Velicina, duzina...?
Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
-
#1 Velicina, duzina...?
Okej...oduvijek me zanima ona 'teorija' o muskarcu i njegovom ponosu; naime, radi se o onoj prici da momci koji imaju velike, snazne ruke ili dugacke prste imaju...
Istina ili opsta glupost?
- Kurt_Kombajn
...Sto u izlogu, to i u radnji

ps. Probaj i tipove sa velikim njuhalima

ps. Probaj i tipove sa velikim njuhalima

#5 Re: Velicina, duzina...?
totalna glupost...isto kao i prica o velicini cipela, nosa itd itd itd....Cokoladna_Visnja wrote:Okej...oduvijek me zanima ona 'teorija' o muskarcu i njegovom ponosu; naime, radi se o onoj prici da momci koji imaju velike, snazne ruke ili dugacke prste imaju...
nema drugog nacina da pogadjis ili saznas nego da mu ruku u gace zavuces ili da ga skines golog

#7 Re: Velicina, duzina...?
ja sigurno nisam odavleeeeeCokoladna_Visnja wrote:Okej...oduvijek me zanima ona 'teorija' o muskarcu i njegovom ponosu; naime, radi se o onoj prici da momci koji imaju velike, snazne ruke ili dugacke prste imaju...

nisam sigurna da sam čula za tu teoriju, ili jesam ali nisam sigurna da li je to to što ja mislim

ma ameri nemaju veze sa zivotomsilentbob wrote:ameri istrazivali i dokazali da je duzina kaziprsta proporcionalna duzini cune

jedina sigurna metoda saznavanja velicine je oprobati

nije dug, al je zato tanak.. i uz sve to, jebem rijetko ali lose..
e u mom slucaju su pogodilianais_nin wrote:ma ameri nemaju veze sa zivotomsilentbob wrote:ameri istrazivali i dokazali da je duzina kaziprsta proporcionalna duzini cunede mi pokazi tu studiju pa cu ti ja dokazati da to veze sa naucnim istrazivanjem nema
![]()
jedina sigurna metoda saznavanja velicine je oprobati

jestDirlija wrote:Postoji jedna formula koja frcera bar u mom slucaju. Srednjim prstom probati dotaci jednu tacke sto blize clanku, prema dlanu naravno. Mjera od te tacke do vrha srednjeg prsta je identicna duzini penisa.

silentbob wrote:jestDirlija wrote:Postoji jedna formula koja frcera bar u mom slucaju. Srednjim prstom probati dotaci jednu tacke sto blize clanku, prema dlanu naravno. Mjera od te tacke do vrha srednjeg prsta je identicna duzini penisa....al u **rcu
![]()

Dirlija wrote:silentbob wrote:jestDirlija wrote:Postoji jedna formula koja frcera bar u mom slucaju. Srednjim prstom probati dotaci jednu tacke sto blize clanku, prema dlanu naravno. Mjera od te tacke do vrha srednjeg prsta je identicna duzini penisa....al u **rcu
![]()
![]()
![]()
jesi li to odmah isprobao metodu?
aha

- Kurt_Kombajn
Dirlija wrote:Postoji jedna formula koja frcera bar u mom slucaju. Srednjim prstom probati dotaci jednu tacke sto blize clanku, prema dlanu naravno. Mjera od te tacke do vrha srednjeg prsta je identicna duzini penisa.
...Najbolje je odmjeriti duzinu od sake do lakta

- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#25 Re: Velicina, duzina...?
A koji je tvoj pravi nick?Cokoladna_Visnja wrote:Okej...oduvijek me zanima ona 'teorija' o muskarcu i njegovom ponosu; naime, radi se o onoj prici da momci koji imaju velike, snazne ruke ili dugacke prste imaju...

Nego ========