartheid had already emerged in the form of minority rule by white South Africans and the socially enforced separation of black South Africans from other races, which later extended to pass laws and land apportionment. Apartheid was adopted as a formal policy by the South African government after the ascension of the National Party (NP) during the country's 1948 general elections".
Last edited by Mirza007 on 04/01/2018 19:28, edited 1 time in total.
- mO k3
#19209 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Imali i jedan razlog da im se naguzimo ???wonkaw wrote:Treba samo ignorisati zelje zlocinackih org. i jacati drzavu. Sto se tice blokade puta u EU to je samo pocetak, ako na samom startu pokleknemo pod ucjenama HDZ-a njihove zelje ce se samo povecavati, nikako suprotno.DonieBrasco wrote:Kaze juznjak, prvo izborni zakon pa europski put.
A jasno je ako ne bude njegov zakon, nema europskog puta.
Covic je kao i dodik otpisani ...
- wonkaw
#19210 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
dobro, to je jedan vremenski period i mjesto gdje je apatheid prepoznat, ali definicija apatheida se ne odnosi samo na jedan sistem ili na jednu teritoriju, kao sto vidis postoji u BiH... nego ima tema o tome, izvini sto sam zapoceo polemiku na ovoj...Mirza007 wrote:Sam termin je iskovan prema politickom sistemu SA izmedju 1948-1991.wonkaw wrote:Ne samo u J. Africi nego je to glavni dio definicije apatheida - kad manjina vlada nad vecinom.Mirza007 wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/687 ... akona.html
"Apartheid was a system of institutionalised racial segregation and discrimination in South Africa between 1948 and 1991. Broadly speaking, apartheid was delineated into petty apartheid, which entailed the segregation of public facilities and social events, and grand apartheid, which dictated housing and employment opportunities by race. Prior to the 1940s, some aspects of apartheid had already emerged in the form of minority rule by white South Africans and the socially enforced separation of black South Africans from other races, which later extended to pass laws and land apportionment. Apartheid was adopted as a formal policy by the South African government after the ascension of the National Party (NP) during the country's 1948 general elections".
Last edited by wonkaw on 04/01/2018 20:10, edited 1 time in total.
- wonkaw
#19211 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
nema jarane, ali Covic evo izgleda imamO k3 wrote:Imali i jedan razlog da im se naguzimo ???wonkaw wrote:Treba samo ignorisati zelje zlocinackih org. i jacati drzavu. Sto se tice blokade puta u EU to je samo pocetak, ako na samom startu pokleknemo pod ucjenama HDZ-a njihove zelje ce se samo povecavati, nikako suprotno.DonieBrasco wrote:Kaze juznjak, prvo izborni zakon pa europski put.
A jasno je ako ne bude njegov zakon, nema europskog puta.![]()

-
Hafis
#19212 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
E golemo
Sami talog, ne može niže od ovog
Tema je definitivno dotakla samo dno. Gdje su oni što barataju s prostoproširenim rečenicama?spreca, who is currently on your ignore list, made this post.
Streptokok, who is currently on your ignore list, made this post.
wonkaw, who is currently on your ignore list, made this post.
Mirza007, who is currently on your ignore list, made this post.
mO k3, who is currently on your ignore list, made this post.
- mO k3
#19213 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa Kako si vidio da sam te prijavio kada sam na ignore listi
Koje sam ti komplekse nabio
-
Stari_demagog
#19214 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Uživa frajer u monolozima.mO k3 wrote:Pa Kako si vidio da sam te prijavio kada sam na ignore listi![]()
- Streptokok
#19215 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ono ko vaginini monolozi, samo ovaj put hafisovi.Stari_demagog wrote:Uživa frajer u monolozima.mO k3 wrote:Pa Kako si vidio da sam te prijavio kada sam na ignore listi![]()
- spreca
#19216 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nema i zasto bi im se uopste trebali naguziti...nek probaju sami da se naguze pa mozda nesto i dobiju...ovako im ostaje samo pusenjemO k3 wrote: Imali i jedan razlog da im se naguzimo ???![]()
-
Hafis
#19217 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Isami ovi pišadinci ne posustajuTop
Display this post.
Stari_demagog, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Display this post.
spreca, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Kume Jozo, triba ik izgleda pod itno pucat samo u kolina
- mO k3
-
Hafis
#19219 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
https://www.klix.ba/vijesti/bih/novalic ... /180104102
Šteta, nema mi noćas onih malo načitanijih da ovo raspravimo.
Što ako se ne usvoji proračun? Je li to početak ''malog'' Rubikona.
Što ako Čavara sukladno zakonu raspusti parlament? Da čujemo sad teorije i rješenja?
Što ako Čavara sukladno zakonu raspusti parlament? Da čujemo sad teorije i rješenja?
- spreca
#19220 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sta god bude pusiona vam je ...trazili ste glabajte....ako i bude nekih izmjena to nece biti ni nalik na ono sto ste htjeli.Nema lEba preko pogaceHafis wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/novalic ... /180104102
- tandmand
#19221 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/novalic ... /180104102
Ovaj glazbeni broj sa Čavarom mi je najdraži, iz osobnih, veoma sebičnih razloga. Teorije i rješenja - manje bitno.
-
Mirza007
#19222 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nemojte (G)uzniku zamjerati ljudi, nije on kriv sto mu je babo plaho okasnio.
- Streptokok
#19223 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ono ne konta da i sebi raspusta parlament i da ce trpiti posljedice nista manje od drugih. Al ko ce to njemu objasniti.
- spreca
#19224 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
al se kesla ko picka na nove gaceHafis wrote:E golemo![]()
![]()
Tema je definitivno dotakla samo dno. Gdje su oni što barataju s prostoproširenim rečenicama?spreca, who is currently on your ignore list, made this post.
wonkaw, who is currently on your ignore list, made this post.
Mirza007, who is currently on your ignore list, made this post.
-
Mirza007
#19225 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jos mu nije doprlo da ni konvoja vise nema a iz Hrvatskog budzeta ce sve teze kapati.Streptokok wrote:Ono ne konta da i sebi raspusta parlament i da ce trpiti posljedice nista manje od drugih. Al ko ce to njemu objasniti.