maštam svake zime da napada snijeg toliki da ne možemo u školu ići
mada mi je sad skroz svejedno jer mi je zadnja godina
Moderator: anex
jesmo se ovdje nasli...svi ovi nesnjegoviciblack-cat wrote:Svemirski_Jebach wrote:ne volim snijeg. ni kisu. Volim samo sunce i ljeto i plazu. sve ostalo vozdra.
![]()
ista sam ti
![]()
ne volim snijeg vidjeti ni na kalendaru
![]()
jadnicak, ima auto koje mora ocistitidigger wrote:Snijeg je predivan.... pod uslovom da pada samo u planinama i skijaskim centrima.
Inace, izadjes iz kuce, upalis auto da se grije, cistis snijeg da izadjes sa parkinga, struzes led sa stakala, skidas led sa brisaca, ulazis u auto gdje sa svakim dahom sajba postaje sve zamagljenija, vozis pa se sajba zaprlja a dizne na spreju za sajbnu i dalje zaledjene pa ne funkcionisu, pa se klizes ili se drugi klizu prema tebi. Kada se parkiras, ustanovis da ti je tamni zimski kaput sav bijel od soli dok si cistio auto.... hocete li jos.
Jest vala, ko bi ga onda po onakvoj vrućini čistio.Svemirski_Jebach wrote:
snijeg da valja pad'o bi u augustu
debela wrote:jadnicak, ima auto koje mora ocistitidigger wrote:Snijeg je predivan.... pod uslovom da pada samo u planinama i skijaskim centrima.
Inace, izadjes iz kuce, upalis auto da se grije, cistis snijeg da izadjes sa parkinga, struzes led sa stakala, skidas led sa brisaca, ulazis u auto gdje sa svakim dahom sajba postaje sve zamagljenija, vozis pa se sajba zaprlja a dizne na spreju za sajbnu i dalje zaledjene pa ne funkcionisu, pa se klizes ili se drugi klizu prema tebi. Kada se parkiras, ustanovis da ti je tamni zimski kaput sav bijel od soli dok si cistio auto.... hocete li jos.![]()
hajmo ovako. izadjes iz kuce i krenes niz ulicu pa skontas da je grtalica prosla jednom te sav snijeg gurnula na trotoare, a ocistila cestu za njegovo velicanstvo automobil. pa ti krenes cestom, a vrli vozaci ti jebu mater jer im oduzimas prostor. prskaju te i zalijepe te svim sadrzajima sa poda. uz to ti se bljuzga metilja po nogama, klizis, padas, balansiras svo vrijeme, a ako stisne minus onda opet balansiras po kvrgama i snjeznim nanosima. cekas bus pola sata recimo, a ako se i uspijes ugurati putujes toliko dugo da si mogao komotno do kaknja doci. kad stignes gdje si posao skontas da si mokar i prljav, a valja ti recimo provesti 8, 9, itd. sati na poslu. hoces li jos
zamisli te patnje, gluho biloseljak_cojek wrote:Jest vala, ko bi ga onda po onakvoj vrućini čistio.Svemirski_Jebach wrote:
Svemirski_Jebach wrote:jesmo se ovdje nasli...svi ovi nesnjegoviciblack-cat wrote:Svemirski_Jebach wrote:ne volim snijeg. ni kisu. Volim samo sunce i ljeto i plazu. sve ostalo vozdra.
![]()
ista sam ti
![]()
ne volim snijeg vidjeti ni na kalendaru
![]()
![]()
![]()