Imam dva pitanja:
1. Koji se Vama cini najpovoljniji po cijenama ?
2. Gdje se u Sarajevu nalaze ovi marketi, ali veci tipa ex-Mercatora na Socijalnom, znaci prostran, da ima veliki izbor namirnica?
Moderator: anex
ili Bingo Pofalići ili Bingo Stup gdje ti je bližeglossyB wrote:Trebala bi u vecu nabavku ovih dana, naravno prednost dajem nasim marketima.
Imam dva pitanja:
2. Gdje se u Sarajevu nalaze ovi marketi, ali veci tipa ex-Mercatora na Socijalnom, znaci prostran, da ima veliki izbor namirnica?
![]()
![]()
I jedan i drugi su mi dalji ja sam u starom gradu, ali cula sam da je taj na Stupu dobar...StupskaBitanga wrote:ili Bingo Pofalići ili Bingo Stup gdje ti je bližeglossyB wrote:Trebala bi u vecu nabavku ovih dana, naravno prednost dajem nasim marketima.
Imam dva pitanja:
![]()
![]()
Jeste Peny je domaci i nije los, ima u Velesicima kod kruznog toka ili na Alipasinom polju kod Hipo banke. Uredni su, cisti, sirok izbor artikala, pretezno domacih a cijene povoljne.kox wrote:Hoše nema tako velikih marketa, mislim da je najveći onaj na Socijalnom. Kao što reče Stupska bitanga, Bingo Pofalići ili Stup, Amko Otoka ili Mojmilo, Robot na Socijalnom ili u Hrasnom. Ima i Škafa oko Halilovića kao i Robot u Rajlovcu, ali to je već podaleko.
I umalo da zaboravim Peny u Velešićima, ali za Peny ne znam da li je domaći lanac.