in33sa wrote:Sinoc sam se natjerao da ih malo gledam, samo da mogu napisati kriticki post na ovoj temi, i nisam se prevario
Gdje su tu VIP? Maca je nama poznat jer je iz Sarajeva, Kalimero se mota po tim nekim turbofolk casopisima a bio je i na onom hajatovom odronu od Izgubljenih, Canak je politicar, ostali? gomila nekakvih sponzorusa, ako je vjerovati onim sms porukama sto idu na dnu ekrana, te manekenkice su VIP samo po tome sto se guze sa srbijanskim nogometasima

sinoc ni jednu nisam cuo da A kaze, samo Maca nesto drobi, one ga gledaju u stilu "gadis nam se ali trpimo te jer smo placene", ostali su zanimljivi i uocljivi koliko saobracajni znak..
Jadno brate, cini mi se da se sve svodi na to da djecurlija sirom Srbije, CG i BiH moze poslati sms poruku nekoj simpatiji i jawno reci da je/ga woli

Mira Skoric , JK , Nenad Canak , Mumin ( tj. Love hunters ) , Maca i Gru su ovde prilicno poznati ; Maca je vec bio u BB , vodi neki kviz na Pinku i vodio je Operaciju trijumf ;
ona crna misica je usla u top 10 na izboru za miss world ... i pobedila bi da nije ispala guska nad guskama , jer je bila ubedljivo najlepsa .....
ona nabudzena silikonka je dugo imala svoju emisiju na Pinku , zvala se valjda Sanimetar ........ jes da je niko nije gledao , ali se bar na osnovu te emisije plasirala u VIP ;
Jelena Zezelj i Miki su poznati jer su ......... hmmmm ........ bili u kuci VB , on je trkeljisao po televizijama posle toga i snimao neke reklame , a ona je odradila home video ( valjda , tako kazu , nisam gledala ) ;
Za ovog Kalimera , onu pevacicu , Filipa i onu manekenku sa Kipra sam prvi put cula kad su usli u kucu ... btw , ona manekenka je i najlepsa ukucanka , iako ima 31 godinu .......