Pogledajte ovo: http://www.expressen.se/webb-tv/index.h ... alid=11723 (prvo dolaze male reklame)
Familija iz Svedske sto je bila na odmoru kod Doboja je snjimila ovaj fenomen, oci koje se pojavljuju på jednu minutu i nestanu i tako da bi se opet pojavile.
Meni bas lici na par ociju
Velike oci na nebu kod Doboja!!!
- kekec
#2 Re: Velike oci na nebu kod Doboja!!!
Nesto nije u redu sa linkom, bar ja ne mogu dobiti sliku. 
- campa_xxx
#3 Re: Velike oci na nebu kod Doboja!!!
DOBOJLIJA wrote:Pogledajte ovo: http://www.expressen.se/webb-tv/index.h ... alid=11723 (prvo dolaze male reklame)
Familija iz Svedske sto je bila na odmoru kod Doboja je snjimila ovaj fenomen, oci koje se pojavljuju på jednu minutu i nestanu i tako da bi se opet pojavile.
Meni bas lici na par ociju
Taj snimak nema ko nije snimio ...svako ga svojata...
-
RtrnOfSalisbury
#4 Re: Velike oci na nebu kod Doboja!!!
Heh, ja sam zanj sazno kao "Oci Fojnice"
Imal neka organizacija sto se bavi oduzimanjem diploma i svjedocanstava ? od osnovne pa dalje ...
Imal neka organizacija sto se bavi oduzimanjem diploma i svjedocanstava ? od osnovne pa dalje ...
- cheguevara_k1
#5 Re: Velike oci na nebu kod Doboja!!!
Na yubitubi pise da je snimani iznad ruskog grada Kercha. Samo sto nema ezana u pozadini 
p.s. Vec je bila tema, pokrenula je @aida05, mrsko mi da je trazim...
-
Prijepoljka
#6 Re: Velike oci na nebu kod Doboja!!!
I ja sam o tome cula ljetos. a bogami i vidjela...snimljeno mobitelom, prestravila sam se...ali ono sto je jos interesantnije, " te oči" se dovode u vezu sa ezanom koji uci onaj djecak koji je sa cetiri godine naucio Kur-an u snu, a kome je majka katolicke , a otac islamske vjeroispovijesti...Naime, "te oci" se, po prici mojih rodjaka koji su mi to pokazali, pojave na nebu samo kada se pusti ezan koji uci ovaj djecak, i da je to za sada zabiljezeno u Rožaju i Tarčinu...
-
delightful
#7 Re: Velike oci na nebu kod Doboja!!!
ako je nekome stalo, neka potrazi staru temu.cheguevara_k1 wrote:Na yubitubi pise da je snimani iznad ruskog grada Kercha. Samo sto nema ezana u pozadini