Veliki park
-
VjecitiStudent
#1 Veliki park
Konacno, docekasmo i obnovu Velikog parka.
Medjutim, opet je dundjeraj za skupe pare na djelu. Sa staza su samo zgulili stari sloj asfalta i izlili novi, ko da je neka Mrdusa Donja u pitanju, a ne jedini pristojan park u gradu koji ima godisnji budzet od jedne milijarde (kanton, opstine + Grad).
Vasi utisci?
Medjutim, opet je dundjeraj za skupe pare na djelu. Sa staza su samo zgulili stari sloj asfalta i izlili novi, ko da je neka Mrdusa Donja u pitanju, a ne jedini pristojan park u gradu koji ima godisnji budzet od jedne milijarde (kanton, opstine + Grad).
Vasi utisci?
-
caes
#3 Re: Veliki park
moj utisak je da su napravili šit od parka onog trenutka kad su ukinuli fontanu da bi stavili jedan estetski izuzetno prefinjen spomenik.
poslije toga, sve je svejedno vala. vakav put il nakav, kad pogledam u *ono*, mogu pored mene i krave pasti.
poslije toga, sve je svejedno vala. vakav put il nakav, kad pogledam u *ono*, mogu pored mene i krave pasti.
-
Area_51
#6 Re: Veliki park
Ono je tanak asfalt za park, jeftini, tamo treba onaj jako glatki sa ivicnjacima. Spomenik ostaje jako ruzno zdanje, ni nasta ne podsjeca osim na spolni organ, uklesan u mermer. Nigdje ja ondje ne vidim vise od 150.000KM nepotrebno bacenih para, koje nas kostaju 3 miliona. Jedno obicni rastaljivanje Brankovicevog kadra.
- Baltazar_khan
#7 Re: Veliki park
Ima li kakva fina slikica 
- uvjek dobar gost
#8 Re: Veliki park
.. meni je najgore bilo kada sam vidio vijest da je bagerista izvalio nekolicinu nišana.... i na slici stoji cijela hrpa istih....
Sve u svemu neka parka ali tuga je što je isti moglo bi se slobodno reći trenutno jedini park u gradu Sarajevu ! Koji uzgred rečeno nema strategiju o zelenim površinama....
vodi mene, vodi mene.... u veliki park
Sve u svemu neka parka ali tuga je što je isti moglo bi se slobodno reći trenutno jedini park u gradu Sarajevu ! Koji uzgred rečeno nema strategiju o zelenim površinama....
vodi mene, vodi mene.... u veliki park
- uvjek dobar gost
#10 Re: Veliki park
da u ostalom kao i oko mislim 60% površine grada na kojem se sada nalaze zgrade stambene il šta već, bio je jednom članak u jednom od sedmičnika i mislim da je tako nekako ako nije i više procenatazimomor wrote:Zar ono nije groblje?
-
caes
#12 Re: Veliki park
kad smo kod grobalja, zasto su onih bjese 6 momaka sahranjeni bas u velikom parku?
zar nije malo morbidno da se djecica igraju oko nisana?
ili sam to samo ja ..
ili sam to samo ja ..
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#13 Re: Veliki park
Valjda će i oju klupu stavit. Ili neće
Kako su počeli.... teško. Veliki park... nikad gori. Iako je sad najljepši mjesec u godini kad je sve zeleno. Ali, briga o parku, nula bodova.
- zgembo_sa
#14 Re: Veliki park
Pa ne znam jesi li primjetio, ali cijeli Veliki park i jeste jedno veliko groblje, kao i kompletno naselje iznad njega koje je cak dobilo naziv po tome (Mejtas). Morbidno ili ne...caes wrote:kad smo kod grobalja, zasto su onih bjese 6 momaka sahranjeni bas u velikom parku?
ili sam to samo ja ..
-
caes
#15 Re: Veliki park
jeste groblje, ali oni stari spomenici nekako izgledaju ko spomenici, dok onih 6 bas izgledaju dibidus morbidno.
ako je nekad bilo groblje, sad je park.
a bio je park i onda kad su ti mladici sahranjeni
ako je nekad bilo groblje, sad je park.
a bio je park i onda kad su ti mladici sahranjeni
-
ajgenrauh
#16 Re: Veliki park
A zato nam studenti slabo uce. Mozda oni i uce, al nemaju napretka. Nikako ne mozes skontat da je neko student, kad govori govori isto ko fudbaler, pjevacica. I lice na njih. Treba ovo sve sklonit s groblja mozda nas i krene.