Veliki Brat 3

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
FantomDOTba

#1 Veliki Brat 3

Post by FantomDOTba »

:thumbup: 100.000 eurica, :cry: nije shala :-) :-) Jedva cekam da vidim ko ce da udje, ko ce da zrtvuje sebe za 5 minuta regionalne slave :run:
StupskaBitanga

#2 Re: Veliki Brat 3

Post by StupskaBitanga »

FantomDOTba wrote::thumbup: 100.000 eurica, :cry: nije shala :-) :-) Jedva cekam da vidim ko ce da udje, ko ce da zrtvuje sebe za 5 minuta regionalne slave :run:

ovo i big mama house(obn) mi je cudno sto ljudi gledaju
1000 ljudi 1000000 cudi
cikular

#3 Re: Veliki Brat 3

Post by cikular »

Gdje se prijavljuje ili su vec odabrani ucesnici?

Mozda mogu biti specijalni gost?
lolita_xx

#4 Re: Veliki Brat 3

Post by lolita_xx »

zar opet :roll:
StupskaBitanga

#5 Re: Veliki Brat 3

Post by StupskaBitanga »

ma bice na obn i na velikom bratu ovakav scenariji
Homosexualac+polugole zene-haman gole+drogeras= velka gledanost
samo malo

#6 Re: Veliki Brat 3

Post by samo malo »

Hoce li opet Maca biti u kuci :-)

Ne kontam kome je ovo jos zanimljivo, nakon sto je vec sve vidjeno bar pet puta u posljednih desetak godina. Setkaju se po onoj kucetini, ogovaraju jedni druge, svi su tu samo da se dobro zabave (kako da ne) i na kraju svi kao placu od srece zbog jednog pobjednika.
FantomDOTba

#7 Re: Veliki Brat 3

Post by FantomDOTba »

StupskaBitanga wrote:ma bice na obn i na velikom bratu ovakav scenariji
Homosexualac+polugole zene-haman gole+drogeras= velka gledanost
Jel to ti ne volis zene gledat :lol: da nisi vehabija :evil:

Svi se prave da ne gledaju a sve znaju napamet :shock: Al mi nije jasno otkud vam taj BMH kad nije tema niti se moze porediti
StupskaBitanga

#8 Re: Veliki Brat 3

Post by StupskaBitanga »

ma volim gledati zene
vec samo je jadno kod svih ti reality programa je da sex sve prodaje
escobar_

#9 Re: Veliki Brat 3

Post by escobar_ »

Znači kreće nova sezona zaglupljivanja naroda?
Globus

#10 Re: Veliki Brat 3

Post by Globus »

Nije mi jasno kako neko moze sjedit i trosit dragocjeno vrijeme gledajuci ljude sta rade pa jbt :D bolje da izadju na prozor :D
Rauber

#11 Re: Veliki Brat 3

Post by Rauber »

Usli ukucani, slatka je ona Danica, Violeta je :thumbup: a Sexy Sandra je za prljavih misli :D
Imamo i Sekulu :D Ovaj bi lik mogao biti gigant :)

FantomDOTba

#12 Re: Veliki Brat 3

Post by FantomDOTba »

al se furaju na sex u Kuci, meni bi bilo najjache da se spandjaju onaj patuljak i ona sa amputiranom nogom :lol: :lol: :lol: :thumbup:
lolo_lolo

#13 Re: Veliki Brat 3

Post by lolo_lolo »

FantomDOTba wrote:al se furaju na sex u Kuci, meni bi bilo najjache da se spandjaju onaj patuljak i ona sa amputiranom nogom :lol: :lol: :lol: :thumbup:
:lol:

bezobrazno,al sam se nasmijao

sex je pao odmah drugi dan u kuci,bice ludnica ove godine
radasin kralj
FantomDOTba

#14 Re: Veliki Brat 3

Post by FantomDOTba »

Image Manuel usao preko Facebooka
Image Tatjana amputirana noga
Image Vladimir
Image Jovana
Image Karlo (iz benda 357)
Image Sandra
Image Radisha (isti Sekula :lol: )
Image Violeta
Image Indiana
Image Milan patuljak
Image Nikola
Image Danica
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#15 Re: Veliki Brat 3

Post by pici »

čudime da nisu zacrnili i ovdje ekran......radi autorskih prava :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#16 Re: Veliki Brat 3

Post by Truba »

koke onako nisu lose

na svu sreću ne interesuje me ovo :mrgreen: ak bude erotike biće klipića :skoljka:
FantomDOTba

#17 Re: Veliki Brat 3

Post by FantomDOTba »

pici wrote:čudime da nisu zacrnili i ovdje ekran......radi autorskih prava :mrgreen:
Definitivno si u pravu sto se tih zatamnjenja tice, postalo je smijesno stvarno, sto jednostavno ne uklone takve kanale gdje se stalno nesto mora zatamniti uostalom placamo kablovsku i to debelo, al sreca ovo nije zatamnjeno mada ne bi me cudilo ako se javi kakav nacionalista pa to zatrazi :sax:
phillie

#18 Re: Veliki Brat 3

Post by phillie »

Veliki Brat, Farma (sad srbijanska), Big House Mama, i ostala ovakva sranja trebalo bi zabraniti dozivotno. Sta se to moze kreativno vidjeti u ovim programima, sta je to toliko "zabavno"? Kompletno ispiranje mozga, i jos poberu koju paru sto im isprani mozgovi salju sms poruke (a tesko je nazvati neki humanitarni broj i donirati 2KM), sa zeljama ko treba ostati, pozdravi i slicne gluposti.
burek_in_space

#19 Re: Veliki Brat 3

Post by burek_in_space »

crkvice wrote:Veliki Brat, Farma (sad srbijanska), Big House Mama, i ostala ovakva sranja trebalo bi zabraniti dozivotno. Sta se to moze kreativno vidjeti u ovim programima, sta je to toliko "zabavno"? Kompletno ispiranje mozga, i jos poberu koju paru sto im isprani mozgovi salju sms poruke (a tesko je nazvati neki humanitarni broj i donirati 2KM), sa zeljama ko treba ostati, pozdravi i slicne gluposti.
Da se ne vrte ogromne cifre u ovim show-ovima( uvijek sam volio ovu rijech :D ), ne bi ih ni bilo. ;-)
gazda

#20 Re: Veliki Brat 3

Post by gazda »

Najveci ce fol biti kada ubace one blizance iz Zivinica. Jebes reality ako nema neko iz Zivinica. Vjerovatno ce da ubace jednog, pa da ga zamjene s drugim, pa da vide da li ukucani skontali.
FantomDOTba

#21 Re: Veliki Brat 3

Post by FantomDOTba »

gazda wrote:Najveci ce fol biti kada ubace one blizance iz Zivinica. Jebes reality ako nema neko iz Zivinica. Vjerovatno ce da ubace jednog, pa da ga zamjene s drugim, pa da vide da li ukucani skontali.
:lol: e to jedva cekam oca mi :-) :-) samo kratko ovima sto im smeta, raja imate 40 preko kablovske i 60 preko digitalne kanala da gledate pa navalite, ja placam ukupno 24 KM Elobu i gledam sta mi je volja, i boli me briga jel nesto iz Bosne,Srbije,Hrvatske ili Zimbabvea, sve dok se mogu nasmijat do suza. Uostalom radije cu gledat Reality Show nego Vijesti(bilo cije) :sax:
karanana

#22 Re: Veliki Brat 3

Post by karanana »

jeli vec pao sex? jucer sam se na sekundu ukljucio i vidio onog istetoviranog karla kako se nesto mazi u krevetu sa nekom od treba, mislim onom makedonkom. jesu li se maznuli? moglo bi biti dobrog materijala na ovom brotheru. ima dobrih treba i cini mi se da su kurvanjski raspolozene. svaka cast pink, znaju oni sta se trazi, ubacili su dobrih treba i nekakvih cudnih slucajeva od zenske bez noge do patuljka. a radisa je isto fin ubacaj. svaka cast i da su sacekali da prodje ramazan pa da pocnu pustati ovaj nemoral.
FantomDOTba

#23 Re: Veliki Brat 3

Post by FantomDOTba »

karanana wrote:jeli vec pao sex? jucer sam se na sekundu ukljucio i vidio onog istetoviranog karla kako se nesto mazi u krevetu sa nekom od treba, mislim onom makedonkom. jesu li se maznuli? moglo bi biti dobrog materijala na ovom brotheru. ima dobrih treba i cini mi se da su kurvanjski raspolozene. svaka cast pink, znaju oni sta se trazi, ubacili su dobrih treba i nekakvih cudnih slucajeva od zenske bez noge do patuljka. a radisa je isto fin ubacaj. svaka cast i da su sacekali da prodje ramazan pa da pocnu pustati ovaj nemoral.
:lol: ona Makedonka Viki je vec "pala" jarane :lol: A ove ostale trebe najavljuju da publici treba "pruziti" ono sto publika zeli :-)
*mima*

#24 Re: Veliki Brat 3

Post by *mima* »

FantomDOTba wrote:al se furaju na sex u Kuci, meni bi bilo najjache da se spandjaju onaj patuljak i ona sa amputiranom nogom :lol: :lol: :lol: :thumbup:

Jadnog komentara.
FantomDOTba

#25 Re: Veliki Brat 3

Post by FantomDOTba »

mima wrote:

Jadnog komentara.
sta je sad, opet lazni moral i feuadalizam, sreca pa Reis ne kontrolise WWW :x
Locked