Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ofr

#151 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ofr »

pustopoljina wrote:ajoj nelilingtone, ti si ovako, genijalac...ima li lijeka tome?
kako da se PPamo bez big brothera?
Nažalost svaka usluga ima svog kreatora, odnosno big brothera :sad:
pustopoljina

#152 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by pustopoljina »

znaci, od sada u PPovima maksuz selam za moderaciju :D
PalaSa Marsa

#153 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by PalaSa Marsa »

Haj'mo sad na temu da se vratimo. Gdje se ono stalo? :zoka: :D
ofr

#154 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ofr »

nellington wrote:Vjeruj mi, ja sam banovan zbog bezazlenije stvari :D A po databaseu ovog foruma može roviti ko ima pristup db, a to nisam ja :D

pusto polje, to je bar jednostavno - ili šifruješ PPove (preporučujem RSA) ili razmijeniš e-mail adrese sa sagovornikom u prvoj poruci pa te neki drugi Big Brother špijunira.
Ma nisi me skontao :D mislio sam ono da ti nakon nekog vremena dođe u glavu da si zapravo banovan jer u tvojim pp-ovima je bilo nešto što nije baš najbolje sjelo big brotheru ;-) Ja sam tako odležao mjesec dana i savjetujem vam da brišete pp-ove čim pošaljete/pročitate :dance:

Izvinjavam se na offtopic-u :kiss:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#155 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ladyblue18 »

:shock: :-) e moji forumashi :-)
burek_in_space

#156 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by burek_in_space »

ofr wrote:
Ma nisi me skontao :D mislio sam ono da ti nakon nekog vremena dođe u glavu da si zapravo banovan jer u tvojim pp-ovima je bilo nešto što nije baš najbolje sjelo big brotheru ;-) Ja sam tako odležao mjesec dana i savjetujem vam da brišete pp-ove čim pošaljete/pročitate :dance:

Izvinjavam se na offtopic-u :kiss:
A kako nisi skontao da ti je recimo progledano kroz prste nedavno, zbog ozbiljnije stvari koju si javno radio?! :oops:
PalaSa Marsa

#157 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by PalaSa Marsa »

Ejhh ovo sad ispa' baska. :roll:
De haj'te na temu laganice, bas se fino razvijala tema. :D

Nemojte mi ofrija dirat'. :zoka: :D
pustopoljina

#158 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by pustopoljina »

sad ce nas lady sve metlom rastjerati :P
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#159 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ladyblue18 »

pustopoljina wrote:sad ce nas lady sve metlom rastjerati :P
Necu ne brini, bila bi grehota ovo brisati i rastjerivati.
:sax:
Suti i trpi

#160 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Suti i trpi »

burek_in_space wrote:
pustopoljina wrote:
:lol:
da je drugacije, ne bi valjalo :lol:
PoAnta je da niko od mushkaraca, osim Chmolje, ali on se ne rachuna :mrgreen: , nije ljubomoran na @Shuti i trpi. Ova osjecajnost koja prosto isijava iz njega ce ga samo koshtati zhivaca kod zhena. :oops: :mrgreen:
Ne vjerujem da neko moze biti ljubomoran na obicni tekst, osim Chmolje naravno, ali on se ne racuna, tako da ge necu spominjat :D . U stvarnom zivotu zaista postoje muskarci koji su ljubomorni na drugog muskarca, sto se meni jako, ali jaaakoooo gadi. Jedan je psihopata mojoj komsinici zabranio da se pozdravlja sa drustvom koje zna od rodjenja. Jednom ju je natjero da nam preko fona jebe sve po spisku da bi svom dragom bolesniku pokazala da joj nista ne znacimo :x . Ona je prekrizena, a on ima srece i mudrosti, pa ga od tada vise nisam vidio :x . Ali, ovo je zajebancija i druzenje, tako da ne vjerujem da neko moze biti ljubomoran na nekog koga nikad nije vidio. Ne mogu zamislit da budem ljubomoran na nekog ko pise velike postove i filozofira (ovako kao ja), jer su to u 99.9% slucajeva strkljavi dzozleri koji za zivotne neuspjehe pronalaze na internetu.
dobro,kostace ga osjecajnost...
zato oni kukavci (neka ostanu anonimni)- njih nema sta kostati...zene vide samo na internetu
@suti i trpi,vidim da si online...bas glup osjecaj pricati o nekom kao da nije tu (a on tu)
Budem cesto online, ali ne budem pored kompjutera. Sada przio cevapcice... Kada ga ubacim u tavu bude velik, a kad ga izvadim bude tri puta manji (moram malo rjecnik prilagodit podforumu :D ) :-x . Nikako da skontam zbog cega :? .

Sto se tice osjecajnosti... Mozda sam osjecajan kada postoje uslovi za to, ali kada postoje uslovi za ljutnju, tada ujedam ko ris. Sve po zaslugama, ko je prema meni dobar, trudit cu se da budem duplo bolji prema njemu (cesto ostane na trudu, ali makar pokusavam, trudim se koliko mi lijenost dopusti :D ), ko je prema meni los, trudit cu se da budem duplo gori prema njemu (ako ga ne odjebem prije toga). Jednostavno, ne podnosim drskost i bezobrazluk, tako da nema sanse da tolerisem otrovne strelice od bilo koga. Takav sam inace u zivotu i moram priznat da radi takvog karaktera nisam imo vecih problema u zivotu, a pogotovo nisam sa zenama (vrlo dobro znaju kakav sam i sta ne tolerisem i preko cega ne mogu preci). Mozda me jedino ponos kosto da postignem vise (kada me jednom odbije, drugi put ne pitam :D ), ali preko ponosa ne mogu... Ne treba pretjerivati ni u cemu... Umjerenost je uglavnom vrlina... Naravno, nekad je pretjerivanje pozeljno (ranije sam pretjerivo u svemu, godine sa sobom nose dozu umjerenosti...) ali nije dobro ako je pretjerivanje nacin zivota.
PalaSa Marsa

#161 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by PalaSa Marsa »

Dobro bi bilo da visak tog' adrenalina u krvi usmjeris u pravom smijeru. A ne samo da sutis i trpis. :roll: :D
statix

#162 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by statix »

Cuj citaju nam poruke, sad sam se bas postidio. :D Jeste li mi sliku vidjeli? :mrgreen: :skoljka:
Suti i trpi

#163 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Suti i trpi »

PalaSa Marsa wrote:Dobro bi bilo da visak tog' adrenalina u krvi usmjeris u pravom smijeru. A ne samo da sutis i trpis. :roll: :D
Nadimak se odnosi na nase drustvo koje godinama 'suti i trpi', a na mene nikako :D .

Prije nekoliko godina adrenalin sam usmjerivo na tuce po stadionima (da dobijem jos jednu saku u nos mislim da bi mi otpo :D ), na uzivanje u mnogim opijatima (alkohol i lake droge :D ), na bjesomucno dernecenje, trcanje, fudbal, kosarku... Sve sam mikso, a najmanje sam vremena imo za zene :o . Sada su ostali samo djeovjka, sport, rijetki derneci i rijetki poroci (gandza - mozda kad je 'praznik' neki, vrlo vrlo rijetko... pljuge i kafa nikako 8-) ). Adrenalina je znatno manje, ali odlicno mi je ovako, covjek se mjenja kroz zivot 8-) .

Ja mene budale, eksponiram se ko da sam Mile Kitic :D .
pustopoljina

#164 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by pustopoljina »

stvarno...sta ti mislis kolika je ta zenica? :D
PalaSa Marsa

#165 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by PalaSa Marsa »

Suti i trpi wrote:
PalaSa Marsa wrote:Dobro bi bilo da visak tog' adrenalina u krvi usmjeris u pravom smijeru. A ne samo da sutis i trpis. :roll: :D
Nadimak se odnosi na nase drustvo koje godinama 'suti i trpi', a na mene nikako :D .

Prije nekoliko godina adrenalin sam usmjerivo na tuce po stadionima (da dobijem jos jednu saku u nos mislim da bi mi otpo :D ), na uzivanje u mnogim opijatima (alkohol i lake droge :D ), na bjesomucno dernecenje, trcanje, fudbal, kosarku... Sve sam mikso, a najmanje sam vremena imo za zene :o . Sada su ostali samo djeovjka, sport, rijetki derneci i rijetki poroci (gandza - mozda kad je 'praznik' neki, vrlo vrlo rijetko... pljuge i kafa nikako 8-) ). Adrenalina je znatno manje, ali odlicno mi je ovako, covjek se mjenja kroz zivot 8-) .

Ja mene budale, eksponiram se ko da sam Mile Kitic :D .
Zezn'o si i njega i Sabana Saulica :D . Nego ne rece ti nama, sta mislis o svemu ovome na koncu tvojih iskustava? :zoka: :D
nellington

#166 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by nellington »

pustopoljina wrote:stvarno...sta ti mislis kolika je ta zenica? :D
100.000 stanovnika, površina općine 500 kilometara kvadratnih, planira se dijeljenje grada na dvije općine :lol:
jutarnji

#167 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by jutarnji »

i sta bude, je li skonto kako ce joj ga metnit a da joj bubreg ne osteti? :shock:
Suti i trpi

#168 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Suti i trpi »

pustopoljina wrote:stvarno...sta ti mislis kolika je ta zenica? :D
Pa sta ima veze ako me neko skonta? Mislim da se nisam kompromitovo (ni sebe ni druge) da bi mogo snosit neke posljedice :D . Sve sto pisem ovdje govorim i pred drugovima, tako da... Mozda bi me djevojka udavila, ali ona nema internet, iskljucila, ometa joj skolovanje :D . Mozda bi me i rodjak ubio jer sam preprico njegov blam, ali sam umjesto njega naveo da se to desilo mome drugu :D .
Nego ne rece ti nama, sta mislis o svemu ovome na koncu tvojih iskustava?
Mozes li malo precizirat pitanje? Nemoj da opet pisem kilometarski komentar :D !?
pustopoljina

#169 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by pustopoljina »

ma vala i ako te ko prepozna, mo's hodati uspravno 8-)
PalaSa Marsa

#170 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by PalaSa Marsa »

Nego ne rece ti nama, sta mislis o svemu ovome na koncu tvojih iskustava?

Mozes li malo precizirat pitanje? Nemoj da opet pisem kilometarski komentar :D !?

Sad sam zaboravila sta sam te ono htjela pitat'. :roll: :D
ljubav_aha

#171 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

Suti i trpi wrote:
burek_in_space wrote:Ako ovo "dala" ne navede @Shuti i trpi da pishe krace postove, nece nishta. :D
Nije ovo prvi put da me karakterisu kao zenu :x :D . Moram se zapitat zasto ostavljam takav utisak, ne moze to tako :x :D .

Rajvosa26

Da ti ponovim... U pocetku polako, njezno i osjecajno,.. Postepeno pojacavaj tempo (prati njene reakcije) i trudi se da bude sto eroticnije i strastvenije... Govori joj neke perverzne vragolije, ljubi je, koristi sve nacine da se dobro napali I DA STO MANJE MISLI NA ONO STO RADE TVOJI PRSTI. Kada izvadis penis, ubjedi je da ne planiras snosaj, nego da je samo zelis osjetit na svome penisu, jer si nenormalno napaljen (rijecima joj pokazes kako si napaljen, ljubi je i fataj strastveno i energicno)... To ce rezultirat potpunim opustanjem i eliminisat strah od penisa i tako je jos vise uzbudit (jer ce ga osjetit bez straha da ce je povrjedit)... Kada je dobro rasiris prstima (kada tri prsta budu lagano ulazila), malo je trljas penisom i onda ga stavis... Ako napravis dobru atmosferu (opustite se uz cugu i mjuzu), odradis sve kako treba, opusteno i strastveno, uspjeh ti je zagarantovan. (Ti najbolje znas svoju djevojku i NEMOJ slijepo slijedit moje upute... Vazno je da se dobro napali, a ti najbolje znas sta pali tvoju curu. Dakle, sta ti se svidja iz moga prijedloga, mozes prisvojiti, a sta ne svidja, bez razmisljanja odbaci. Tvoja cura ne smije pomislit da je u krevetusa nekim drugim :D . Dakle, budi ono sto jesi, samo strastvenije nego inace).

Eto, poslusaj me (probaj sa prstima), pa se poslije vrati da mi zahvalis (mozes mi se zahvalit sa 'svaka ti dala' ili 'svaka ti ga digla') :D .

Suti i Trpi,molim te,objasni ,kao bi ti , licno,ubjedio djevojku da ne zelis snosaj :-D

malo je smijesno tako nesto uopste reci :skoljka:
ljubav_aha

#172 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

Suti i trpi wrote: Nije ovo prvi put da me karakterisu kao zenu :x :D . Moram se zapitat zasto ostavljam takav utisak, ne moze to tako :x :D .
a meni se oslavaljavju kao muskarcu :lol:
Suti i trpi

#173 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by Suti i trpi »

ljubav_aha wrote:Suti i Trpi,molim te,objasni ,kao bi ti , licno,ubjedio djevojku da ne zelis snosaj :-D

Pa tako sto ga nebi odmah gurno nego bi sa njim prelazio preko njene vagine uz obavezno akcijanje na drugim dijelovima tijela :D . Ako bih primjetio da se grci i da osjeca strah od snosaja, reko bi da se ne plasi da se nece desiti nista sto ce je boljeti, te se samo treba opustiti, prepustiti i uzivati :D . Naravno, to bi bila samo patkica, dobila bi ona svoje :D .

Od kljucne je vaznosti da se cura ne prepadne snosaja. Ako osjeti strah, sve je propalo, bez obzira na dotadasnji ulozeni trud.

Rajvosa26, da se ja i ti nesto dogovorimo, kada sam se vec ovako temeljito posvetio tvome slucaju ( :D )... Ti me lijepo pozoves kod sebe kada budes planiro novi pokusaj snosaja... Nabavis bubicu, ja se smjestim u ormar i iz ormara ti saljem upute sta trebas raditi... Moze li :D !?

(Sala mala, ne uzimaj za ozbiljno :D )

Samo naprijed momcino, sredit ces ti to :thumbup: !!
ljubav_aha

#174 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by ljubav_aha »

Suti i trpi wrote:
ljubav_aha wrote:Suti i Trpi,molim te,objasni ,kao bi ti , licno,ubjedio djevojku da ne zelis snosaj :-D

Pa tako sto ga nebi odmah gurno nego bi sa njim prelazio preko njene vagine uz obavezno akcijanje na drugim dijelovima tijela :D . Ako bih primjetio da se grci i da osjeca strah od snosaja, reko bi da se ne plasi da se nece desiti nista sto ce je boljeti, te se samo treba opustiti, prepustiti i uzivati :D . Naravno, to bi bila samo patkica, dobila bi ona svoje :D .

Od kljucne je vaznosti da se cura ne prepadne snosaja. Ako osjeti strah, sve je propalo, bez obzira na dotadasnji ulozeni trud.
aha,i nakon takvog pokusaja ce ti poceti vjerovati :lol: sa takvim pristupom neces nista postici,ja bih te doslovno zadavila :D
burek_in_space

#175 Re: Velicina je mozda bitna, ali ne (pre)velicina...pomozite.

Post by burek_in_space »

Shuti i trpi, ako probash odgovoriti joj na poruku, banovacu te, samo da znash! :oops:
Post Reply