Velicina polnog organa kod muskarca

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
4players

#151 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Post by 4players »

trundzija wrote:
FemaleMe wrote:
4players wrote:Imam 17 godina visok sam 179 cm i tezak 65kg imam stidne dlacice dlacice ispod pazuha bradu na licu i sve, ali moj spolni organ ne raste iako sam u pubertetu vec 3-4 godine moj spolni organ je dug u erekciji 11cm a o obimu da ne pricam zanima me da li je netko imao slicno iskustvo ili netko zna odgovor na ovo pitanje da nije u pitanju kakva bolest ili sta.Sram me ici kod doktora i reci mu da mi je s.organ tako malk smijat ce se.Svi moji vrsnjaci/prijatelji imaju po 17-18 cm a ja ne 11 i onda kada krenu sale o tome nastojim izbjegavati to, jer sram me je da pricam da imam veliki a ono zapravo 'smoki' :/ ugl. ako neko zna nesto bio bih mu zahvalan da mi odg.
Nemoj da te ista brine, jso si mlad, mozda si sitnije gradje, mrsav, mozda ces se poceti kasnije razvijati nego tvoji vrsnjaci, nismo svi isti. Sacekaj bar do 20 te. No sikiriki :)
Ne brini Momce. Ja sam otisao 1970-te u JNA. Sramota me se bilo kupat s ostalom rajom u pocetku, (zajednicki tus). Pred kraj odsluzenja tog servisa, JNA, pod tim zajednickim tusevima, bio sam jako ponosan, a moji drugovi, u ono vrijeme, pozitivno iznenadjeni. Mada, nikad nisam cuo neku degradirajucu reakciju s njihove strane dok se evolucija mog puberteta nije zavrsila. Mozda je i bolje za Te. Sto kasnije zavrsis pubertet, duze ce ti ostati spolna moc! :-)
Hvala na savijetu nadam se tome :)
4players

#152 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Post by 4players »

Djubre_ wrote:Drkaj jarane.. pokusaj auto podici.. fasuj kilu dvije.. samo ga treniraj.. zadovoljit ces je prstom, a kamo li kur*om

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
HAHA nije belaj :)
Dr.medicine

#153 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Post by Dr.medicine »

4players wrote:
FemaleMe wrote:
4players wrote:Imam 17 godina visok sam 179 cm i tezak 65kg imam stidne dlacice dlacice ispod pazuha bradu na licu i sve, ali moj spolni organ ne raste iako sam u pubertetu vec 3-4 godine moj spolni organ je dug u erekciji 11cm a o obimu da ne pricam zanima me da li je netko imao slicno iskustvo ili netko zna odgovor na ovo pitanje da nije u pitanju kakva bolest ili sta.Sram me ici kod doktora i reci mu da mi je s.organ tako malk smijat ce se.Svi moji vrsnjaci/prijatelji imaju po 17-18 cm a ja ne 11 i onda kada krenu sale o tome nastojim izbjegavati to, jer sram me je da pricam da imam veliki a ono zapravo 'smoki' :/ ugl. ako neko zna nesto bio bih mu zahvalan da mi odg.
Nemoj da te ista brine, jso si mlad, mozda si sitnije gradje, mrsav, mozda ces se poceti kasnije razvijati nego tvoji vrsnjaci, nismo svi isti. Sacekaj bar do 20 te. No sikiriki :)
Jesam sitnije sam gradje imam 67kg dns bio na vagi.Ali jbg zadirkivanja i to mi ide na zivce.A kada treba spavat sa nekom djevojkom uvijek izmisljam neke glupe razloge -.-''

ugasi svjetlo
4players

#154 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Post by 4players »

ugasi svjetlo[/quote][/quote]
I na kraju ja zavrsim sa j*banjem a ona kaze jesi poceo.Hvala,ali ne,nadam se da ce se proteganti :)
suspect_zero

#155 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Post by suspect_zero »

trundzija wrote:Ne brini, doci ce to sve na svoje, u dobra doba. I ne zaboravi staru. Ni debeo zacepio, niti dugacak ne dodirnuo!

Jah, kažu niko joj dno nije naš'o :D
Jokericious

#156 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Post by Jokericious »

FemaleMe wrote: Nemoj da te ista brine, jso si mlad, mozda si sitnije gradje, mrsav, mozda ces se poceti kasnije razvijati nego tvoji vrsnjaci, nismo svi isti. Sacekaj bar do 20 te. No sikiriki :)
Hahah. Pa on ima 17 godina, nema tu vise razvijanja. Bolje da si mu rekla suplju da to nije bitno, nego ovo. :-)
Tomos

#157 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Post by Tomos »

Kod mene je opet problem jer mi je baš obiman i prevelik i to žene vole gledaju ga sa požudom, u punoj snazi izgleda baš strašno i kad visi onda ga mogu kontrolisati u boksericama pa može i niz nogu ovako drukčije ne znam šta da radim-. :sad:
MOSALJOZE

#158 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Post by MOSALJOZE »

4players wrote:Sram me ici kod doktora i reci mu da mi je s.organ tako malk smijat ce se
Jeli ovo razmišljane skoro punoljetne osobe :jbt: :run:
pakica_

#159 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Post by pakica_ »

Tomos wrote:Kod mene je opet problem jer mi je baš obiman i prevelik i to žene vole gledaju ga sa požudom, u punoj snazi izgleda baš strašno i kad visi onda ga mogu kontrolisati u boksericama pa može i niz nogu ovako drukčije ne znam šta da radim-. :sad:
utakni ga sebi tamo iza da ti ne smeta :lol: :lol:
Dr.medicine

#160 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Post by Dr.medicine »

budalo :lol: hahahahhahahhahahahhahahhahhaha
sha_ba

#161 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Post by sha_ba »

pakica_ wrote:
Tomos wrote:Kod mene je opet problem jer mi je baš obiman i prevelik i to žene vole gledaju ga sa požudom, u punoj snazi izgleda baš strašno i kad visi onda ga mogu kontrolisati u boksericama pa može i niz nogu ovako drukčije ne znam šta da radim-. :sad:

hahahahhahahaha :lol: :lol: :lol:
4players

#162 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Post by 4players »

Za mne je to ozbiljan problem, a vi se ismijavate jeste smijesno je, ali jbg nije meni :/
sha_ba

#163 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Post by sha_ba »

4players wrote:Za mne je to ozbiljan problem, a vi se ismijavate jeste smijesno je, ali jbg nije meni :/
nije tebi smijeh bio upucen i vjerujem da ti nije smijesno, al mislim da ovjd enecas naci oggovor za svoj problem...
savjetujem ti da svakako posjetis doktora, da se posavjerujes, sigurno te niko nece ismijavati.. ne znam samo odakle ti to???

ne kontam odakle taj strah od ismijavanja sa strane doktora?? inace, generalno... :roll:

a tebi sretno, nadam se da nema neki ozbiljan problem a za velicinu... Pa sigurno sam nisi, ove Hebace po forumu sa velikim alatkama zanemari :-D
pakica_

#164 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Post by pakica_ »

4players wrote:Za mne je to ozbiljan problem, a vi se ismijavate jeste smijesno je, ali jbg nije meni :/
ne smiju se tebi, ne brini :D

sto se tice tvog problema, dabogda da to sta naraste, samo ces se s godinama nauciti nositi s tim.. kol'ko ono rece da je? 11? znam jednog sto ima 11cm i dvoje djece, hajde Boga ti :D vec rekoh: da je k'o dud, ima kud :)
Dr.medicine

#165 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Post by Dr.medicine »

sha_ba wrote:
nije tebi smijeh bio upucen i vjerujem da ti nije smijesno, al mislim da ovjd enecas naci oggovor za svoj problem...
savjetujem ti da svakako posjetis doktora, da se posavjerujes, sigurno te niko nece ismijavati.. ne znam samo odakle ti to???

ne kontam odakle taj strah od ismijavanja sa strane doktora?? inace, generalno... :roll:

a tebi sretno, nadam se da nema neki ozbiljan problem a za velicinu... Pa sigurno sam nisi, ove Hebace po forumu sa velikim alatkama zanemari :-D

šta ce ba on kod doktora? nije bolesta, coJk ima samo veliku chunu :lol: :lol:
4players

#166 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Post by 4players »

E jbg ljudi sada.Mislio sa da je netko imao slican problem pa zna nesto o tome,a izgleda da takvog nema ovdje :? :-? :run:
Indigont

#167 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Post by Indigont »

4players wrote:E jbg ljudi sada.Mislio sa da je netko imao slican problem pa zna nesto o tome,a izgleda da takvog nema ovdje :? :-? :run:
Doktor ti ne moze nazalost pomoci oko toga jer to odredjuje genetika. Eventualno u sljedecih godinu dvije mozes dobiti 1-2cm ali to je to. Vecinom je razvoj zavrsen.

Ovi koji ti pricaju da je prosjecni penis od 18cm ili da ga oni imaju vjerovatno lazu. Penis od 18cm je jako velik penis. Muskarci najvise lazu o velicini penisa.

Prosjek je od 14 do 15cm.

http://www.zdravosfera.com/prosjecna-duljina-penisa/

Normalan seks je naravno moguc i sa penisom od 11cm ali ogranicen si na nekoliko poza. Ne znam sta da ti savjetujem ako ne naraste. Trazi manje zene ili ganjaj neke koje su jako neiskusne pa ne znaju da imaju i veci :) Nauci dobro oralno zadovoljavati i sve ostale igrice i predigre i to je to.
L u c i f e r

#168 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Post by L u c i f e r »

čuj kolišni mu je, 11 cm, ja bruke??? :lol:

ps: ja bogme 12 cantima 8-)
Logovan

#169 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Post by Logovan »

pakica_ wrote:
Hahahahahahahahahahahahahahahhahaahahhaahhahahhhahah

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Dr.medicine

#170 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Post by Dr.medicine »

frajeru surova istina je da ti kita nece narasti ni centrimetra vise.
djaba ces se nadati!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maximalno da dobijes 1 cm, sto cisto sumnjam.
p.s.pocni se sexati, mojne prosipat suplje jeba.ke, a jos si nevin

eto, surov sam al iskren

meni je isti od osnovne skole, al ja se ne žalim, a i hanume su zadovoljne :lol:
Zatamnjena stakla

#171 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Post by Zatamnjena stakla »

Narast' će, ne brini.
Dr.medicine

#172 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Post by Dr.medicine »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

evo jedan recept:

ujutro ga umocis u med i pustis pcele.....ima da naraste ko babura :lol:
Zatamnjena stakla

#173 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Imaš raznih metoda :mrgreen:
Kinesko prkno

#174 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Post by Kinesko prkno »

Jebga,pomiri se s tim da te zapala mala cuna i idi dalje.Tvoj problem je sto ti sad kao mlad zdrebac u cvjetu mladosti,nemas taj adut da izdominiras gracioznom batinom nad suprotnim spolom i potrebna ti je amortizacija,da se osjecas da vrijedis na trzistu kojim dominiraju raznorazni kurlahani.
-Imaj para,to ti uvijek da koji cent
-unaprijedi svoje oralne vjestine ili sto bi prost covjek reko "nauci lizat".Proucavaj tantricki seks,citaj,informisi se nemoj da ti vrijeme prolazi u gledanju serija i utakmica,masaze i ulja neka budu dio tvog repertoara.
-Budi divan prema zenama,slusaj ih dok govore,obrati paznju na njihov izgled,uz kompliment i poklon
-nauci plesat,citaj poeziju ,idi u teretanu ,eksperimentisi pobogu si i mozda se pretvoris u pravog fakera.

:thumbup: :thumbup:
Zatamnjena stakla

#175 Re: Velicina polnog organa kod muskarca

Plati kurvu i vidi šta će ti iskusna robinja reć' :mrgreen:
Post Reply