Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Zelena Carapa

#251 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Zelena Carapa »

Suti i trpi wrote: Ali, ona je sa njim bila non stop zajedno :D . Sto je najgore od svega, o njemu je pricala sve najgore i onda zavrsila sa njim. Pljunula je sama sebi u faci. Ali, sve ja to razumijem, ima nas svakakvih, karakteri su razliciti. Svakog privlace razlicite stvari 8-) .
hehehe, sjetih se jednog sto me "nervirao" mjesecima dok nismo profurali....eh da...
ljubav_aha

#252 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

Suti i trpi wrote: Nije ni meni (toliko) bitan intelektualni kapacitet ako cu sa tom osobom provodit sat vremena dnevno (tesko me mogu privuci glupe osobe, ali recimo da bi se moglo kratko tolerisat u nekom specijalnom slucaju)... Ali, ona je sa njim bila non stop zajedno :D . Sto je najgore od svega, o njemu je pricala sve najgore i onda zavrsila sa njim. Pljunula je sama sebi u faci. Ali, sve ja to razumijem, ima nas svakakvih, karakteri su razliciti. Svakog privlace razlicite stvari 8-) .
meni ona uopste ne djeuluje kao ozbiljna osoba,drugo,njeni komentari nemaju uopste veze sa njenim realnim razmisljanjem,vec sa supljom pricom , i kad se tacno radnaj desavala,koliko im je bilo godina
Suti i trpi

#253 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Suti i trpi »

ljubav_aha wrote:
Suti i trpi wrote: Nije ni meni (toliko) bitan intelektualni kapacitet ako cu sa tom osobom provodit sat vremena dnevno (tesko me mogu privuci glupe osobe, ali recimo da bi se moglo kratko tolerisat u nekom specijalnom slucaju)... Ali, ona je sa njim bila non stop zajedno :D . Sto je najgore od svega, o njemu je pricala sve najgore i onda zavrsila sa njim. Pljunula je sama sebi u faci. Ali, sve ja to razumijem, ima nas svakakvih, karakteri su razliciti. Svakog privlace razlicite stvari 8-) .
meni ona uopste ne djeuluje kao ozbiljna osoba,drugo,njeni komentari nemaju uopste veze sa njenim realnim razmisljanjem,vec sa supljom pricom , i kad se tacno radnaj desavala,koliko im je bilo godina
Oko 20, godina gore dole.
hehehe, sjetih se jednog sto me "nervirao" mjesecima dok nismo profurali....eh da...
To je kod zena bas cesta pojava. Onaj ko vas najvise zajebava i nervira uglavnom dobija prolaz... Oni sto su fini i podilaze, ti uglavnom izvise... Kod muskaraca je sasvim obrnuto. Doduse kod mene nemaju sanse ni one sto me nerviraju, ni one sto mi podilaze :D .
ljubav_aha

#254 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

Suti i trpi wrote:...kod mene nemaju sanse ni one sto me nerviraju, ni one sto mi podilaze :D .
you are perfect for me :lol:
nellington

#255 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by nellington »

ljubav_aha wrote:
Suti i trpi wrote:...kod mene nemaju sanse ni one sto me nerviraju, ni one sto mi podilaze :D .
Sjoo, što mu podilaziš :lol: :lol: :lol:
Suti i trpi

#256 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Suti i trpi »

nellington wrote:
ljubav_aha wrote:
Sjoo, što mu podilaziš :lol: :lol: :lol:
:D :lol: :lol: :lol:
ljubav_aha

#257 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

nellington :lol: :lol: :lol:

evo kontam,kakve imaju kod njega sanse :lol:

ma nije dobra nijedna krajnost :-D
nellington

#258 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by nellington »

ljubav_aha wrote:nellington :lol: :lol: :lol:

Samozatajne, tihe, inteligentne. :)

Nenametljive, umjereno duhovite, iskrene... :)
Suti i trpi

#259 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Suti i trpi »

Volim godre koje do kraja brane svoj stav... Volim one koje mi ne popustaju... Volim one koje se protive mojoj volji ako ugrozava njenu volju... Volim one koje prvo respektuju sebe pa onda mene...

Sa takvim mi je uvijek bilo zanimljivo... Zanimljiv zivot, zanimljive zajebancije. Uzivam kada iz zajebancije pokusavam nametat svoju volju, a ona se grcevito brani, kao da je u pitanju borba na zivot i smrt :D . Naravno, ako je cura pametna, ona ce znati dokle moze ici i sta je pravedno i za mene i za nju. Ako je pametna zna da me ne smije nervirat, posebno ako nisam za to raspolozen. I ja se slicno odnosim. Lijepo je kada partneri osjecaju jedno drugo i kada znaju dokle mogu ici... Naravno, kod mene se cesto desi da se predje granica (niko nije savrsen :D ), ali razum na kraju uvijek pobjedit. Samo ja vazno da se nikome ne povrjedi ponos i sve se na kraju sredi... Pa poslije bude jos bolje (ma sta sve ovo znacilo :D :D :D )...
ljubav_aha

#260 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

Suti i trpi wrote:

Volim godre koje do kraja brane svoj stav... Volim one koje mi ne popustaju... Volim one koje se protive mojoj volji ako ugrozava njenu volju... Volim one koje prvo respektuju sebe pa onda mene...

Sa takvim mi je uvijek bilo zanimljivo... Zanimljiv zivot, zanimljive zajebancije. Uzivam kada iz zajebancije pokusavam nametat svoju volju, a ona se grcevito brani, kao da je u pitanju borba na zivot i smrt :D . Naravno, ako je cura pametna, ona ce znati dokle moze ici i sta je pravedno i za mene i za nju. Ako je pametna zna da me ne smije nervirat, posebno ako nisam za to raspolozen. I ja se slicno odnosim. Lijepo je kada partneri osjecaju jedno drugo i kada znaju dokle mogu ici... Naravno, kod mene se cesto desi da se predje granica (niko nije savrsen :D ), ali razum na kraju uvijek pobjedit. Samo ja vazno da se nikome ne povrjedi ponos i sve se na kraju sredi... Pa poslije bude jos bolje (ma sta sve ovo znacilo :D :D :D )...
you are perfect for me , I truely fit the profile :-D

nellington,ooops I did it again :lol:

Suti i Trpi,razmisljamo isto :thumbup: u principu,takav stav je najbolji :thumbup:
saibaba

#261 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by saibaba »

nellington wrote:

i da ima dobu sisu ... salim se
Suti i trpi

#262 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Suti i trpi »

nellington wrote:

Au contraire, au contraire... :D .

Potpuno si fulio :D .

Volim energicne, ali samo kada ima potrebe za time (sta god to znacilo :D )... Ne volim dosadne i napadne, ali ne volim ni tihe. Znaci sredina. I energicna i tiha i umjerena (sve zavisi od momenta). Inteligente, to svakako. Ali, mislim da nisam snob, tako da tu nemam neke posebne kriterije. Inteligencija je relativan pojam. Sebe smatram prosjecno inteligentnim, tako da... Duhovitost mi je jako vazna. Cura mora biti zabavna na neki nacin... Obozavam kada simpaticne cure... Neuporedivo me vise privlace simpaticne djevojke, nego 'ljepotice plastik fantastik' sa izvjestacenim i bezizrazajnim licem. Uvijek sam curu nagovaro da ne stavlja sminku, ali nikada nije poslusala (iako mi je ljepsa bez sminke) :D . Volim prirodnost, a ne izvjestacenost. Iskrenost, to svakako. Prva veca laz je kraj price. To mi se gadi, nema tu vise sanse za zajednicki zivot. Sitne lazi, to da, ali umjereno, nekada zna biti simpaticno.

Ljubav_aha, je l se nalazis u ovome :D ?
nellington

#263 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by nellington »

saibaba wrote:
nellington wrote:

i da ima dobu sisu ... salim se
Ja sam samo nabrojao kako idealna djevojka druga šuti i trpi izgleda prema mojoj slobodnoj procjeni :) Loša mi procjena :D

Eh, kad bih ja svoju idealnu opisaivao :skoljka: Omrsio bih se :D
ljubav_aha

#264 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

Suti i trpi wrote: Volim energicne, ali samo kada ima potrebe za time (sta god to znacilo :D )... Ne volim dosadne i napadne, ali ne volim ni tihe. Znaci sredina. I energicna i tiha i umjerena (sve zavisi od momenta). Inteligente, to svakako. Ali, mislim da nisam snob, tako da tu nemam neke posebne kriterije. Inteligencija je relativan pojam. Sebe smatram prosjecno inteligentnim, tako da... Duhovitost mi je jako vazna. Cura mora biti zabavna na neki nacin... Obozavam kada simpaticne cure... Neuporedivo me vise privlace simpaticne djevojke, nego 'ljepotice plastik fantastik' sa izvjestacenim i bezizrazajnim licem. Uvijek sam curu nagovaro da ne stavlja sminku, ali nikada nije poslusala (iako mi je ljepsa bez sminke) :D . Volim prirodnost, a ne izvjestacenost. Iskrenost, to svakako. Prva veca laz je kraj price. To mi se gadi, nema tu vise sanse za zajednicki zivot. Sitne lazi, to da, ali umjereno, nekada zna biti simpaticno.

yes :-D
ljubav_aha

#265 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

nellington wrote:Eh, kad bih ja svoju idealnu opisaivao :skoljka: Omrsio bih se :D

:lol: :lol: :lol: :thumbup: sad si me bas zaintirgirao ;-)
nellington

#266 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by nellington »

ljubav_aha wrote:
nellington wrote:Eh, kad bih ja svoju idealnu opisaivao :skoljka: Omrsio bih se :D

Ma tipični dječački ideal ljepote, +/- ponešto - ali iz principa ne otkrivam u javnosti :)

Usput, što više ne spinnaš globe sa mental flossom? :)
ljubav_aha

#267 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

nellington wrote:
ljubav_aha wrote:

Ma tipični dječački ideal ljepote, +/- ponešto - ali iz principa ne otkrivam u javnosti :)

Usput, što više ne spinnaš globe sa mental flossom? :)

cijenim pricnip :thumbup:

oh, konstano flossing-ujem oko globusa :-D
nellington

#268 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by nellington »

Nema u lokaciji, pa pitam :)
Suti i trpi

#269 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Suti i trpi »

ljubav_aha wrote:
Suti i trpi wrote: Volim energicne, ali samo kada ima potrebe za time (sta god to znacilo :D )... Ne volim dosadne i napadne, ali ne volim ni tihe. Znaci sredina. I energicna i tiha i umjerena (sve zavisi od momenta). Inteligente, to svakako. Ali, mislim da nisam snob, tako da tu nemam neke posebne kriterije. Inteligencija je relativan pojam. Sebe smatram prosjecno inteligentnim, tako da... Duhovitost mi je jako vazna. Cura mora biti zabavna na neki nacin... Obozavam kada simpaticne cure... Neuporedivo me vise privlace simpaticne djevojke, nego 'ljepotice plastik fantastik' sa izvjestacenim i bezizrazajnim licem. Uvijek sam curu nagovaro da ne stavlja sminku, ali nikada nije poslusala (iako mi je ljepsa bez sminke) :D . Volim prirodnost, a ne izvjestacenost. Iskrenost, to svakako. Prva veca laz je kraj price. To mi se gadi, nema tu vise sanse za zajednicki zivot. Sitne lazi, to da, ali umjereno, nekada zna biti simpaticno.

Pa ti si onda 'super zena' :-D . Jos kada se ovome doda da si me proglasila egoistom ( :D )... Dakle, ne podizalis :D ... Stvarno obecavajuce izgleda... Cija si ti moja cura :D !?
detroit-mercy

#270 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by detroit-mercy »

Nest nisam pratio desavanja zadnjih dana pa me interesuje, jel' ga ovaj djuvegija metno ili nije, mante vise supljaka :mrgreen: .
ljubav_aha

#271 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

nellington wrote:Nema u lokaciji, pa pitam :)
kuliram nesto novo :-D
ljubav_aha

#272 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

Suti i trpi wrote:
ljubav_aha wrote:

Pa ti si onda 'super zena' :-D . Jos kada se ovome doda da si me proglasila egoistom ( :D )... Dakle, ne podizalis :D ... Stvarno obecavajuce izgleda...

Cija si ti moja cura :D ! ?

trenutno nicija :lol: :thumbup:
Last edited by ljubav_aha on 27/08/2010 16:48, edited 1 time in total.
nellington

#273 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by nellington »

ljubav_aha wrote:
Ja sam sebi smislio divnu lokaciju, ali ne može stati u ovo polje predviđeno za to :|

A da me Lady ne potjera na banovićku lokaciju zbog chata, odjavljujem se :D
ljubav_aha

#274 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

nellington wrote:
ljubav_aha wrote:
Ja sam sebi smislio divnu lokaciju, ali ne može stati u ovo polje predviđeno za to :|

A da me Lady ne potjera na banovićku lokaciju zbog chata, odjavljujem se :D
aha,pretpostavljam , astronomskih je dimenzija ;-)
sokkia

#275 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by sokkia »

Nisam sve proćitao komentare (ima ih previše)ali ne znam jesi li probao sa drugom djevojkom je li bilo ok.Ja sam isto imao sličan problem ali ne zato što mi je "velik" nego zato što je ona bila nevina i imala je toliki strah da se jednostavno ukoći prilikom svakog pokušaja da uđem u nju.A nisam želio ništa na silu.
Post Reply