Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Audi je 1.9 TDI 96kw 2003 godina. Nisam imao priliku da radim veliki servis tj. ovo mi je prvi put, sad pitanje, dali ici u ovlasteni servis i koliko kod njih kosta, ili kupiti djelove u ovlasteneom servisu i raditi kod nekog privatnika.
Ako neko zna cjene djelova i sta se sve mjenja, cisto da se psihicki pripremim....
Posto ti je auto starijeg godista proizvodnje,ja bih to radio bez ovlastenog servisa. Otisao bih u AutoMaher na Ciglanama (nije reklama). Ljudi daju garanciju od dvije godine na tu vrstu posla. Ako budes mjenjao ulje i filtere racunaj sa troskom od 500-600 KM.
Audi je 1.9 TDI 96kw 2003 godina. Nisam imao priliku da radim veliki servis tj. ovo mi je prvi put, sad pitanje, dali ici u ovlasteni servis i koliko kod njih kosta, ili kupiti djelove u ovlasteneom servisu i raditi kod nekog privatnika.
Ako neko zna cjene djelova i sta se sve mjenja, cisto da se psihicki pripremim....
Hvala i pozz !
Najbitnije ti je da kupiš originalne dijelove odnosno orginalni set za zamjenu remena. To ti je najsigurnije. Zamijenu možeš izvršiti i kod boljeg majstora ali trebaš da znaš da ti majstor ne garantuje za izvršeni rad, dok u servisu dobijaš račun i garanciju za dijelove i rad. Sad, ukoliko imaš nekog povjerljivog i znaš da čovjek radi taj posao dobro, možeš to i kod njega uraditi, u suprotnom nemoj rizikovati, zovi audi servise u Sarajevu, Tuzli i Mostaru i vidi koji je najpovoljniji.