Veliki Brat 3
Moderator: anex
- FantomDOTba
#1 Veliki Brat 3
-
StupskaBitanga
#2 Re: Veliki Brat 3
FantomDOTba wrote:100.000 eurica,
nije shala
![]()
Jedva cekam da vidim ko ce da udje, ko ce da zrtvuje sebe za 5 minuta regionalne slave
ovo i big mama house(obn) mi je cudno sto ljudi gledaju
1000 ljudi 1000000 cudi
-
cikular
#3 Re: Veliki Brat 3
Gdje se prijavljuje ili su vec odabrani ucesnici?
Mozda mogu biti specijalni gost?
Mozda mogu biti specijalni gost?
-
StupskaBitanga
#5 Re: Veliki Brat 3
ma bice na obn i na velikom bratu ovakav scenariji
Homosexualac+polugole zene-haman gole+drogeras= velka gledanost
-
samo malo
#6 Re: Veliki Brat 3
Hoce li opet Maca biti u kuci
Ne kontam kome je ovo jos zanimljivo, nakon sto je vec sve vidjeno bar pet puta u posljednih desetak godina. Setkaju se po onoj kucetini, ogovaraju jedni druge, svi su tu samo da se dobro zabave (kako da ne) i na kraju svi kao placu od srece zbog jednog pobjednika.
Ne kontam kome je ovo jos zanimljivo, nakon sto je vec sve vidjeno bar pet puta u posljednih desetak godina. Setkaju se po onoj kucetini, ogovaraju jedni druge, svi su tu samo da se dobro zabave (kako da ne) i na kraju svi kao placu od srece zbog jednog pobjednika.
- FantomDOTba
#7 Re: Veliki Brat 3
Jel to ti ne volis zene gledatStupskaBitanga wrote:ma bice na obn i na velikom bratu ovakav scenariji
Svi se prave da ne gledaju a sve znaju napamet
-
StupskaBitanga
#8 Re: Veliki Brat 3
ma volim gledati zene
vec samo je jadno kod svih ti reality programa je da sex sve prodaje
vec samo je jadno kod svih ti reality programa je da sex sve prodaje
-
escobar_
#9 Re: Veliki Brat 3
Znači kreće nova sezona zaglupljivanja naroda?
- Globus
#10 Re: Veliki Brat 3
Nije mi jasno kako neko moze sjedit i trosit dragocjeno vrijeme gledajuci ljude sta rade pa jbt
bolje da izadju na prozor 
- Rauber
#11 Re: Veliki Brat 3
Usli ukucani, slatka je ona Danica, Violeta je
a Sexy Sandra je za prljavih misli
Imamo i Sekulu
Ovaj bi lik mogao biti gigant
Imamo i Sekulu
- FantomDOTba
#12 Re: Veliki Brat 3
al se furaju na sex u Kuci, meni bi bilo najjache da se spandjaju onaj patuljak i ona sa amputiranom nogom

-
lolo_lolo
#13 Re: Veliki Brat 3
FantomDOTba wrote:al se furaju na sex u Kuci, meni bi bilo najjache da se spandjaju onaj patuljak i ona sa amputiranom nogom![]()
![]()
![]()
bezobrazno,al sam se nasmijao
sex je pao odmah drugi dan u kuci,bice ludnica ove godine
radasin kralj
- FantomDOTba
#14 Re: Veliki Brat 3
Manuel usao preko Facebooka
Tatjana amputirana noga
Vladimir
Jovana
Karlo (iz benda 357)
Sandra
Radisha (isti Sekula
Violeta
Indiana
Milan patuljak
Nikola
Danica- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#15 Re: Veliki Brat 3
čudime da nisu zacrnili i ovdje ekran......radi autorskih prava 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#16 Re: Veliki Brat 3
koke onako nisu lose
na svu sreću ne interesuje me ovo
ak bude erotike biće klipića 
na svu sreću ne interesuje me ovo
- FantomDOTba
#17 Re: Veliki Brat 3
Definitivno si u pravu sto se tih zatamnjenja tice, postalo je smijesno stvarno, sto jednostavno ne uklone takve kanale gdje se stalno nesto mora zatamniti uostalom placamo kablovsku i to debelo, al sreca ovo nije zatamnjeno mada ne bi me cudilo ako se javi kakav nacionalista pa to zatrazipici wrote:čudime da nisu zacrnili i ovdje ekran......radi autorskih prava
- phillie
#18 Re: Veliki Brat 3
Veliki Brat, Farma (sad srbijanska), Big House Mama, i ostala ovakva sranja trebalo bi zabraniti dozivotno. Sta se to moze kreativno vidjeti u ovim programima, sta je to toliko "zabavno"? Kompletno ispiranje mozga, i jos poberu koju paru sto im isprani mozgovi salju sms poruke (a tesko je nazvati neki humanitarni broj i donirati 2KM), sa zeljama ko treba ostati, pozdravi i slicne gluposti.
- burek_in_space
#19 Re: Veliki Brat 3
Da se ne vrte ogromne cifre u ovim show-ovima( uvijek sam volio ovu rijechcrkvice wrote:Veliki Brat, Farma (sad srbijanska), Big House Mama, i ostala ovakva sranja trebalo bi zabraniti dozivotno. Sta se to moze kreativno vidjeti u ovim programima, sta je to toliko "zabavno"? Kompletno ispiranje mozga, i jos poberu koju paru sto im isprani mozgovi salju sms poruke (a tesko je nazvati neki humanitarni broj i donirati 2KM), sa zeljama ko treba ostati, pozdravi i slicne gluposti.
-
gazda
#20 Re: Veliki Brat 3
Najveci ce fol biti kada ubace one blizance iz Zivinica. Jebes reality ako nema neko iz Zivinica. Vjerovatno ce da ubace jednog, pa da ga zamjene s drugim, pa da vide da li ukucani skontali.
- FantomDOTba
#21 Re: Veliki Brat 3
gazda wrote:Najveci ce fol biti kada ubace one blizance iz Zivinica. Jebes reality ako nema neko iz Zivinica. Vjerovatno ce da ubace jednog, pa da ga zamjene s drugim, pa da vide da li ukucani skontali.
- karanana
#22 Re: Veliki Brat 3
jeli vec pao sex? jucer sam se na sekundu ukljucio i vidio onog istetoviranog karla kako se nesto mazi u krevetu sa nekom od treba, mislim onom makedonkom. jesu li se maznuli? moglo bi biti dobrog materijala na ovom brotheru. ima dobrih treba i cini mi se da su kurvanjski raspolozene. svaka cast pink, znaju oni sta se trazi, ubacili su dobrih treba i nekakvih cudnih slucajeva od zenske bez noge do patuljka. a radisa je isto fin ubacaj. svaka cast i da su sacekali da prodje ramazan pa da pocnu pustati ovaj nemoral.
- FantomDOTba
#23 Re: Veliki Brat 3
karanana wrote:jeli vec pao sex? jucer sam se na sekundu ukljucio i vidio onog istetoviranog karla kako se nesto mazi u krevetu sa nekom od treba, mislim onom makedonkom. jesu li se maznuli? moglo bi biti dobrog materijala na ovom brotheru. ima dobrih treba i cini mi se da su kurvanjski raspolozene. svaka cast pink, znaju oni sta se trazi, ubacili su dobrih treba i nekakvih cudnih slucajeva od zenske bez noge do patuljka. a radisa je isto fin ubacaj. svaka cast i da su sacekali da prodje ramazan pa da pocnu pustati ovaj nemoral.
-
*mima*
#24 Re: Veliki Brat 3
FantomDOTba wrote:al se furaju na sex u Kuci, meni bi bilo najjache da se spandjaju onaj patuljak i ona sa amputiranom nogom![]()
![]()
![]()
Jadnog komentara.
- FantomDOTba
#25 Re: Veliki Brat 3
sta je sad, opet lazni moral i feuadalizam, sreca pa Reis ne kontrolise WWWmima wrote:FantomDOTba wrote:al se furaju na sex u Kuci, meni bi bilo najjache da se spandjaju onaj patuljak i ona sa amputiranom nogom![]()
![]()
![]()
Jadnog komentara.