Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post Reply
archi_a

#376 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by archi_a »

Warashii wrote:
Cherry-Cherry wrote:Više se ne trpa glava u pijesak, sada se otvoreno podržava.
A sta se to u stvari podrzava?
Sta je to sto treba zabraniti?
Govorim konkretno za ovaj slucaj.
Brada, ali konkretno, samo muslimanska.
Kad je pop nosi, to je ok. Jos ako voli djecake. Ihhhhh. :D
Last edited by archi_a on 08/02/2018 19:53, edited 1 time in total.
LBVIEW

#377 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by LBVIEW »

Bodkin wrote:
Standardno. Masa gluposti, a ni jedna odgovor na citirani post, a ni na temu :izet:
Standardno, kad je prozvana nejac, nadje se tisucu izgovora :D ,a nerijetko tema se skrene na Bosnjake,
dok se za desavanja na bosnjackoj strani koja nisu ni blizu ekvivalent onima na srpskoj, dize dreka.
Nego, da ili ne je ona gay skupina :D sto se odaziva na ime "SerBska cast" i sto paradira s automatskim oruzjem opasna po sigurnost i ustavni poredak zemlje?
Sara03

#378 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by Sara03 »

The 51st State wrote:nekad se to zvalo klub izvidjaca, mislim kakva paranoja jebote.
bolje da izvrcu gume nego mobitele.
Mobiteli su novotarija. :thumbup:
insomnia78

#379 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by insomnia78 »

Mislis na “izvidjace” iz onog “izvidjacko diverzantski vod” :D
archi_a

#380 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by archi_a »

LBVIEW wrote:
Bodkin wrote:
Standardno. Masa gluposti, a ni jedna odgovor na citirani post, a ni na temu :izet:
Standardno, kad je prozvana nejac, nadje se tisucu izgovora :D ,a nerijetko tema se skrene na Bosnjake,
dok se za desavanja na bosnjackoj strani koja nisu ni blizu ekvivalent onima na srpskoj, dize dreka.
Nego, da ili ne je ona gay skupina :D sto se odaziva na ime "SerBska cast" i sto paradira s automatskim oruzjem opasna po sigurnost i ustavni poredak zemlje?

Institucije rekle, DA. Trojica od cetvorice, imaju kriminalni policijski dosije i poznati su policijama u regionu. Sta im nije jasno?
Dakle, ministarstvo sigurnosti i obavjestajna agencija i GS im zabranilo dolazak na teritoriju Bosne i Hercegovine u buducnosti! Sta im sad nije jasno?
Je li to slucaj sa ovim udruzenjem?
Tek i ako institucije utvrde postojanje opasnosti, mozemo ove ili neke druge grupe targetirati kao opasne, teroristicke isl.
Ili da uzimamo stvar u svoje ruke.
P.S. znamo sta secesionistima nije jasno. :D
LBVIEW

#381 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by LBVIEW »

General War wrote:A sutra ce, neznamoi mi...sta mi imamo sa time...mi smo gradjanski, multi vitaminski :D

:thumbup: Za podrsku!
Cemu cinizam, kad su tebe izubijanog, nakon sto si ispao iz onog Dubajicevog kamiona :D ,previli, nahranili, napojili, i
prstom te nisu takli, a mogli su. :D
Salu na stranu, to gradjanski i multivitaminski nam je pomoglo u PM, oni jebeni debeloguzi EU i UN politicari
se smijali i sprdali s tim. :oops: Dok, vrag nije odnio salu, pa mecka koju su svo vrijeme zazivali - znas ono kad smradovi Mitteran i Major rekose Clintonu : "nikad muslimanima priznati drzavu"- nije zaigrala pred vratima njihovih hriscanskih sticenika :izet: , kojima su cijelo vrijeme, onako hinjski, davali podrsku u "rijesavanju muslimanskog pitanja". Tako da, koga zaboli sto ce jebena EU birokracija mislit, jer o muslimanima misle isto, bili oni s bradama ili ne. A da tako nije, ne bi pravilii cirkus oko kandidature za clana EU krsenjem principa na koje se k'o biva pozivaju i toleriranjem ona dva majmuna.
Last edited by LBVIEW on 08/02/2018 20:15, edited 1 time in total.
The 51st State

#382 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by The 51st State »

Sara03 wrote:
The 51st State wrote:nekad se to zvalo klub izvidjaca, mislim kakva paranoja jebote.
bolje da izvrcu gume nego mobitele.
Mobiteli su novotarija. :thumbup:
jes,jes, bas sam to reko, mislim furate se sirinom, a vamo becite oci na fitnes aktivnosti samo sto ih organizuju ljudi koji ne djele vas svjetonazor.
uostalom, ako ne krse nijedan pozitivni propis ne znam ste se sere oko toga.
LBVIEW

#383 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by LBVIEW »

Cherry-Cherry wrote:Više se ne trpa glava u pijesak, sada se otvoreno podržava.
Jebi ga, vidjeli od vas i "svi smo vi___", ubaci 'eroja.
LBVIEW

#384 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by LBVIEW »

_BataZiv_0809 wrote:Ma ne podrzavam ja ovo, ali sta cemo sa onom djecom sto odose u Rusiju na obuku, prico Mektic o tome :roll:
Cekaj, ne trebamo vjerovati ministru, a trebamo nazovi novinarima. :-)
Dje je oruzje, municija, bojevo gadjanje i sl. kao kod srpske dece u Rusiji/Srbiji?
LBVIEW

#385 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by LBVIEW »

arzuhal wrote:Meni je najžalivije što su se zbog ovog u RS-u zabrinuli obični građani... :(
:lol:
Maraschino

#386 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by Maraschino »

Onaj jedan vice ''Tekbir'' a svi su vikali ''askeri''. Sve to treba Djuro ispitati. :roll:
LBVIEW

#387 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by LBVIEW »

archi_a wrote:
LBVIEW wrote:
Bodkin wrote:

Institucije rekle, DA. Trojica od cetvorice, imaju kriminalni policijski dosije i poznati su policijama u regionu. Sta im nije jasno?
Dakle, ministarstvo sigurnosti i obavjestajna agencija i GS im zabranilo dolazak na teritoriju Bosne i Hercegovine u buducnosti! Sta im sad nije jasno?
Je li to slucaj sa ovim udruzenjem?
Tek i ako institucije utvrde postojanje opasnosti, mozemo ove ili neke druge grupe targetirati kao opasne, teroristicke isl.
Ili da uzimamo stvar u svoje ruke.
P.S. znamo sta secesionistima nije jasno. :D
Ma jebes institucije, Bodkin, onaj Erotika, za Djenerala nisam siguran(ako nisi oprosti :D), ustvrdili kako su to pajaci, glumci, sta li. :D
Young Erotica

#388 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by Young Erotica »

Ja nemam sta da utvrdim, ja znam da su teletabisi.
The 51st State

#389 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by The 51st State »

insomnia78 wrote:Mislis na “izvidjace” iz onog “izvidjacko diverzantski vod” :D
to je za starije uzraste i one koji uspjesno prodju osnovnu obuku :).
LBVIEW

#390 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by LBVIEW »

Young Erotica wrote:Ja nemam sta da utvrdim, ja znam da su teletabisi.
Pa dobro, ti se, vala u sve razumes, bas k'o svojedobno Mara u krivi kvac. :D
Young Erotica

#391 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by Young Erotica »

LBVIEW wrote:
Young Erotica wrote:Ja nemam sta da utvrdim, ja znam da su teletabisi.
Pa dobro, ti se, vala u sve razumes, bas k'o svojedobno Mara u krivi kvac. :D
:thumbup:
General War

#392 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by General War »

LBVIEW wrote:
General War wrote:A sutra ce, neznamoi mi...sta mi imamo sa time...mi smo gradjanski, multi vitaminski :D

:thumbup: Za podrsku!
Cemu cinizam, kad su tebe izubijanog, nakon sto si ispao iz onog Dubajicevog kamiona :D ,previli, nahranili, napojili, i
prstom te nisu takli, a mogli su. :D
Salu na stranu, to gradjanski i multivitaminski nam je pomoglo u PM, oni jebeni debeloguzi EU i UN politicari
se smijali i sprdali s tim. :oops: Dok, vrag nije odnio salu, pa mecka koju su svo vrijeme zazivali - znas ono kad smradovi Mitteran i Major rekose Clintonu : "nikad muslimanima priznati drzavu"- nije zaigrala pred vratima njihovih hriscanskih sticenika :izet: , kojima su cijelo vrijeme, onako hinjski, davali podrsku u "rijesavanju muslimanskog pitanja". Tako da, koga zaboli sto ce jebena EU birokracija mislit, jer o muslimanima misle isto, bili oni s bradama ili ne. A da tako nije, ne bi pravilii cirkus oko kandidature za clana EU krsenjem principa na koje se k'o biva pozivaju i toleriranjem ona dva majmuna.
Kako rekoh bolje ispast iz kamiona nego ispast budala :skoljka: :mrgreen:
Pa niko nije budala, znaju ljudi...kakav multi vitamin, nego sjedenje na dvije stolice.
Zaboli EU birokraciju, prije neki dan su sve jasno ti nacrtali...zato se ovi i pripremaju sa gumama, satorima, za rezervata u duhu kucne atmosfere. :mrgreen:
insomnia78

#393 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by insomnia78 »

Stan’ paše i ustaše
Ne dirajte, to je naše

OTKRIVAMO Kako Naser Orić u vojnom kampu od dece PRAVI EKSTREMNE ISLAMISTE http://www.blic.rs/tl41vws
John Cleese

#394 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by John Cleese »

Ovo ce prije bit' nekakva pesimisticna profesionalna orijentacija - specijalisticka obuka za buduce skupljace sekundarnih sirovina subspecijalizirane za kradju rabljenih automobilskih guma :|
Od borbene obuke samo asfiksija pricom, a i to krajnje amaterski... tanko, do zla boga...
insomnia78

#395 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by insomnia78 »

Image
“Reko sam sebi nema. Nema!
Oni da genocidisu celi srpski narod a ja da sedim pod sljivu majku im jebem da im ne jebem. Ja njima, plaćeničku. Neće moći burazeru! Neće više švapska i turska noga kročiti ovde više. Ja im kažem. Tako ti je to. Zlo”
Image
insomnia78

#396 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by insomnia78 »

John Cleese wrote:

Ovo ce prije bit' nekakva pesimisticna profesionalna orijentacija - specijalisticka obuka za buduce skupljace sekundarnih sirovina subspecijalizirane za kradju rabljenih automobilskih guma :|
Od borbene obuke samo asfiksija pricom, a i to krajnje amaterski... tanko, do zla boga...
Pa zar kod nas ima ista drugacije
John Cleese

#397 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by John Cleese »

Haris.ba wrote:Image
Pa vidi ih sto su slatki...

Gdje je ovo? Okolica Blajburga?
John Cleese

#398 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by John Cleese »

insomnia78 wrote:Pa zar kod nas ima ista drugacije
Ma znam.
Ali ziv coJek se uvijek necemu, makar i stidljivo, nada, pa se tako i razocara...
horkesh

#399 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by horkesh »

insomnia78 wrote: “Reko sam sebi nema. Nema!
Oni da genocidisu celi srpski narod a ja da sedim pod sljivu majku im jebem da im ne jebem. Ja njima, plaćeničku. Neće moći burazeru! Neće više švapska i turska noga kročiti ovde više. Ja im kažem. Tako ti je to. Zlo”
Image
Jada se onom Turčinu dok iz Srbije ide u Bosnu da ratuje :D Protiv Alijinih džihad fanatika, dabome :-D
archi_a

#400 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!

Post by archi_a »

Last edited by archi_a on 08/02/2018 21:42, edited 1 time in total.
Post Reply