Veliki problem
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- seln
#1 Veliki problem
prije x godina, dok sam bio neozenjen, proveo sam divne dane sa jednom djevojkom. osim seksa nismo imali nista.
proslo vrijeme, ona se udala, ja se ozenio...godine prolaze, stari se....ponekad mi dodje u sjecanje.
e sad, jesam li nevjeran mojoj zeni ako se sjetim kako je lijepo bilo (tim vise jer sam tad mogao vise i duze)?
proslo vrijeme, ona se udala, ja se ozenio...godine prolaze, stari se....ponekad mi dodje u sjecanje.
e sad, jesam li nevjeran mojoj zeni ako se sjetim kako je lijepo bilo (tim vise jer sam tad mogao vise i duze)?
- sffovac
#2 Re: Veliki problem
pa sto je to "veliki problem"veca_sa wrote:nisi, sto bi bio?
samo ga nemoj jako lomit i zena nece nista skontat
a ako hoces velike probleme, nazovi ti tu sto ti naumpada, pa mozda i ti njoj naumpadas
mozda pomognete jedno drugome
-
Alkos
#3 Re: Veliki problem
Kad budes sanjao i mislio na druge muskarce, onda se zabrini...
- anais_nin
#4 Re: Veliki problem
u mojoj knjizi to ne spada u kategoriju varanjaseln wrote:prije x godina, dok sam bio neozenjen, proveo sam divne dane sa jednom djevojkom. osim seksa nismo imali nista.
druga stvar bi bila da ti na osnovu tih lijepih sjecanja pokusas da stupis u kontakt sa doticnom itd itd
- Ashrafieh
#5 Re: Veliki problem
Meni ovo vise lici na krizu srednjih godina nego na nekakvu (virtualnu, kakvu god) prevaruseln wrote:prije x godina, dok sam bio neozenjen, proveo sam divne dane sa jednom djevojkom. osim seksa nismo imali nista.
Kako je babo sine nekad mogao ...
-
callmethebreeeze
#6 Re: Veliki problem
stvarno veliki problem.

- madner
#7 Re: Veliki problem
Ogroman problem, da otvoris temu na forumu i cujes misljenja drugih, mozda ti pomogne? 
-
njegica
#8 Re: Veliki problem
Dobro, šta je ovdje "VELIKI PROBLEM" iz naslova??? To što se kao i svako drugo živo biće sjetiš mladih dana (?!),seln wrote:prije x godina, dok sam bio neozenjen, proveo sam divne dane sa jednom djevojkom. osim seksa nismo imali nista.
ili što si tad mogao više i duže?? Sve mi se čini da je ovo drugo, a ako nije onda je naslov totalno neprimjeren.
- anais_nin
#9 Re: Veliki problem
auuuu forumskih kobaca sto su se okomili na covjeka
to bi bilo bolje da je pri postavljanju teme napisao da vara zenu po mogucnosti s nekom udatom....
onda bi tema do sada imala 20 stranica
savjesti vjernog covjeka i misli o drugoj znaju tesko pasti 
-
callmethebreeeze
#10 Re: Veliki problem
"misliti i govna jesti su dvije razlicite stvar".
tako je govorila sestra mog druga.

tako je govorila sestra mog druga.
-
d2
#12 Re: Veliki problem
nije valjda da mislis na Dinu Merlina ?anais_nin wrote: u mojoj knjizi to ne spada u kategoriju varanjauspomene na neke osobe iz nase proslosti bez obzira na cemu bile bazirane te uspomene - to ti je manje vise ista liga kao i fantaziranje o nekim slavnim licnostima
svi to radimo
![]()
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#13 Re: Veliki problem
Potvrdjujem...metal_rules_cura wrote:Nigdje problema...
-
d2
#14 Re: Veliki problem
sve je to ok dok se ne sretneteseln wrote:prije x godina, dok sam bio neozenjen, proveo sam divne dane sa jednom djevojkom. osim seksa nismo imali nista.
nego reci mi, ima li zivota nakon braka ?
-
Kjajević Majko
#15 Re: Veliki problem
Ne ženi se d2 ni za živu glavu, vidiš koliko je isprepadan da ni pomislit ne smije.d2 wrote:sve je to ok dok se ne sretnete![]()
nego reci mi, ima li zivota nakon braka ?
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#16 Re: Veliki problem
Kjajević Majko wrote: Ne ženi se d2 ni za živu glavu, vidiš koliko je isprepadan da ni pomislit ne smije.
'Zene vole da slusaju muskarce - narocito ako im njihovo misljenje govore malo dubljim glasom'.
- anais_nin
#17 Re: Veliki problem
jokd2 wrote:nije valjda da mislis na Dinu Merlina ?anais_nin wrote: u mojoj knjizi to ne spada u kategoriju varanjauspomene na neke osobe iz nase proslosti bez obzira na cemu bile bazirane te uspomene - to ti je manje vise ista liga kao i fantaziranje o nekim slavnim licnostima
svi to radimo
![]()
- Irelevantan
#18 Re: Veliki problem
njegica wrote:Dobro, šta je ovdje "VELIKI PROBLEM" iz naslova??? To što se kao i svako drugo živo biće sjetiš mladih dana (?!),seln wrote:prije x godina, dok sam bio neozenjen, proveo sam divne dane sa jednom djevojkom. osim seksa nismo imali nista.
ili što si tad mogao više i duže?? Sve mi se čini da je ovo drugo, a ako nije onda je naslov totalno neprimjeren.
Na pravom si tragu definitivno je čovjeku problem što više ne može kao što je nekad mogao
Moj dobar prijatelj jedne prilike pita jednog pedesetogodišnjaka onako usput "ima li šta na beleđiji"? Ovaj mu odgovara: " ma slabo sine, nekada sam ga tvrđeg vadio, nego što ga sada stavljam".
- madner
#19 Re: Veliki problem
Inzinjer elektrotehnikeanais_nin wrote:jokd2 wrote:nije valjda da mislis na Dinu Merlina ?anais_nin wrote: u mojoj knjizi to ne spada u kategoriju varanjauspomene na neke osobe iz nase proslosti bez obzira na cemu bile bazirane te uspomene - to ti je manje vise ista liga kao i fantaziranje o nekim slavnim licnostima
svi to radimo
![]()
ja mastam o Viktoru Ivancicu
![]()