Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koga bi ste radije vidjeli u premijer ligi...zasada Velez tijesno vodi na tabeli. Prosle godine su Mostarce neke "kalkulacije" sprijecile da budu premijerligasi.
Meni su drazi rodjeni, nekako mi nedeljom na sportskom pregledu fali Velez pravo
Duh sa sjekirom wrote:Koga bi ste radije vidjeli u premijer ligi...zasada Velez tijesno vodi na tabeli. Prosle godine su Mostarce neke "kalkulacije" sprijecile da budu premijerligasi.
Meni su drazi rodjeni, nekako mi nedeljom na sportskom pregledu fali Velez pravo
ako si ikad otiso na tekmu vrapcice, pa onda u bihac, bice ti jasno zasto bi volio da jedinstvo udje.. nije velez kriv sto je tako, i sto moraju igrati na livadi, ali dokle cemo se vaditi na ovo ili na ono, za sav nered koji nam u zivotima vlada.. gradina je svojevremeno umalo ispala iz tadasnje prve lige zato sto nisu imali atletsku stazu oko igralista.. pitam se, koji to zakon nalaze da fudbalsko igraliste ima atletsku stazu okolo..
i kakvi su to kriteriji koji dozvole velezu da igra na onoj livadi.. travnjak (sam travnjak, bez ostalih dijelova stadiona) na gradininom igralistu je sigurno kvalitetniji od 90% travnjaka iz premijer lige..
zato, treba reci, velez nema uslova i ne treba da igra tamo gdje igra.. a da ne govorimo o ulasku u premier ligu..
...nevjerovatno je to kako se cijela Škutorija digla da Velez ne udje temo gdje i pripada(bar po imenu,kvalitet ja svakako u qurcu svugdje)...pretproslo kolo Gosk(Gabela)puša jedinstvu ovo Ljubuski...kako se samo oni lahko dogovore oko necega...a kod nas nema sanse da Zeljo pusti Bavnovicima...
Nislim da bi fino bilo da JEDINSTVO udje uprmijer ligu Velez je dosadan
onda vazda frka u tom mostaru dva ligasa red army treba da se malo ohladi rijesi pitanje stadiona ili da im daju da igraju na zap.strani gdje im je i mjesto ili novi stadion
SD-6 wrote:...nevjerovatno je to kako se cijela Škutorija digla da Velez ne udje temo gdje i pripada(bar po imenu,kvalitet ja svakako u qurcu svugdje)...pretproslo kolo Gosk(Gabela)puša jedinstvu ovo Ljubuski...kako se samo oni lahko dogovore oko necega...a kod nas nema sanse da Zeljo pusti Bavnovicima...
jest i prošle godine su im bili krivi "škutori" što nisu ušli. izgleda i ove su im. PA ŠTO NISU POBIJEDILI RADNIKA?
Velez je sam kriv za svoje neuspjehe, i neumjesno je traziti krivce na drugoj strani! Kao sto neko rece, igrali su nerijeseno sa zadnjoplasiranim Radnikom i s toga trebaju traziti krivce prvenstveno u svojim redovima! Iako volim Velez, ne vjerujem da ta ekipa trenutno ima potencijala da igra i da se odrzi u Premier Ligi, cisto s ekonomske strane, strane vodstva, organizacije i sl. - nazalost mene i mnogih obozavatelja kluba.
U ovoj zemlji samo naivcine vjeruju da se sportski rezultati ostvaruju postenim nacinom. Jednostavno hrvatski lobij je prejak i liga se kroji. Hrvatski clan NSBiH je guzni haver s ljudima iz Orasja, predsjednik Sirokog je clan odora. Kad Sirokom treba prolaz u kup, Zrinjski lagano pokloni pobjedu, zato njima Siroki vrati u prvenstvu. Nekom ne odgovara da Velez udje i da se vjerovatno tad opet povuce pitanje stadiona. Bilo je belaja na utakmici sa Radnikom i svasta se desavalo iza kulisa, al posto puno indijanaca odgovara na temu a veze nema sta se desava i ne cude me ovakvi komenari.
A ovo sto car-x pominje Gradinu. Vjerovatno je u Srebreniku neko fudbalsko zdanje?? Gradina je igrom slucaja igrala u tadasnoj prvoj ligi i nidje veze da poredis klub kao sto je Velez sa Gradinom. Ima i gorih livada na kojim se igra. Uostalom kazem da bi se povratkom Veleza u ligu povuklo pitanje stadiona.
halo wrote:Nislim da bi fino bilo da JEDINSTVO udje uprmijer ligu Velez je dosadan
onda vazda frka u tom mostaru dva ligasa red army treba da se malo ohladi rijesi pitanje stadiona ili da im daju da igraju na zap.strani gdje im je i mjesto ili novi stadion
i sarajevo ih ima pa sta?
Definitivno Velez...
Jedinstvo je ispalo iz lige nekvaliteta radi, kako tigra nije bilo, tako Jedinstvo palo K za ushi...a Velez...svi ga tretiraju kao kopile...
a to ne zasluzuje...
halo wrote:Nislim da bi fino bilo da JEDINSTVO udje uprmijer ligu Velez je dosadan
i sarajevo ih ima pa sta?
Definitivno Velez...
Jedinstvo je ispalo iz lige nekvaliteta radi, kako tigra nije bilo, tako Jedinstvo palo K za ushi...a Velez...svi ga tretiraju kao kopile...
a to ne zasluzuje...
Eva ja ih ne tretiram ko kopilad ....makar sam im ispsovao sve po spisku kad su onomad primili 6 komada od Partizana u finalu kupa. Hajmo velez ...ne navijam za vas inace... al mislim da ste zasluzili mjesto u prvoj ligi ...ako nista drugo ...a ono na minuli rad.
Vjerovali ili ne iako sam fan jedinst6av i gledam sve utakmice , volio bih da udje Velež ako ce to išta promjeniti .
Ali ono što sam imao priliku da vidim velež je daleko od onog veleža ,SJEBALI SU GA TOTALNO .
Mislim sramota je da se jedan VELEŽ u opšte spominje ili poredi sa Jedinstvom , i da VELEŽ VODI MRTVU TRKU SA JEDINSTVOM ,BEZ VEZE .
Mislim da je velež kome jedinstvo duguje u daleko slabijoj situaciji ,materijalno ,igracki itd.
Ne znam po meni bi trebalo prvo rijesti neke stvari od krucijalnog značaja za velež pa tek onda bez izgubljenog boda kako se od njih očekuje ulazak u premijer ligu .
slike su erotika ziva , ali izgleda da kriminal, savez i idiotizam opet uplice svoje prste. Posljednje informacije govore da se Velezu nece dozvoliti dolazak vise od 500 navijaca u Kakanj. E ako je ovo istina tih 500 kojih odu treba da izbrisu Kakanj sa geografske karte i ostave samo sjecanje na njega jebem im mater seljacku.
Informacije za samo 500 karata za Velezove navijace su se izgleda pokazale tacnim. Sve to treba istrijebit i pobit stoku. Ne mogu da nas sprijece da udjemo u PL jer smo to zasluzili, a ne kao tigar da smo uz pomoc hinjskog i saveza kupovali i namjestali i sada ce nam u odlucujucoj utakmici reci dozvolit cemo vam da vas dodje samo desetina od planiranog. I savez i sve ostalo sa njim treba zapaliti i kremirati.