Veliki Brat 3

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
lijan

#1076 Re: Veliki Brat 3

Post by lijan »

Ellinor wrote:pa i da se razvedu, njemu je pola :D
klinac... nisu njega nasadjivali, nego nju...na sudu bi to prevagnulo u njenu korist. :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1077 Re: Veliki Brat 3

Post by Velkoski »

gledam malo index.hr i jebo te, cura se karala 100 dana i dobila 100 000 eura, spicaaaaaaa :lol:
opa22

#1078 Re: Veliki Brat 3

Post by opa22 »

svaki dan po 1000 Eura :D uh i ja bih bez razmiljanja :lol: bilo kako bilo marijana je zasluzila
Sasvim_Obican

#1079 Re: Veliki Brat 3

Post by Sasvim_Obican »

Kakva pljuska lažnom balkanskom moralu ! Bravo curo !

"Moralne prodike narajcanih voajera koji zaviruju u tuđe krevete ne drže vodu. Ne možete stajati pod susjedovim prozorom, sliniti na njegovu razgolićenu suprugu koja se odala bludu s poštarom, igrati džepni bilijar i urlati "sikter, kurvo". Jednostavno niste u dobroj poziciji. " by : Hrvoje Marjanović

:D
astrid

#1080 Re: Veliki Brat 3

Post by astrid »

Pa,jbt... Marijani niko faktički nije ni čestitao(ono bar radi reda),na bini samo onaj ćelavi i Dražen..ostali pjevaju :-)
Nemeš mrtav ozbiljan.nakon 104 dana doživio prosvjetljenje 8-) mama i Bojana mu otvorile oči :-?
Nije opravdano ni lijepo to što je radila,ali ko smo mi da sudimo :skoljka:
Niko mi nije bio favorit jer nisam redovno gledala,a još manje glasala :zzzz: Međutim,poslije one Nemeševe izjave i Duškovog cerenja k'o lud na brašno(jer se već vidio kao pobjednik)..drago mi je da je Mare pobjedila,mada je mnogo više izgubila,a to se ne može nadoknaditi ..

Ovo je definitivno natužniji pobjednik VB.
mrtva kokoš

#1081 Re: Veliki Brat 3

Post by mrtva kokoš »

jbt uze 100 mambi kurvanjem na tv-u. :shock: :roll:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1082 Re: Veliki Brat 3

Post by KatarinaKosaca »

Nije uzela lovu i daj BOže da uzme, jer Željko MItrović nikome još nije isplatio od farme do onog glupavog Dvora.
mrtva kokoš

#1083 Re: Veliki Brat 3

Post by mrtva kokoš »

KatarinaKosaca wrote:Nije uzela lovu i daj BOže da uzme, jer Željko MItrović nikome još nije isplatio od farme do onog glupavog Dvora.
a cekaj je l` emotion u vlasnistvu mitrovica, mislim nece mari biti problem da se jos koji put sagne :-)
KatarinaKosaca

#1084 Re: Veliki Brat 3

Post by KatarinaKosaca »

Mislim da tv kuća samo otkupi licencu, onda je na njoj da ubire prihod od marketinga i da isplati pobjednika. I Farma je program sa licencom, pa Mitrović još nije isplatio pobjednika.
Reglan

#1085 Re: Veliki Brat 3

Post by Reglan »

Posto nisam gled'o zanima me ugrubo koliko se puta cura kresnula :D
Tiger 033

#1086 Re: Veliki Brat 3

Post by Tiger 033 »

Poruka VB za buduce ukucanke budite USLOVNO RECENO "QRVE",OPIJAJTE SE ,LOMITE SVE PO KUCI,POKAZITE NE MORAL (sve zarad velike gledanosti) jednom rijecju receno, budite sve ono sto nikad niste ni pomislile da mozete biti...NAGRADA JE OSIGURANA...i sta reci poslije sinosnjeg VB nego jedno veliko FUJ za "pobjednika" !!!!!!!!! :x
Ridjobrki

#1087 Re: Veliki Brat 3

Post by Ridjobrki »

A fakat ima i toga, pitanje je hoće li biti tih ojra uopće? I o kojoj je svoti riječ!

Pazite, sasvim je lako moguće da je i cifra od sto milja lažnjak. Ne samo BB i reality programi - televizija je općenito fabrika obmane pa zašto da ne? Prije početka showa u odabiru kandidata nađeš curu koja se obaveže seksati unutra za npr 10 000 eura koje ćeš joj fakat isplatiti a ti ovamo imaš mehanizam manipulacije masom kojim ćeš joj osigurati pobjedu a ostali takmičari i gledateljstvo svo vrijeme žive u uvjerenju da se tu vodi pravo takmičenje za pravu nagradu. Ovo čak nije perfidno nego flagrantno!

Finalna emisija je dokaz toga a mi ne bismo bili ljudi kad ne bismo nasjeli na to, čitav koncept se zasniva na predvidljivosti ljudskih osjećaja i nepogrešiv je. A nema još boljeg mjesta od Balkana - pa mi mislimo i da na izborima nešto odlučujemo, da naši političari zbilja imaju neke stavove, da se neko bori za BiH/RS/Hrvatsku/Srbiju...

Ako su Tijanić i RTS proizveli rijeke krvi zbog ugroženih kninskih Srba, mogu vala Mitrović i PINK koji fildžan suza zbog zlosretne šibenske kurave...
pringless

#1088 Re: Veliki Brat 3

Post by pringless »

Pa nije ona nista kriva, djevojka ocigledno zna sta privlaci ovaj sljam od naroda, i zasto to da ne iskoristi da dodje do pobjede.
Ridjobrki

#1089 Re: Veliki Brat 3

Post by Ridjobrki »

Nije u tome stvar: nema ona pojma ni o čem tu! Nije ona radila nešto što će se narodu svidjeti nego je televizija navodila narod da mu se to svidi! Da su htjeli da pobijedi bilo ko drugi mogli su to napraviti drukčijim isječcima, drukčijim tonom i ponašanjem voditeljica i učesnika, Nemeša pogotovo. Htjeli su da je žalimo i mi je žalimo. Kad su htjeli da je preziremo prezirali smo je. Da hoće da je ubijemo ubili bismo je. To je ta moć obmane...
Alhemicarkaa

#1090 Re: Veliki Brat 3

Post by Alhemicarkaa »

:-) :lol:
E svašta, čuj kakvu poruku šalju time što je Marijana pobjedila? :-) Kad je VB postao obrazovna emisija, koja treba da šalje neke poruke? :shock: :D
Tiger 033

#1091 Re: Veliki Brat 3

Post by Tiger 033 »

Ridjobrki wrote:A fakat ima i toga, pitanje je hoće li biti tih ojra uopće? I o kojoj je svoti riječ!

Pazite, sasvim je lako moguće da je i cifra od sto milja lažnjak. Ne samo BB i reality programi - televizija je općenito fabrika obmane pa zašto da ne? Prije početka showa u odabiru kandidata nađeš curu koja se obaveže seksati unutra za npr 10 000 eura koje ćeš joj fakat isplatiti a ti ovamo imaš mehanizam manipulacije masom kojim ćeš joj osigurati pobjedu a ostali takmičari i gledateljstvo svo vrijeme žive u uvjerenju da se tu vodi pravo takmičenje za pravu nagradu. Ovo čak nije perfidno nego flagrantno!

Finalna emisija je dokaz toga a mi ne bismo bili ljudi kad ne bismo nasjeli na to, čitav koncept se zasniva na predvidljivosti ljudskih osjećaja i nepogrešiv je. A nema još boljeg mjesta od Balkana - pa mi mislimo i da na izborima nešto odlučujemo, da naši političari zbilja imaju neke stavove, da se neko bori za BiH/RS/Hrvatsku/Srbiju...

Ako su Tijanić i RTS proizveli rijeke krvi zbog ugroženih kninskih Srba, mogu vala Mitrović i PINK koji fildžan suza zbog zlosretne šibenske kurave...
:thumbup: Uzmite samo finale (Marijana i Dusko) i glasanje ubzir...
1.Za Duska su glasli skoro cijela Srbija i RS-BiH,dobar dio C.Gore i dobar dio Makedonije u to sam 100% uvjeren
2.Za Marijanu Hrvatska i Z.Hercegovina-BiH
NEcu reci da nije bilo galsova iz ostalih zemanja regiona za Marijanu...ali SIGURNO je to bilo u malom broju...sad se postavlja pitanje kako je to Marijana uopce mogla "pobijediti"???
Last edited by Tiger 033 on 27/06/2011 11:26, edited 2 times in total.
KatarinaKosaca

#1092 Re: Veliki Brat 3

Post by KatarinaKosaca »

Ja ovo nisam pratila, pa ne znam puno, ali sam ovdje pročitala da je Marijana glavna tema. Dakle, bila je osoba koja je dizala gledanost, samim tim i cijenu pp u terminu. Tv kuća je nagradila onoga ko joj je održao prihod. Ekonomski sasvim logično. Moralnost je davno ostala negdje daleko u privatnim tv kućama. Sa ponovnim pitanjem i sumnjom da će ikada vidjeti tu lovu.
Jameka

#1093 Re: Veliki Brat 3

Post by Jameka »

Prokomentarisala sam na portalu, pa da i ovdje.

Marijana je pobijedila zbog inata, prkosa ljudi koji nisu mogli gledati ovaj linc veceras, ovo cipelarenje zene koja je na dnu od strane ljigavih beskicmenjaka koji su se nasli sada komentarisati nesto, kada je zena u rasulu, kada nema mogucnost ili snagu da odgovori, a dok su bili s njom u kuci, ni progovorili nisu, ma kakvi, vec su zderali hranu koju ima je ona spremala i glumili nekakve kume i stosta. Malog Edipa necu ni komentarisati, koji luzer. I svaka cast Brendonu, ljudini, jedinom koji je stao u njenu odbrano od ostalih lesinara. Bravo tata ZMK, bravo voditeljica Tonka.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1094 Re: Veliki Brat 3

Post by plain vanilla »

Tiger 033 wrote: :thumbup: Uzmite samo finale (Marijana i Dusko) i glasanje ubzir...
1.Za Duska su glasli skoro cijela Srbija i RS-BiH,dobar dio C.Gore i dobar dio Makedonije u to sam 100% uvjeren
2.Za Marijanu Hrvatska i Z.Hercegovina-BiH
NEcu reci da nije bilo galsova iz ostalih zemanja regiona za Marijanu...ali SIGURNO je to bilo u malom broju...sad se postavlja pitanje kako je to Marijana uopce mogla "pobijediti"???
racunaj da su se glasovi rasipali
finalisti soraja, horvat,brendon, dule i mara
glasovi iz srbije su se rasipali na svih 5
mara je imala svoje glasache

a super su ove teorije zavjere, niko nije gledao, ali svi sve znaju..
i niko da kaze ko je to trebao pobijediti
Ridjobrki

#1095 Re: Veliki Brat 3

Post by Ridjobrki »

Bravo, Emily5! Upravo o tome pričam - niko ne može ostati ravnodušan na to cipelarenje i trik produkcije je bio upravo to. U takvim okolnostima niko osim Mare nije mogao pobijediti! Ovo što kaže Tigar zato pada u vodu jer nema tu više ni Srbije ni Hrvatske, tu je samo jedna jadna žena u kojoj se može prepoznati svako ko je jednom u životu bio ponižen, prevaren ili razočaran. To je trik: mi ne suosjećamo sa Hrvaticom, kurbom, Marijanom, ovakvom ili onakvom nego sa sobom samima.
KatarinaKosaca

#1096 Re: Veliki Brat 3

Post by KatarinaKosaca »

Nema nikakvih teorija zavjere. Logično je da pobijedi onaj koga se najviše gleda. radi sexa ili pameti, sasvim je supsidijarno u pobjedi. Da bar lovu dobije, kad je sve ostalo izgubila.........
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1097 Re: Veliki Brat 3

Post by plain vanilla »

Joj Ridjobrki jesi navalio
pa ona je meni bila draga i prije sinocnjeg ispada Nemesa
u svakom slucaju sam prije bila za njenu pobjedu, nego ostalih finalista
i nema to veze sa sazaljenjem
opa22

#1098 Re: Veliki Brat 3

Post by opa22 »

ma pricajte sto hocete al Mare je pobjedila, eh da sad oce snimiti neki reality da li ce je muz primiti ili nece hahaha naravno ovo je sala mala
Ridjobrki

#1099 Re: Veliki Brat 3

Post by Ridjobrki »

Ma mene je uvijek fascinirala ta moć medija i zato sam na ovoj temi. Fućka se meni za BB ali sam sinoć bio fasciniran očitošću kormilarenja produkcije ka Marijaninoj pobjedi i jednostavnošću tih trikova. Npr, ti sad pitaš ko je trebao pobijediti: niko osim Mare i niko drugi nije ni imao šansu! To ti ja govorim. Ja se samo bavim načinom kojim se došlo do toga.
irvinx1

#1100 Re: Veliki Brat 3

Post by irvinx1 »

plain vanilla wrote:
racunaj da su se glasovi rasipali
finalisti soraja, horvat,brendon, dule i mara
glasovi iz srbije su se rasipali na svih 5
mara je imala svoje glasache

a super su ove teorije zavjere, niko nije gledao, ali svi sve znaju..
i niko da kaze ko je to trebao pobijediti
Ja sam uglavnom gledao...
Bilo ko od ovih petoro sto je ostalo zasluzeno bi pobijedilo. Treabalo je proci golgotu, a niko od njih 5 nije "kvalitet" jednog Mikija ili Ivan Ljube...

Problem je nesto drugo... Horvat i Dusko prakticno preko noci od favorita postaju predmet najgorih mogucih pljuvacina po forumima, dok Mare isto preko noci postaje heroina... To dovoljno govori o nezrelosti glasaca V.B I inace narodne kuhinje...
Produkcija je uradila vraski dobar scenarij i ja im cestitam na tome...
Locked