kakvi su folovi...
utisci...
hvala
Hajde mi reci da se zezash...molim te...A wrote:Dzinska posla
Kaže ........došao sam ovdje ............jer to ovdje najbolje idemačak u čizmama wrote:Je li neko bio na Dejvidu Koperfildu...![]()
kakvi su folovi...
utisci...
![]()
hvala
mačak u čizmama wrote:Je li neko bio na Dejvidu Koperfildu...![]()
kakvi su folovi...
utisci...
![]()
hvala
manijak1 wrote:Kaže ........došao sam ovdje ............jer to ovdje najbolje idemačak u čizmama wrote:Je li neko bio na Dejvidu Koperfildu...![]()
kakvi su folovi...
utisci...
![]()
hvala![]()
ja imam utisak da ciganka nije nista osjetila, nego je to cigo u iluzijamamačak u čizmama wrote:evo ti, Anđo vic:
dolazi Dejvid Koperfild, i
pita cigo ciganku, znaš li šta je iluzija
kaže ona: "inkluzija"
-ma nije, ILUZIJA![]()
-ne znam
- vidi:haj se skini, sad lijepo lez na sto...(popne se na nju)
-osjetiš li ga sad
-osjetim
- a vidiš li mi ruke vamo slobodne...eto, to ti je iluzija
a sada...molim utiske
Uha sada...molim utiske sa Dejvida Koperfilda

i onda pripishu to crnoj magiji i sihramaKurt_Kombajn wrote:![]()
razlika izmedju trika i magije, je da iza trika uvijek stoji racionalno, logicno objasnjenje...Naravno da mr. copperfield nije blesav da odaje svoje trikove, jer bi mu onda propao posao i hljeb nasusni...e sad, sto je nekima krivo sto ne mogu da skontaju njegove folove (umjesto da jednostavno uzivaju u njima), je druga stvar...
Super nick. Semiramida, staniolska kraljica.Semiramida wrote:Đavolja posla. Jelde, zvučim k'o inkvizicija onomad, u srednjem vijeku?Al' tako je zaista.
D.C. ne poriče svoju saradnju s demonima iliti nevjerničkim džinima, s tim što ih on sofisticirano naziva "duhovna bića".
Šta on ima od toga? Novac i slavu.
Šta "oni" imaju od njega? Prodatu dušu, ispunjenje onoga što ne mogu sami. Mnoštvo kojekakvih usluga. Naposljetku, ljudi su na višem nivou od džinskog svijeta.
D.C. svoj poziv naziva iluzionizmom, magijom. A to je obično vještičarenje. U našem žargonu - crna magija. Sihr. Samo, u njegovim predstavama - kolektivni sihr.
Whatever, izbjegavajte takve stvari. Ne treba vam to u životu.
kako si nezrela i primitivna i zadojena religijomSemiramida wrote:Đavolja posla. Jelde, zvučim k'o inkvizicija onomad, u srednjem vijeku?Al' tako je zaista.
D.C. ne poriče svoju saradnju s demonima iliti nevjerničkim džinima, s tim što ih on sofisticirano naziva "duhovna bića".
Šta on ima od toga? Novac i slavu.
Šta "oni" imaju od njega? Prodatu dušu, ispunjenje onoga što ne mogu sami. Mnoštvo kojekakvih usluga. Naposljetku, ljudi su na višem nivou od džinskog svijeta.
D.C. svoj poziv naziva iluzionizmom, magijom. A to je obično vještičarenje. U našem žargonu - crna magija. Sihr. Samo, u njegovim predstavama - kolektivni sihr.
Whatever, izbjegavajte takve stvari. Ne treba vam to u životu.
pa posto je ni manje ni vise nego decidno receno da je haram, a ti brate nemoj ici... ha ja...dado77 wrote:Otići na koperfilda je haram
Dokaz se nalazi u dvije knige o dedžalu i predavanju koje je bilo prije nekoliko dana na kojem je rečeno decidno da je to haram!!!
Još koje pitanje??