Bodkin wrote:evo da uzmemo ovaj post za primjer. po ovom mentalnom sklopu jevreje njihov Bog neizmjerno voli i oni u stvari rade ono sto treba ubijajuci palestince. jer kako drugacije objasniti to sto im dobro ide i sto im niko nista ne moze?budza wrote:ko veruje u boga nema sumnje u to da je kazna muslimanima iz 90tih upravo zbog napustanja vere.
sa onim ko ne veruje u boga je degutantno pricati u tom pravcu.
bojim se da ce bosnjake muslimane uskoro sustici jos bozjih kazni.
nikakvu pouku i poruku niste izvukli iz vakta agresije i genocida.
iako je vec 20 godina sve u vasim rukama, vi se ponasate kao da ste jos uvek izmecari srpski i hrvatski (kao nekada).
genocid pre onog srebrenickog desio se u brckom, prijedoru, sarajevu, bjeljino, visegradu... za prijedor, srebrenicu i zepu postoje i presude. presudom karadzicu i mladicu kompletirace se presuda genocida i za druga mesta.
multi kulti samo vi furate i to je dobro, ali nemojte zapostavljate svoju individuu.
kako glupo poredjenje. ne znam kako si taj zakljucak izvukao iz mog posta?
sto se jevreja tice: ja mislim da njima ne ide najbolje. da su u zabludi. citav ih svet prezire (mrzi). ali citav.
sto se njihovih zlocina i terorizma tice. debilno je o tome raspravljati.
palestincima je sve to sudbina. bozja volja.
arapi su anglocionistima svojevremeno skinuli gace po ceni "da ih oslobode" od brace osmanlija.
ubedili su ih da su im oni braca i, ovo sto im se desava, je plod bratske ljubavi. nesto slicno kao i ljubav hriscana zapadne i istocne crkve u jugi i komunistickih muslimana, a na ustrb ono malo pravih muslimana.